NOIZes From The Wood: Random Plan

Haris

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198

Για μένα, από τις καλύτερες στιγμές του event.

Haris είπε:
Για μένα, από τις καλύτερες στιγμές του event.
Συμφωνώ και επαυξάνω.

Και μπράβο σας παιδιά που τολμήσατε να διασκευάσετε το κομμάτι, βάζοντας την άποψη σας.

Ελπίζω ότι θα ακούσουμε και άλλα τέτοια από εσάς.

ΥΓ: Ποιος πηδάει βρε Κώστα;  ::) Δεν βλέπω στο πλάνο τον... Νέστορα  ;D ;D ;D ;D   

Εξαιρετο!

Και τωρα που τ'ακουω με κρυο κεφαλι,χωρις τις μπυρες στη μεση ;D,πραγματικα πολυ ωραια αποψη για το κομματι.

Και τι ωραιες πενιες ο Κωστας.

Μπραβο αδελφια!

kostas80 είπε:
Ρε σεις αυτος πηδαει  :o
"Πηδάει και δέρνει" ο Κώστας. :D

Και όλη η μπάντα βέβαια.

Πολύ καλή η άποψή σας για το κομμάτι, μόλις το ξεκινήσατε "έπαθα".

Εξαιρετο!
Ποιό εννοείς? ;D ;D ;D ;D

Δεν βλέπω μπύρες στο πλάνο, άρα λίγο αργότερα θα ήταν που πήγες μπροστά να "βλέπεις χέρι". ;D ;D ;D ;D ;D

kostas80 είπε:
Ρε σεις αυτος πηδαει  :o
Και εμείς ρε φίλε αλλά δεν το κάνουμε θέμα! ;D

Και για να δειτε τι καλη μπαντα που ειμαστε....αφηνουμε να φανει και ο ντραμιστας μας
Ναι, για περίπου 2 δευτερόλεπτα! ;D H κατάρα της οπισθοφυλακής...

Αυτές ήταν εποχές:  ;)

0773_125807_thekinksredferns1.jpg

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός,η κοπέλα είναι μέλος της μπάντας? γιατί αν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με ενθουσίασε (κάθε άλλο) με την φωνή της.Ισως να έφταιγε η μέρα(βραδιά),ίσως κάτι άλλο, δεν ξέρω  ::).

cigaret13 είπε:
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός,η κοπέλα είναι μέλος της μπάντας? γιατί αν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με ενθουσίασε (κάθε άλλο) ...
Δες την από κοντά και τα λέμε. ;)

cigaret13 είπε:
  Σε πιστεύω  ;)
Ειναι μελος της μπαντας εδω και δυο μηνες, θεωρουμε οτι εχει πολυ καλη φωνη και εχει συνεισφέρει σε αυτο το διαστημα... αλλα εδω μας ακουγετε ολιγον χαμηλα πιστευω (δε θελω να θιξω την χαη εντ ντεφινισιον καμερα χαχαχαχαχα) και ίσως γι αυτο να μην  σου αρεσε...

Οπως και να ειναι ευχαριστουμε πραγματικα για το ειλικρινες σχολιο !!!

VAGTANPLAN είπε:
... αλλα εδω μας ακουγετε ολιγον χαμηλα πιστευω....
Αυτο ακριβως. Υπαρχει προβλημα η στην ηχογραφηση, η στη ρυθμιση του ηχοληπτη στο μικροφωνο. Ειναι τελειως αφτιαχτη. Θα επανελθω γιατι μου αρεσε πολυ η μπαντα....φευγω τωρα παω ταξιδι για στραβωμαρες.  ;D

VAGTANPLAN είπε:
Ειναι μελος της μπαντας εδω και δυο μηνες, θεωρουμε οτι εχει πολυ καλη φωνη και εχει συνεισφέρει σε αυτο το διαστημα... αλλα εδω μας ακουγετε ολιγον χαμηλα πιστευω (δε θελω να θιξω την χαη εντ ντεφινισιον καμερα χαχαχαχαχα) και ίσως γι αυτο να μην  σου αρεσε...

Οπως και να ειναι ευχαριστουμε πραγματικα για το ειλικρινες σχολιο !!!
Εντάξει δεν είμαι και μουσικός παραγωγός με εξιδικευμένες μουσικές γνώσεις  :P .Εγραψα την ταπεινή μου γνώμη και όπως είπες σίγουρα αδικείται από την κάμερα.          Υ.Γ. Μικρός έκανες τραμπολίνο?  ;D

cigaret13 είπε:
Υ.Γ. Μικρός έκανες τραμπολίνο?  ;D
Μπιντόην Μπιντόην Μπιντόην  ;D  ;D .... εγώ είμαι που πηδάω ... τι να πω έτσι μου βγήκε.

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια όλων των ειδών παίδες .

Το Eleanor ήταν δικό μου απωθημένο από το παρελθόν. Έπεσα πάνω στους στίχους του όταν ήρθε η Μαρία πρώτη φορά στο studio και ξεφύλλιζα το τετράδιο με τους στίχους που είχε μαζί της .

Στο φτερό αποφασίσαμε να το τζαμάρουμε και βγήκε αυτό που ακούτε από το πρώτο σχεδόν take .

Όταν τα καταφέρει ο Χάρης να ανεβάσει θα θέλαμε να ακούσουμε προσεκτικά τα σχόλιά σας για τον ''Πασατέμπο'' μας  ;)

Όλα ήταν ωραία, όλα μια χαρά.

Με άρεσε η μπάντα, μ' άρεσε η βραδιά.

Ωραία η κοπελίτσα και τα χοροπηδηχτά.

Κι όποιος δεν ήρθε μαζί να πιεί............έχασε.  ;D

Nestoras είπε:
Δες την από κοντά και τα λέμε. ;)
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Sir πάντα κινείται με αντικειμενικά και πρωτίστως καλλιτεχνικά κριτήρια, απηλλαγμένα από ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, όπως αυτές του εξωτερικού κάλλους  ;D 

Σας το είπα απο κοντά και θα το ξαναπώ...

Η μπάντα έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

thumbs-up_000.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back