Συμφωνώ και επαυξάνω.Haris είπε:Για μένα, από τις καλύτερες στιγμές του event.
"Πηδάει και δέρνει" ο Κώστας.kostas80 είπε:Ρε σεις αυτος πηδαει![]()
Ποιό εννοείς? ;D ;D ;D ;DΕξαιρετο!
Και εμείς ρε φίλε αλλά δεν το κάνουμε θέμα! ;Dkostas80 είπε:Ρε σεις αυτος πηδαει![]()
Ναι, για περίπου 2 δευτερόλεπτα! ;D H κατάρα της οπισθοφυλακής...Και για να δειτε τι καλη μπαντα που ειμαστε....αφηνουμε να φανει και ο ντραμιστας μας
Δες την από κοντά και τα λέμε.cigaret13 είπε:Χωρίς να θέλω να γίνω κακός,η κοπέλα είναι μέλος της μπάντας? γιατί αν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με ενθουσίασε (κάθε άλλο) ...
Σε πιστεύωΔες την από κοντά και τα λέμε.
Ειναι μελος της μπαντας εδω και δυο μηνες, θεωρουμε οτι εχει πολυ καλη φωνη και εχει συνεισφέρει σε αυτο το διαστημα... αλλα εδω μας ακουγετε ολιγον χαμηλα πιστευω (δε θελω να θιξω την χαη εντ ντεφινισιον καμερα χαχαχαχαχα) και ίσως γι αυτο να μην σου αρεσε...cigaret13 είπε:Σε πιστεύω![]()
Αυτο ακριβως. Υπαρχει προβλημα η στην ηχογραφηση, η στη ρυθμιση του ηχοληπτη στο μικροφωνο. Ειναι τελειως αφτιαχτη. Θα επανελθω γιατι μου αρεσε πολυ η μπαντα....φευγω τωρα παω ταξιδι για στραβωμαρες. ;DVAGTANPLAN είπε:... αλλα εδω μας ακουγετε ολιγον χαμηλα πιστευω....
Εντάξει δεν είμαι και μουσικός παραγωγός με εξιδικευμένες μουσικές γνώσειςVAGTANPLAN είπε:Ειναι μελος της μπαντας εδω και δυο μηνες, θεωρουμε οτι εχει πολυ καλη φωνη και εχει συνεισφέρει σε αυτο το διαστημα... αλλα εδω μας ακουγετε ολιγον χαμηλα πιστευω (δε θελω να θιξω την χαη εντ ντεφινισιον καμερα χαχαχαχαχα) και ίσως γι αυτο να μην σου αρεσε...
Οπως και να ειναι ευχαριστουμε πραγματικα για το ειλικρινες σχολιο !!!
Μπιντόην Μπιντόην Μπιντόην ;D ;D .... εγώ είμαι που πηδάω ... τι να πω έτσι μου βγήκε.cigaret13 είπε:Υ.Γ. Μικρός έκανες τραμπολίνο? ;D
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Sir πάντα κινείται με αντικειμενικά και πρωτίστως καλλιτεχνικά κριτήρια, απηλλαγμένα από ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, όπως αυτές του εξωτερικού κάλλους ;DNestoras είπε:Δες την από κοντά και τα λέμε.![]()