- Πόντοι
- 16
Πω πω πω...μόνο κοντάρια ;D ;D ;D ...dain pirazi i magkais dain pezoun gia tois gkwmainais 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Γυναίκες σε σχετικά νοϊζοκεντρικά events...
Πιθανότητες
1-3 70%
3-6 20%
6-9 1%
9> 0%
*Σαχλο-bump
Πω πω πω...μόνο κοντάρια ;D ;D ;D ...dain pirazi i magkais dain pezoun gia tois gkwmainais 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Γυναίκες σε σχετικά νοϊζοκεντρικά events...
Πιθανότητες
1-3 70%
3-6 20%
6-9 1%
9> 0%
;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά δεν θα σταθώ στο μουσικό (μπράβο σε όλους), αλλά στο μοναδικό, στο καινοφανές γεγονός ότι η κάμερα του Χάρη για πρώτη φορά δεν έμεινε από μπαταρίες
Αυτή την φορά, ξέμεινε από... κάρτα μνήμης ??? ;D ;D ;D
Kαθότι έπαιζε σ' ενισχυτάρα!Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά και ο alderus τελεκάστορας Shelter- συλλαλητήρια και στον SF που του την μόνταρε- είχε ήχο της αρεσκείας μου.
;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Όπως θα έλεγε και ο Yameth... «συλλαλητήρια, παίξατε πολύ ώρα» ;D
Δεν την μόνταρε ο SF. Μόνο το μπράτσο ήταν δικό του. Έχω ξαναγράψει την ιστορία αυτής της κιθάρας που κάποτε ήταν fender.Αλλά και ο alderus τελεκάστορας Shelter- συλλαλητήρια και στον SF που του την μόνταρε- είχε ήχο της αρεσκείας μου.
Και?Nestoras είπε:Random Plan: Η προσθήκη της τραγουδίστριας (η οποία είναι και ...)
Και φωνάρα βέβαια.gvour είπε:Και?
Ρε φίλως Φιούζιε ,ειλικρινά σόρυ ,αλλά θεωρώ πως δεν σε έχω γνωρίσει ,μπορεί κάποια στιγμή σε παλαιώτερη συνάντηση ,αλλά χτες , μιλήσαμε ? Είπαμε γειά?fusiongtr είπε:Και φωνάρα βέβαια.
Να σου θυμίσω ότι τότε πήγες και κάθησες μπροστά μπροστά, γιατί ήθελες να βλέπεις .... "χέρι"! ;D ;D ;D ;D ;D
Πίσω μου σ' είχα σατανά? ;Dfusiongtr είπε:Με έχεις γνωρίσει Σάμυ, μάλιστα κάποτε γυρίσαμε με το ίδιο αυτοκίνητο!
Χθες όμως δεν μιλήσαμε αν και ήσουν ακριβώς πίσω μου.
1) Μεταλάς;RemaliFrank είπε:1)Οπως ειπε και η τραγουδιστρια – φωναρα - της μπαντας
«ο χριστος και η παναγια» πριν ο μεταλας Νεστορας ανεβει στο ασημενιο βουνο να το πεντατονισει.
2)Νεστορα Χαρηκα που σε γνωρισα - οσο .
Αν παιζεις Rainbow εισαι Metal .Nestoras είπε:1) Μεταλάς;