- Πόντοι
- 38
Και με ταλαιπώρησαν, και δεν μου κακοφάνηκε, και δεν παραπονέθηκα καθόλου. Θα ήταν και εντελώς άχρηστο.theoctapus είπε:Ειδικά δε αν σε ταλαιπωρούσαν να δείς πως θα σου κακοφαινόταν και θα παραπονιώσουν συνέχεια.
Και με ταλαιπώρησαν, και δεν μου κακοφάνηκε, και δεν παραπονέθηκα καθόλου. Θα ήταν και εντελώς άχρηστο.theoctapus είπε:Ειδικά δε αν σε ταλαιπωρούσαν να δείς πως θα σου κακοφαινόταν και θα παραπονιώσουν συνέχεια.
Πιθανώς να μην παίρνουμε την ίδια γραμμή ;DEvilnye είπε:Octapus, δεν ισχύει ιδιαίτερα αυτό αλήθεια.
Αν πάντως βήξεις στη μούρη μου και δεν έχεις κ έστω το χέρι σου μπροστά μάλλον θα σε αγριοκοιτάξω (το λιγότερο) και εγώ.
Εεε τι να πω, είσαι τέρας υπομονής και κατανόησης. Εγώ στην θέση σου θα χρειαζόμουν χάπια για την πίεση.Και με ταλαιπώρησαν, και δεν μου κακοφάνηκε, και δεν παραπονέθηκα καθόλου. Θα ήταν και εντελώς άχρηστο.
Μπα και πριν τους αντιμετώπιζαν ρατσιστικά, απλά μετά τις 11/9 έμαθε και ο μέσος Αμερικάνος ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι.theoctapus είπε:Κάπως έτσι μετα την 11/9 στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού παρουσιάστηκαν ρατσιστικά φαινόμενα πρός μουσουλμάνους.
Τιθεσαι υπερ του εμβολιου ως ενα μεσο να εμποδιστει η εξαπλωση του ιου και παρα πολυ καλα κανεις κατα τη γνωμη μου.harilatron είπε:Αν καταλάβατε δηλαδή, έκανα το εμβόλιο για τους άλλους.
Μα δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν επειδή εβηξε. Δεν είπα ότι δεν κάνει να βήχουμε. Είπα ότι δεν κάνει να βήχουμε σε κλειστό χώρο με άλλους όταν είμαστε άρρωστοι. Και να φροντίζουμε να μην αρωσταίνουμε όταν αυτό είναι δυνατόν. (Όπως τώρα που είναι δυνατόν.)theoctapus είπε:Ναι ρε συ bro, δεν λέω ότι είσαι ρατσιστής προς θεού. Αλλά πως μπορείς να ξέρεις ότι όταν βήχει κάποιος έχει κάτι μεταδοτικό και δεν είναι απλά π.χ. αλλεργικός; Δεν είναι κάπως κρίμα να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο βάσει ενός κριτηρίου παντελώς ανθρώπινου και συνηθισμένου; Εσύ δηλ. δεν έχει βήξει ποτέ σε δημόσιο χώρο;
Now you talking dude.harilatron είπε:Μα δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν επειδή εβηξε. Δεν είπα ότι δεν κάνει να βήχουμε. Είπα ότι δεν κάνει να βήχουμε σε κλειστό χώρο με άλλους όταν είμαστε άρρωστοι. Και να φροντίζουμε να μην αρωσταίνουμε όταν αυτό είναι δυνατόν. (Όπως τώρα που είναι δυνατόν.)
Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να απομονωθείς (όπως π.χ. ο Odis) είσαι και λίγο παρτάκιας. Έτσι δεν είναι?theoctapus είπε:.....και παρτάκιας.
Καλά αυτό είναι αυτονόητο. Δηλαδή βλέπεις κάτι καραγκιόζηδες που βήχουν μέσα στα μούτρα του κόσμου και σου έρχεται να τον σαπίσεις στο ξύλο. Αλλά τι να λέμε τώρα, έχουμε πει για χίλια δυο τέτοια πράγματα από τις σκάλες του μετρό μέχρι το κάπνισμα. Τώρα θα καταλάβουμε τι κάφροι ζούνε γύρω μας;harilatron είπε:Για μένα είναι προφανές ότι όποιος δεν μεριμνά για να περιορίσει την εξάπλωση ενός ιού που φέρει (έστω κι αν δεν είναι θανατηφόρος) είναι τουλάχιστον όσο αγενής είναι κάποιος που καπνίζει σε κλειστό χώρο.
Μόλις αναφέρθηκες ρατσιστικά στους ασθενείς που πάσχουν από λέπρα. (το εννοώ μεν, το λέω για πλάκα δε, προφανώς δεν εννοούσες κάτι αρνητικό ;D)Εδώ όμως δημιουργείται ένα περίεργο φαινόμενο, σχεδόν ρατσιστικό. Έχετε παρατηρήσει πως κοιτάνε όποιον βήχει ή φτερνίζεται σε ένα ΜΜΜ; Λες και είναι λεπρός.
Το ίδιο ποσοστό διαδόσεως έχουν, το διάβασα στον ΠΟΥ και το έγραψα και πιο πίσω.Nikolas είπε:Έχει μικρότερο ποσοστό διαδόσεως, αλλά κατ'ουδένα λόγο αμέλητέο.
Νο προμπλεμ φίλος.Nikolas είπε:Άλλα μας είπε διευθύντηρια παιδιατρικού σε ενημέρωση τον Σεπ... ???
άντε πάλι ψάξιμο ρε μαμώτο. Δε μπορείς να βασιστείς σε τίποτα και πουθενά... > (Θένξ "φίλε" Εύη...)
Δηλαδή λες ότι το θέμα του ιού δεν θα υπήρχε αν δεν... υπήρχε ο ιός. Σόρι βρε Νικόλα αλλά...Nikolas είπε:Για μένα, ένα είναι το σίγουρο: Το θέμα αυτό δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχε ο Η1Ν1!