Αυτο πρεπει να ειναι καποιο standard procedure που γουσταρουν οι νοιζαδες να κανουν αν τυχει και σκασει μυτη καποιος θιασωτης του αναλογικου ηχου.
Ξερω γιατι το εζησα και γω απο πρωτο χερι.
Αυριο θα κανω μια γυρα στην αγορα για κανένα δισκο μια και το έφερε η κουβέντα
Ωραία ηταν η θαλασσά,τρέξαμε,παίξαμε,φάγαμε ένα κουβαδάκι που ήταν παρατημένο στην παραλία,όλα καλά!
Αγαπητέ,ακόμη και στο djing που έκανα,έχω μέσα αρκετά 12'' που βγήκαν μόνο ΑΑΑ και κάποια που παρέμειναν μόνο για djs.
Δεν θα παρεξηγήσω κάποιον ανθρωπο όπως τον Μanosx,γιατί αν δεν έχει κάποιον που το έχει κάνει επαγγελματικά σε κάποια εταιρεία,να του το πεί,που να το ξέρει.Απλά,όταν έπαιζα,ακόμη και τα ψηφιακά αρχεία που είχαμε,δέν ήταν τα ίδια με τα δικά σας.Γι αυτό πάντα είχαμε καλύτερο ήχο απο τον resident dj.Δέν ηταν θέμα έντασης,αλλά επεξεργασίας αρχείου?!
Συνήθως,1 track ανα cd με το κλειδί του γραμμένο επάνω.Τουλάχιστων αυτό έκανε γερμανική εταιρία με έδρα το ντίσελντορφ,αλλά και τους A djs σουηδούς,άγγλους,αμερικανούς,ολλανδους που θυμάμε της θήκες τους,έτσι έπαιζαν.Μέχρι το 2010,τώρα ούτε ξέρω τι γίνετε.
Τα ίδια cds έδιναν και σε εμάς τους βοηθητικούς που,αν υποθέσουμε οτί βλεπουμε το αγγλικό αλφάβητο τυπωμένο σε μια Α4 κόλλα,βρισκόμασταν κάπου ανάμεσα στο Ζ και στο λευκό κενό που ακολουθεί μέχρι να τελειώσει το χαρτί.
Εχω παίΞΕι σε χωριό/κωμόπολη που λόγο χιονιού κόψαμε δρομό απο μονοπάτι σε δάσος για να φτάσουμε και ένας απο τους 3 μαλ@κες που είμασταν,νόμιζε οτί άκουσε αρκούδα η λύκο FULL ANALOG και κρεμιόμασταν απο γκρέμια και μπήκαμε όλο λάσπες μέσα στο μαγαζί,ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!