NOIZes from the Wood

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Γυναίκες σε σχετικά νοϊζοκεντρικά events...  ;)

Πιθανότητες

1-3 70%

3-6 20%

6-9 1%

9> 0%
Πω πω πω...μόνο κοντάρια  ;D ;D ;D ...dain pirazi i magkais dain pezoun gia tois gkwmainais  8)

*Σαχλο-bump

Μόλις επέστρεψα από την noiz-ο μάζωξη.

Όλες οι μπάντες ήταν πάρα πολύ καλές!

Τα jams έδιναν κι έπαιρναν στο τέλος.

Συμπέρασμα, Νέστορα σου πάει η SG, JJ τραγούδα συχνότερα, gvour μαμάς και δέρνεις (και χωρίς πένα), "αφεντικό" αν και με Strat γάζωσες, Κώστα είσαι frontman με ούμπαλα, γουστάρω κάργα την Guild του Long shadow, ο οποίος σκίζει πωπούς.

Υπέροχη βραδιά παιδιά, σας ευχαριστώ όλους, χάρηκα πάρα πολύ που σας ξαναείδα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδια΄... λυπάμαι πάρα πολύ που δεν κατάφερα να έρθω! :( Γύρισα Παρασκευή βράδυ από Γερμανία και τα παιδιά δεν δέχτηκαν να με αφήσουν να βγω το Σάββατο. Πολύ απλά (και κατανοητά για μένα... :()

Φαντάζομαι, από τις προηγούμενες εμπειρίες μου, πως ήταν φανταστικά. Θα κάτσω λοιπόν να περιμένω τις γνώμες, φωτο, βίντεο κλπ... Σα λιγούρης ένα πράγμα... :(

Άριστα σε όλα η παρέα του noiz  με την ίδια όρεξη που τα λέει διαδικτυακά να τα λέει και με τα όργανα 8)

Απλά όποιος δεν ήρθε έχασε!

Πολοί καλοί κιθαρίστες και μπασίστες  :P  δηστυχώς  στριμωγμένοι στο ίδιο gig , δεν πειράζει όμως πήραμε ιδέα απ όλους  :D

Χάρηκα που σας γνώρισα και απο κοντά παντα τέτοια!

Όπως θα έλεγε και ο Yameth... «συλλαλητήρια, παίξατε πολύ ώρα»  ;D

Αλλά δεν θα σταθώ στο μουσικό (μπράβο σε όλους), αλλά στο μοναδικό, στο καινοφανές γεγονός ότι η κάμερα του Χάρη για πρώτη φορά δεν έμεινε από μπαταρίες  :o

Αυτή την φορά, ξέμεινε από... κάρτα μνήμης  ??? ;D ;D ;D

Έτσι κάθε φορά μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο  ;D

Κατά τα άλλα, το μαχόγκανι του Longshadow ήταν Honduras και πολλάν ωραίο.  8)

Αλλά  και ο alderus τελεκάστορας Shelter- συλλαλητήρια και στον SF που του την μόνταρε- είχε ήχο της αρεσκείας μου. 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αλλά δεν θα σταθώ στο μουσικό (μπράβο σε όλους), αλλά στο μοναδικό, στο καινοφανές γεγονός ότι η κάμερα του Χάρη για πρώτη φορά δεν έμεινε από μπαταρίες  :o

Αυτή την φορά, ξέμεινε από... κάρτα μνήμης  ??? ;D ;D ;D
;D

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά ήταν αναμενόμενο.

Πού να χωρέσει 3 (και βάλε; ) ώρες βίντεο η καημένη η 8GB SD.

Πάντως τα βασικά σετ και των τεσσάρων γκρουπ υπάρχουν.

Μόνο μην πει κανείς του Longshadow ότι πάλι δεν είναι στο πλάνο.

Άστε να του το φέρω εγώ σιγά-σιγά. ;D

Εξαιρετική βραδιά, μπράβο μας!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αλλά  και ο alderus τελεκάστορας Shelter- συλλαλητήρια και στον SF που του την μόνταρε- είχε ήχο της αρεσκείας μου.  
Kαθότι έπαιζε σ' ενισχυτάρα!  ;)

Υ.Γ. Σχόλια αργότερα, νυστάζω ακόμη. ::)

Περασαμε πολυ ομορφα, χαρηκα που ειδα επιτελους φατσες πισω απο τα νικνεημς (οσων δεν ηξερα)!!

Ομορφες μουσικες ωραια Κσυλα εκαναν εμφανιση (οχι μονο των οσων κλασικα  προαναφερθηκαν και εχουν πολλες φορες εκθιαστει.....χαχαχαχαχαχα).....

Χαρηκα πολυ που ακουσα και ειδα  το αφεντικο στην κιθαρα !!!

Αντε παντα τετοια να μας εχει ο Θεος γερους παντα ν' ανταμωνουμε και να ξεφαντονουμε βρε......!!

Ευχαριστω τον Κωστα για την ολη οργανωση !!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Όπως θα έλεγε και ο Yameth... «συλλαλητήρια, παίξατε πολύ ώρα»  ;D
;D ;D ;D

Αλλά  και ο alderus τελεκάστορας Shelter- συλλαλητήρια και στον SF που του την μόνταρε- είχε ήχο της αρεσκείας μου.  
Δεν την μόνταρε ο SF. Μόνο το μπράτσο ήταν δικό του. Έχω ξαναγράψει την ιστορία αυτής της κιθάρας που κάποτε ήταν fender.

Ηταν μια am.standard που όταν έλιωσαν τα τάστα της άλλαξα το μπράτσο, και μετά τη γέφυρα με joe barden και μετά έβαλα και έναν παλιό bill Lawrence στην γέφυρα που μου έδωσε ο ez. Επίσης έχει ένα ελαφρύ φυσικό relic.

Τα υπολοιπα ειναι ο Rivera του Νέστορος που όντως είναι ενισχυτάρα. Μεγάλος ήχος σε μικρή συσκευασία. Ιδανικός small club giging amp.

΄

ON topic now

Ηταν πολύ ωραία χθες, και εξαιρετικό που βρεθήκαμε παρέα και κουβεντιάσαμε έστω και λίγο (συγγνώμη αν με κάποιους δεν τα ειπαμε τόσο) και φυσικά μοιραστήκαμε το πάλκο. Όλες οι μπάντες ήταν πολύ ωραίες και η sg του Νέστορος βεβαιως βεβαιως που αν και με πολύ λεπτό μπράτσο για τα γούστα μου ειχε πολύ ωραίο vibe. Εις το μέλλον τα ενδοξότερα. Χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποια μέλη που δεν ειχα γνωρίσει παλιότερα, και φυσικά που ξαναειδα τον Στράτο μετά το αναπάντεχο παιχνίδι της τύχης με την κοινή μας γνωριμία. :)

Special thanks στον ωδειοκώστα για την πρόσκληση και την οργάνωση.

Πολύ όμορφη βραδιά με 4 πολύ καλές μπάντες!

Εντυπωσιάστηκα άλλη μια φορά από τους φίλους Random Plan με την ηχάρα και το κέφι τους και χάρηκα πολύ που άκουσα παιχταράδες από Loose Rag και Driver's Hit!

Audiokostas, Longshadow nice to meet you παίδες και που τα είπαμε λιγάκι...τα σπάτε!

Nestoras, Jazzjoker, yameth μιλάνε στις κιθάρες και πάνω απ'όλα γουστάρουν αυτό που κάνουν!

Πάντα τέτοια!

Μπράβο στα παιδιά όλα που έπαιξαν και μας ευχαρίστησαν ,χάρηκα για τη γνωριμία κάποιων που δεν γνώριζα προσωπικά .

Φοβερό το sg του Νέστορα ,όπως και ο ενισχυτής του ,κρίμα για τον Τζαζτζόκερ και τους υπόλοιπους που χάθηκαν ,όταν απ ότι φαίνεται ο Φέντερ ,άρχισε να χάνει την έντασή του σε βαθμό κακουργήματος .

Και εις άλλα με υγεία  ;)

Ο Χάρης πρέπει να γίνει οπωσδήποτε επίσημος οπερατέρ του Φόρουμ και μάλιστα επ αμοιβή ,τέτοια ταλέντα δεν πρέπει να πηγαίνουν στράφι  ;D ;D ;D

Μοναδικά ξσύλα παρέλασαν απ τη σκηνή,φήμες αναφέρουν πως η WWF-GREENPEACE και άλλες οικολογικές οργανώσεις έχουν καταθέσει μηνύσεις για την καταστροφή και την υποβάθμιση των τροπικών δασών .

Η ΖΑΝΑΕ τελευταία στιγμή απέσυρε το σπονσοράρισμα της εκδήλωσης ,ήτο μια μελανή στιγμή στην καθόλα επιτυχημένη σεμνή παράσταση  8)

Θα 'θελα να ευχαριστήσω τον Κώστα που πάντα με καλεί στα events που διοργανώνει, τον Σπύρο (με μία πρόβα) και τον Γιάννη που αντικατέστησαν τον 5ο driver ο οποίος λόγω σοβαρού κωλλύματος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Απ' ότι μπόρεσα ν' ακούσω (πάνω απ΄τη σκηνή) ήταν θαυμάσιοι και έτσι με βοήθησαν ν΄απαλλαγώ από το άγχος που λογικά με διακατείχε.

Οι μπάντες που έπαιξαν είχαν όλες πολύ καλή παρουσία και θεωρώ ότι ευχαρίστησαν τον κόσμο που για να πω την αλήθεια περίμενα να είναι περισσότερος.

1) Blue Side Band: Μουσικό ενδιαφέρον, ωραία κομμάτια, ατμόσφαιρα και όπως είπα στον Αργύρη αν λυθεί το μικρό θέμα με τη προφορά το τραγουδιστή, πάμε για μεγάλα πράγματα.

2) Random Plan: Η προσθήκη της τραγουδίστριας (η οποία είναι και ...) ανέβασε ακόμη περισσότερο τη μπάντα και είχαν πολύ δυνατό τελευταίο μέρος (Eleanor με εξαιρετικό Κώστα στη κιθάρα, Folsom). Επειδή είμαι πολύ αυστηρός, θα πρότεινα να σκεφτούν λίγο καλύτερα το set list.

3) Loose Rag: Πάλι να πω τα ίδια που είχα γράψει τη τελευταία φορά; Εξαιρετικό paid. @Γιώργος: άνοιξε λίγο τον ενισχυτή, έχει κι' άλλο. :D

Τώρα στα jam άκουσα ωραία πράγματα απ' όλους, για τον gvour παραμένω σταθερός στην άποψή μου - μεγάλη κιθάρα. Ο φίλος μου ο Bill Kottos εξαιρετικός παίκτης με τρομερό ήχο (αφού έπαιζε με το rig μου ;) φυσικά).

Άντε και του χρόνου.

Ηταν πραγματικα πολυ ωραια!

Ηπιαμε-του λογου μου σιγουρα παντως-ενα καρο μπυρες κι ακομα βουιζει λιγο το κεφαλι αλλα δε ..μεις,μια χαρα.

Βρεθηκαμε με τους "παλιους",ειδαμε και δυο-τρια παιδια που δεν γνωριζαμε.

Πολυ καλες ολες οι μπαντες,καθεμια με το δικο της ηχο και υφος.

Και του χρονου να 'μαστε καλα!

Nestoras είπε:
Random Plan: Η προσθήκη της τραγουδίστριας (η οποία είναι και ...)
Και?

gvour είπε:
Και φωνάρα βέβαια.

Να σου θυμίσω ότι τότε πήγες και κάθησες μπροστά μπροστά, γιατί ήθελες να βλέπεις .... "χέρι"! ;D ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Και φωνάρα βέβαια.

Να σου θυμίσω ότι τότε πήγες και κάθησες μπροστά μπροστά, γιατί ήθελες να βλέπεις .... "χέρι"! ;D ;D ;D ;D ;D
Ρε φίλως Φιούζιε ,ειλικρινά σόρυ ,αλλά θεωρώ πως δεν σε έχω γνωρίσει ,μπορεί κάποια στιγμή σε παλαιώτερη συνάντηση ,αλλά χτες , μιλήσαμε ? Είπαμε γειά?

Είχα και τις Ζουλιέτ βλέπεις ,φυραίνουμε κιόλας όσο περνάν τα χρόνια  ;D

Με έχεις γνωρίσει Σάμυ, μάλιστα κάποτε γυρίσαμε με το ίδιο αυτοκίνητο!

Χθες όμως δεν μιλήσαμε αν και ήσουν ακριβώς πίσω μου.

fusiongtr είπε:
Με έχεις γνωρίσει Σάμυ, μάλιστα κάποτε γυρίσαμε με το ίδιο αυτοκίνητο!

Χθες όμως δεν μιλήσαμε αν και ήσουν ακριβώς πίσω μου.
Πίσω μου σ' είχα σατανά?  ;D

Ναι κάτι θυμάμαι ,από χολαργό ,αλλά δεν ενθυμούμαι ακριβώς  ;D

Εξαρχης ημουν σιγουρος ότι θα περνουσα καλα .

Τι διαολο ,τοσοι μουσικοι μαζεμενοι?

Βασικα τοσοι κιθαριστες μαζεμενοι .

Ακομα και οι μπασιστες ,κιθαριστες ηταν .

Ολες οι μπαντες ηταν ωραιες και η εναλλαγη τοσο στον ηχο

οσο και στο ρεπερτοριο – αν και επαιζε πολύ χιτακι - δημιουργησε ωραιο mood.

Την πρωτη μπαντα δεν την πολυκακουσα καλα ,σορρυ παιδια ,

– ειχαν όμως ενδιαφερον ηχο.

Τους Ran tan plan ( Αβερελ ,Τζο ,Τζακ , Γουιλιαμ μαζι με την Καλαμιτυ Τζεην )  ;D

τους ξερω , τους εχω δει πολλες φορες ,τα χουμε πει οποτε δεν θα πω κατι παραπανω.

Μου αρεσε πολύ το cover των Beatles και ΔΕΝ μου αρεσε που ΔΕΝ ακουσα Thin Lizzy .

Επισης θα συμφωνησω νε τον Νεστορα νομιζω  για το set list .

Πλατιαζει .

Η επομενη μπαντα - με την μπολσεβικικη τραγιασκα - γκρουβαρε ασχημα με την πολύ καλη εννοια .

Μπραβο .Και ο baseman performer με το επιπλο πολύ καλος -ερμηνεια ,παιξιμο -

και οι 2 κιθαριστες .Δεμενη μπαντα .

Μονο τα τυμπανα ηταν λιγο στεγνα ,με την εννοια ,

τοσα κιλα  γκρουβ το θελει το τσαλιμι του και το ταμπουρο και το χάι χατ

και λιγο από δω και λιγο από κει .

Προσωπικη αποψη παντα και χωρις να παρεξηγηθει ο ντραμερ .

Και παλι μπραβο στο λαχουρ  .Πολυ καλοι. 

Αν και δεν γουσταρω Metal και η επομενη μπαντα τα εσπασε . ;D

Οπως ειπε και η τραγουδιστρια – φωναρα - της μπαντας 

«ο χριστος και η παναγια» πριν ο μεταλας Νεστορας ανεβει στο ασημενιο βουνο

να το πεντατονισει.Παιχτουρας  .

Απο ότι καταλαβα - στο καπακι 2 stones από την μπαντα –

πρεπει να χε πεσει paraga με τον κιθαριστα μπασιστα .Απιστευτος  .

Και ο ντραμερ επισης καλος . Βασικα ηταν ολοι παιχτες  στην μπαντα.

Και ωραιο ρεπερτοριο .

Μου αρεσε που εβγαλα και φωτο με τον ταυρο του Νεστορα για το οικογενειακο μου αλμπουμ.

Θα πω επισης ότι η φωτογραφια του Νεστορα στο αβαταρ του τον αδικει . :D

Αλλη μια αδικια κατά την γνωμη μου ηταν o μουσας

– τζαζ τζοκερ από ότι καταλαβα από τα παραπανω ποστ ???  -

ο ποιος δεν ακουγοταν καλα  .

Ηταν ματιασμενη η κιθαρα ,ειχε ψυξη ο ενισχυτης ,ηταν θεμα ηχοληπτη δεν ξερω.

Ομως επειδη τον εχω δει παλι

- και προσφατα αν θυμαμαι καλα στους Wire  στο Ανταρτ -

το θεωρω αδικια για την κλαση του .

Class Α ηταν και τα τζαμαρισματα οσο καθησα .

Και ο μηχανοβιος ωραιος ,

και ο τυπος που μας ηθελε βαμμενους πολύ πολύ ωραιος

- και απιστευτο groove, ψαρωσα  –

αλλα για μενα No1 ηταν το παλικαρι που τον παρακαλουσαν να ανεβει .

Το ακουσα και γω  και αρχισα να τον παρακαλαω χωρις να τον ξερω  ;D

- ασχετα αν γνωριστηκαμε μετα – .

Τελικα ειχαμε ολοι δικιο .

gvour ,Respect και Rei .Τιποτις αλλο

Περασα πολύ ωραια και το καταδιασκεδασα

γιατι και οσοι ανεβηκαν επανω στο παλκο εκαναν το ιδιο .

Και αυτό μεταδιδεται μαζι με την αγαπη για την μουσικη ….και τα ξυλα . :D

Παντα τετοια και συχνα .

Σαμη thnx  .

Νεστορα Χαρηκα που σε γνωρισα - οσο .

Παιδια χαρηκα που σας ακουσα .

RemaliFrank είπε:
1)Οπως ειπε και η τραγουδιστρια – φωναρα - της μπαντας  

«ο χριστος και η παναγια» πριν ο μεταλας Νεστορας ανεβει στο ασημενιο βουνο να το πεντατονισει.

2)Νεστορα Χαρηκα που σε γνωρισα - οσο .
1) Μεταλάς;

2) Κι' εγώ το ίδιο. ;)

Nestoras είπε:
1) Μεταλάς;
Αν παιζεις Rainbow εισαι Metal .

Αν παιζεις R'n'R εισαι σατανιστης

γιατι οπως ειναι γνωστο το Rock and Roll ειναι μουσικη του Διαβολου

Αν παιζεις Πυξ Λαξ παιζεις Eλληνικο Ροκ

Μπορει να εκανα και λαθος για σενα .

Ισως  με μπερδεψε και η εμφανιση σου