Αν κλεισει μια φορα, γινεται για να μετριαστει το φαινομενο, μπας και οσοι νοσουν κατσουν σπιτι και δεν κολλησουν αλλους και οσοι ειναι φορεις παρουσιασουν τα συμπτωματα οσο το σχολειο ειναι κλειστο και μετα κατσουν και αυτοι σπιτι.Nikolas είπε:γρίπης στα παιδιά, όχι στη δασκάλα. Ο παιδικός έκλεισε γιατί κάποιο παιδάκι έπιασε γρίπη και άλλα 10 φάνηκαν να έχουν παρόμοια "γριπώδη" συμπτώματα. Λαλακίες δηλ. Και μετά σου κάνουν απεργία αύριο. Σοβαρα, αν έχω 1 πρόβλημα με τα δημόσια σχολεία είναι αυτό...
Εσύ θα πρότεινες να γίνει αναγκαστικό το εμβόλιο σε όλους; Γιατι παιδιά ή δασκάλοι να αρωστήσουν, φτάνει για να κλείσει το σχολείο!
Κώστα: ΑΚΡΙΒΩΣ!
Αν μετα το κλεισιμο συνεχισουν να παρουσιαζονται συμπτωματα, δεν ξανακλεινει. Θεωρειται οτι το μετρο προσεφερε οτι μπορουσε και δεν εφτασε για να περιορισει την γριππη. Μετα το σχολειο δεν ξανακλεινει.
Η απεργια δεν γινεται λογω Δημοσιου. Οι παιδικοι δεν ειναι Δημοσιοι. Επειδη και εγω το εχω σε παιδικο της γειτονιας, λογικα και εσυ σε καποια απο τα ιδια θα εισαι. Ανηκουν στουςΔημου. Συμβασιουχες. Εξαμηνου η Ετους. Μπορει να θελουνε δουλεια και του χρονου.
Το αν απεργουν παντως ξερω γω μια μερα οι συμβασιουχες για να τους προσλαβουν και του χρονου η αν η 17Ν δεν αξιζει να γιορταζεται με κλεισιμο του νηπιαγωγειου το τοποθετω σε αλλη κλαση απο το να αφηνουμε στην τυχη θεματα υγειας που ο ανθρωπος του 21ου αιωνα ισως να ειναι σε θεση να ελεγξει.
Δε ξερω τι θα προτεινα... γιατι δεν εχω τις γνωσεις, ουτε το εχω φιλοσοφησει/κατασταλαξει... αν ειναι οσο ακινδυνα ειναι και τα αλλα εμβολια που κανουμε για να μην βγαλει το παιδακι σπυρακια για 5-10 μερες και αισθητικα χαλιεται και εχει φαγουρα και εχει πυρετο (ανεμοβλογια, που ομως σε μεγαλες ηλικιες ειναι εως και επικινδυνη σε καποιες ομαδες, πχ εγκυοι?) ναι γιατι οχι, οπως ολα αυτα που μας βαρανε σε στρατους κλπ.