NOIZes from the Wood

Ρε Ρεμαλι δεν υπαρχεις λεμε χαχαχα !! Τρελλη περιγραφη ! Την επομενη (συντομα δηλαδης) το Don't believe a word θα παιχτει με την δεουσα προσοχη και σημασια και αυτο ειναι δέσμευση που ελεγε ο....

Καλημέρες - Καλή εβδομάδα - Τα κεφάλια μέσα .

Κατ αρχάς να αποδώσουμε τα εύσημα στον Κώστα για τη οργάνωση του event .

Πάντα τέτοια . Είναι καλό να υπάρχει κάποιος να μας ξεκουνάει έτσι  ;) .

Loose & Driver's στο γνώριμο ψηλό επίπεδο με την εbeerεία και γνώση για αυτό που κάνουν να είναι προφανής . Ευχάριστη και άκρως ενδιαφέρουσα η ακρόαση των Blue side που δεν είχα ξανά την τύχη να ακούσω . Πραγματικά αξίζει τον κόπο να τους παρακολουθήσει κανείς .

Χάρηκα πολύ για τις φάτσες που γνώρισα και για τους φίλους που ξαναείδα .

Θα σταθώ μόνο σε μια διαπίστωση που έκανα την Κυριακή την ώρα που πέρναγε ο πονοκέφαλος :

Με έκανε πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε ψήγμα αίσθησης ανταγωνισμού μεταξύ των group . Πραγματικά αν το καλο σκεφτείς δεν είναι λίγο πράμα .

Εύγε νέοι .............. (νέοι τώρα τέλος πάντων)  :D  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
kostas80 είπε:
Με έκανε πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε ψήγμα αίσθησης ανταγωνισμού μεταξύ των group .
Άκρως σημαντικό τι λες τώρα. ...αν και εγώ ρίχνω δηλητήριο όταν οι άλλοι έχουν αέρα van halen και είναι ξεκούρδιστοι και αδιάβαστοι..

Παίδες περριτό να πω ότι τσούζω ολόκληρος που έχασα την ευκαιρία να γνωριστώ με κλίκες και μη  ;D ....ένα πρόβλημα υπήρχε όμως...είμαι Πάρο και χρειάζομαι στηθόδεσμο καθότι παχαίνω με γεωμετρική πρόοδο προετοιμαζόμενος για πανελλήνιες.

Για το ότι ακούστηκαν μουσικάρες δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. 

Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στον Audio καθώς αυτό που καταφέρνει είναι αδιανότητο kai klaigetai peri ampalosynhs kiolas.Walking bass θέματα και φωνή είναι γουάν ιν ε μέλιεον τσανς.  :D

Το λέει και το τραγούδι άλλωστε..

ΤΑ ΒΙΔΕΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.  :)

Όμορφο μέρος, όμορφοι άνθρωποι, όμορφες μουσικές.

Αν και θα μπορούσα να συνοψίσω τη βραδιά με τον παραπάνω τρόπο, θα πω (ως συνήθως) και δυο (και τρία και βάλε) λόγια παραπάνω.

Ήδη από το αρχή που μαζευτήκαμε για να στήσουμε μηχανήματα και να κάνουμε soundcheck, τα πρώτα ποτά αρχίσανε και το πείραγμα πήγαινε σύννεφο.

Κατά την πάγια και ανεμενόμενη πλέον συνήθεια, η πλειονότητα του κόσμου αγνόησε το 10:30 οπότε και οι Blue Side Band ξεκίνησαν κατά τις 11+

Μάλλον λίγο σφιγμένοι αρχικά αλλά σιγά σιγά αφήσαν το bouquet της μουσικής τους να ανθίσει. Με τους συμφορουμίτες shelter & ndnikola (μιας και δεν το ανέφεραν οι ίδιοι) στις κιθάρες ήταν, κατά την άποψή μου και με όλο τον σεβασμό στα άλλα γκρουπ, η πιο ενδιαφέρουσα ηχητική πρόταση της βραδιάς. Δύσκολος και ενδιαφέρων δρόμος αλλά είναι προφανές ότι τα παιδιά το δουλεύουν πολύ και καλά. Περιμένω με ενδιαφέρον την στουντιακή τους δουλειά αν και στο live μου άρεσαν περισσότερο από τα teasers που έχω ακούσει. Και δεν είχα πιεί τόσο.....ακόμα. Μέχρι τότε θέλουν live. Για πολλούς λόγους . Πρωτίστως, για να αποκτήσουν εμπειρία και να μπορέσουν να παρουσιάζουν την δουλειά τους (ως οφείλουν) με μεγαλύτερη άνεση. Λεπτομέρεια του «έτσι να πω και γω τη κοτσάνα μου», θα προτιμούσα το μπάσο λίγο πιο «περιπετειώδες» για την συγκεκριμένη ηχητική σκηνοθεσία..

Η σκηνή μετά ανήκε στους Random Plan. Ωραίο, δεμένο σύνολο που είχε και εξαιρετικές στιγμές. Δεν ξέρω τι λέει ο Vag αλλά μια χαρά και παραπάνω ήταν ή φωνή του. Η προσθήκη της τραγουδίστριας «έδωσε» πόντους αλλά θέλει και αυτή τον χρόνο της με τη μπάντα για να δείξει ότι έχει πραγματικά καλή φωνή  χωρίς μανιέρες και κόλπα. Το αμφίβολο της συνοχής του playlist σας (που εν τέλει καθορίζει και το ύφος του γκρουπ) το επεσήμανα πριν ξεκινήσετε. Για να είμαι ειλικρινής, με στεναχώρησε λίγο η διασκευή του Damn your eyes. Όχι γιατί δεν πρέπει να πειράζουμε τα standards, ή γιατί το έχω συνηθίσει όπως το original αλλά γιατί το απογύμνωσε (επιεικώς) τελείως από αυτό που λένε οι στίχοι.

O Κώστας_80 άρχοντας στην κιθάρα και ο ντράμερ σωστός και στιβαρός. Ο μπασίστας με πολύ καλή κατάρτιση αλλά συχνά ενδιαφερόταν περισσότερο για τη μελωδία(?). Η «ατζέντα του» ενίοτε δεν συνέπιπτε με αυτή του στιβαρού (θα ξαναπώ) ντράμερ. Μου άρεσε πάντως το γκρουπ  και γυρνώντας ένα δυο «κουμπάκια», θα ανέβουν πάρα πολύ.

Μετά εμείς (Loose Rag). Το Σάββατο είχα την ευτυχία να παίξω με τους Παύλο (distortion) και Γιώργο (Longshadow) στις κιθάρες σε μια πολύ καλή τους (και λίγα λέω) βραδιά. Ο δε Haris ήταν το πρώτο του live με μετρονόμο (εκτός του Just got paid που θελε «να ξεδώσει» - release the Kraken) και παρόλα τα ζητήματα που μπορεί να προκαλεί κάτι τέτοιο ήταν βραχονησίδα ακρίβειας και αγχολυτική άγκυρα εμπιστοσύνης. Τα «τσαλίμια» που λέει ο Frank (και που αν θέλει ο Χάρης τα χει πολλά) είναι αυτά που κατ εμέ δεν συμβάλλουν στο groove. Με τα παραπάνω δεν πολυφάνηκε και η «πολυλογία» μου στο μπάσο (και όχι μόνο). Το Jazz Metaherakiamu ήταν μια χαρά και οι χορδές (που με ρωτάγατε) δεν είναι βαμμένες αλλά elixir copper coated (ναι Terry, roundwound). Review άλλη φορά.

Ήταν το πρώτο live μας με 60% δικό μας υλικό και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ που πολλοί πίστεψαν ότι παίξαμε διασκευές γνωστών κομματιών.

Και μετά η σειρά των Driver’s Hit. Κατ’ αρχήν, ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά για τον Περικλή που δεν μπόρεσε να είναι μαζί τους (και μας) το Σάββατο. Τουλάχιστον αντικαταστάθηκε τουλάχιστον επάξια από τον Σπύρο Jazzjoker (καταπληκτικό το Hey Joe)

Κατά τα άλλα δυσκολεύομαι να γράψω πολλά για τους DH. Τεράστιο ρεπερτόριο από συγκεκριμένη περίοδο και συγκεκριμένο genre από μία μπάντα που είναι ένας κι ένας και παίχτουρες ολκής. Όχι μόνο ο Νέστορας (που αναφέρθηκε με SG) αλλά και η ρυθμική εγγύηση με τον πάρα πολύ καλό  Γιώργο στα ντραμς και τον «δεν-ξέρω-τι-σημαίνει-παύση» Terry που όλοι μαζί φτιάχνουν το ιδανικό μουσικό χαλί για τη φωνάρα της Εβελίνας.

Να το πω όμως γιατί το κρατάω μέσα μου και κακό θα μου κάνει.

ΠΕΤΑΞΤΕ από μπροστά σας (γενικώς ομιλών και όχι ειδικώς) αυτά τα κωλoαναλόγια. Χρήσιμα σε βραδιές ποιήσεως, άκυρα για με σε βραδιά live μουσικής. Κι αν πάει λάθος κανας στίχος, χέστηκε η Φατμέ μες στο Γιούλ Μπαξέ. Χορεύτε, μιλήστε, τραγουδήστε, γελάστε, επικοινωνήστε. Διαβάστε άλλη ώρα.

On a more positive side, ο Γιώργος gvour είναι μεστός και μεγάλος (αντιστοίχως αντίθετο από το ego του) παίχτης και ο «ανεβάστε-με-κι-ας-κλαίω» Αφεντικός καίτοι κουρασμένος καθότι  άρτι αφιχθείς από το ταξίδι υποταγής στη Μέρκελ, πάντα χαμογελαστός και classάτος.

Στράτο κακώς δεν έπαιξες αλλά χάρηκα πάρα πολύ που έκανες την υπέρβαση και ήρθες.

Ευχαριστώ και τον Βασίλη, sound engineer της βραδιάς που με χιούμορ και προθυμία ενδιαφέρθηκε για τον ήχο της βραδιάς και τα αυτιά των πελατών.

Ευχαριστώ τα παιδιά που φέραν τον εξοπλισμό τους για να τον μοιραστούν με όλους τους άλλους.

Ευχαριστώ και το προσωπικό του Rockwood (και εννοώ όλους ρε λιγούρια) για την φιλική εξυπηρέτησή τους.

Και τελευταίο και πιο σημαντικό ευχαριστώ όλους εσάς (και αυτούς που προτίμησαν τις ήσυχες γωνίες ή την παρέα των τραπεζιών αλλά και αυτούς που φωνάζαν στα noizoμπουλούκια στους μπαροδιαδρόμους) που ήρθατε και περάσατε μαζί μας μια υπέροχη βραδιά.

Πάντα τέτοια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν, μερικά πραγματάκια κι από μένα για το προχθεσινό event:

Καταρχήν ευχαριστώ κι εγώ τον Νέστορα που με εμπιστεύτηκε για να αντικαταστήσω, έστω για μια εμφάνιση, τον Περικλή. Εδώ θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Τέρυ ο οποίος με χαρακτηριστική άνεση κάλυπτε αρμονικά τα δικά μου κενά, στα κομμάτια που δεν είχα προλάβει να μάθω και ειδικά όταν ο Νέστορας έπαιζε σόλο. Αν έχεις τέτοιο μπασίστα, ουσιαστικά δε χρειάζεσαι δεύτερη κιθάρα. Ως ανεμένετο βέβαια και η υπόλοιπη μπάντα έπαιξε εξαιρετικά όπως ελπίζω θα ακουστεί και στα βίντεο που φαντάζομαι ότι θα ανέβουν. Πάρα πολύ ωραία έπαιξε και ο αγαπητός Yameth. Ελπίζω να υπάρχει και από αυτό το περφόρμανς βίντεο. (Χάρη the pressure is rising)

Προσωπικά αν και καταχάρηκα την όλη κατάσταση, είχα σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο μου (σόρυ Βαγγέλη). Δεν κατάφερα να ρυθμίσω τον ενισχυτή όπως θα ήθελα (χρειαζόμουν ένα τεταρτάκι να τον "βρω") με αποτέλεσμα να ακούω μια κιθάρα με υπερβολικά πρίμα και χωρίς καθόλου όγκο στα καθαρά ενώ στα βρώμικα, το μεγάφωνο παραμόρφωνε και άκουγα ενοχλητικό θόρυβο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι υποθέτω ότι ο ενισχυτής ήταν υπερβολικά δυνατά και πιθανότατα τον χαμήλωσε ο ηχολήπτης στο PA με αποτέλεσμα, πάνω να ακούγεται περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε και κάτω το αντίθετο. Πάντως, ψιλά γράμματα γενικώς. Όταν παίζουν πολλές μπάντες με το ίδιο rig και χωρίς ξεχωριστό soundcheck αυτά τα προβλήματα είναι δεδομένα.

Οι υπόλοιπες τρεις μπάντες έδωσαν ρέστα. Για όσους δεν ήταν εκεί, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τους ψάξετε και να τους δείτε ζωντανά. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, τους τα είπα από κοντά.

Μεγάλο μπράβο στον Κώστα που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και ρίχνει τρέξιμο και κουβάλημα για τη διοργάνωση τέτοιων events.

All in all, άλλη μια πολύ ωραία noiz βραδιά. Εύχομαι να επαναληφθεί σύντομα και με περισσότερες συμμετοχές και παρουσίες.

Ο τραβάτε-με-κι-ας-κλαίω εχει να πει τα εξής:

Οταν πας σε πανηγύρι ανέβα να χορέψεις. Αλλιώς κάτσε σπίτι και απόλαυσε το.

Αγαπητέ Jazzjoker ποτέ δεν έχω ανέβει καλεσμένος στη σκηνή και να απόλαυσα τον ήχο μου. Κι εγώ χαλιέμαι ιδιαίτερα όταν κάτι δεν πάει καλά (όπως να μου δίνουν μονίμως μια στρατοκάστερ που κρέμεται μέχρι τα φρύδια μου) και φυσικά δεν μπορώ να παίξω/αποδώσω, αλλά... ένα πάρτι είναι συνήθως, δεν πάει να... Χορεύω τουλάστιχον ή τραγουδάω κι όποιον πάρει ο χάρος.  ;)

Κι εγώ καλά πέρασα, "συλλαλητήρια, παίξατε πολλή ώρ(αι)α" everyone! ;D

Μπράβο στη διοργάνωση του μουσιού Audiokosta. Πάντα μεθοδικός.

Αντε να κάνουμε και ένα διαγωνισμό να κερδίσει ο γρηγορότερος και δυνατότερος! :D

Πλάκα κάνω. Φυσικά αυτό που συμβαίνει είναι το ζητούμενο. Μιά παρέα. Γιατί έχουμε κοινά σαν μουσικοί, όχι το αντίθετο.

yameth είπε:
(όπως να μου δίνουν μονίμως μια στρατοκάστερ που κρέμεται μέχρι τα φρύδια μου)
Παρ' όλη την εκεί και εδώ γκρίνια σου περί του θέματος, πρέπει να σου πω ότι και πολύ καλά έπαιξες αλλά και εμφανισιακά, η κιθάρα καθόταν στο τέλειο ύψος. Μετά τη δημοσιοποίηση των ντοκουμέντων θα αποφανθούν και άλλοι και θα δεις ότι έχω δίκιο.

Να μην ξεχάσω- διότι τα ξέχασα νωρίτερα...

Το νέο... κσύλο του Κώστα έπαιξε πολλάν (μα πάρα πολλάν) ωραία. Είχε το punch αλλά και την καραμούζα που περιμένεις από τζαζικόμπασο που σέβεται τον εαυτό του  8)

Βέβαια ο Κωστάκης μας με σόκαρε τα μάλα όταν μου είπε περί round  ;D

Επίσης οι Κωστάκιδες (βλέπε LR) ανεβάζουν την απόδοση τους σε κάθε gig.  8)

Η Μπάντα της Μπλε Πλευράς ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τα αυτιά μου.

Με άρεσεν πολλάν η διασκευή του Τυχαίου Πλάνου εις στην Ελεονόρα Ρίγκμπι.

Ο JJ ήταν πύραυλος εις την εκμάθηση και μπήκε μέσα ζεστός από τον πάγκο  8)

Ο- τραβάτε με και ας κλαίω, βρε τραβάτε κι' άλλο, πιο πολύ, λίγο ακόμα, ΟΚ ήρθε - Τζιμπούρ  ;D είναι κρίμα που δεν μας χαρίζει τα παιξίματα του πιο συχνά. Αλλά πες μου τον (μουχρίτσα) κουμπάρο σου να σου πω πόσο παρακάλι πρέπει να σου ρίχνουμε  ;D

Επίσης ωραιότατος παίκτης και ο Bill Kottos με πολύ τσαγανό στο παίξιμο του.

Τα Παραλειπόμενα

Μην ξαναπεί ο (γιαλατζί) ληστοσυμμορίτης τίποτα περί ΖΑΝΑΕ και επανάστασης: Τραπεζάκι κυριλέ, φίνα κρασάκια, κυρίες να τον πλαισιώνουν... χλιδές ο αγόρης  ;D

Εκεί στα τελειώματα, στις καληνύχτες, ο Yameth λέει φεύγω. Περνάει κάνα τέταρτο και πάω να φύγω και εγώ. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τον Admin σε μια καρέκλα στο πεζοδρόμιο, να γρατζουνάει την SG και γύρω του κόσμος.  ??? ::)

Σκέφτηκα, τι γίνεται εδώ; Αρχικά νόμιζα ότι του έριχναν χρήμα- ήμουν έτοιμος να του δώσω και εγώ το κάτι τις μου  ;D

Μετά κατάλαβα ότι ήταν ένα early hours υπαίθριο κρας τεστ για μαόνια SG/Guild  ;D

Μια σκηνή που μόνο σε μάζωξη μελών του Noiz θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις.

Και βέβαια ήταν το πιο χαλααααααροοοοοοοοό event στην ιστορία του θεσμού. Βύσμα στον ενισχυτή και πάμε γιούρια. Ούτε sound check, α δεν ακούω, ου δυνάμωσε αυτό, κατέβασε το αλλο. Pure R&R  ;D 8)  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μην ξαναπεί ο (γιαλατζί) ληστοσυμμορίτης τίποτα περί ΖΑΝΑΕ και επανάστασης: Τραπεζάκι κυριλέ, φίνα κρασάκια, κυρίες να τον πλαισιώνουν... χλιδές ο αγόρης  ;D
Φίλως τα τραπεζώματα και τα κρασιά ήταν ευγενική προσφορά του νέου μου χορηγού της FLOCOS , τα δε κορτσούδια , είναι τ' ανηψάκια μου απ' το χωριό  ;D

More παραλειπώμενα (επειδή έχω τάξει report στον παριανό Μήτσο μας)  ;)

Εννοείται ότι ο audios απέσπασε το ηχηρότερο χειροκρότημα όταν έκανε την πολυαναμενόμενη κίνηση και φόρεσε εις τα μέσα του σετ την τραγιάσκα-σύμβολο των LR.

Όπως βέβαια εννοείται ότι και ο admin έκανε... τρελές χαρές όταν του έδωκαν μια stratocaster για να παίξει. «Πω πω... πάλι σε stratocaster έπεσα... Που την έχει εδώ κάτω... χμου... γρουμβ... γαβ...»  ;D

Τιτανοτεράστιος ο Χάρης, ο οποίος την ώρα που έπαιζε άκουγε άλλα κομμάτια στα ακουστικά του  :o  ;D ;D ;D Ο οποίος δε, σε αντίθεση με το προηγούμενο live των LR, δεν έσπασε τίποτα από τα τύμπανα  8)

Είναι ο (Ριβέρα) ενισχυτής του Nestor Apos solid state; Το ερώτημα βασάνισε όλο το βράδυ την ομήγυρη  ;D ;D ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τιτανοτεράστιος ο Χάρης, ο οποίος την ώρα που έπαιζε άκουγε άλλα κομμάτια στα ακουστικά του  :o  ;D ;D ;D

To Moving Pictures. 1ον είχα καιρό να τ' ακούσω, και 2ον ήθελα να δω αν μπορώ να κρατήσω τεσσάρι, πάνω στο μέρος με τα 7/8 του Τομ του Σόγιερ, και μάλιστα σε άλλο τέμπο! ;D

Ο οποίος δε, σε αντίθεση με το προηγούμενο live των LR, δεν έσπασε τίποτα από τα τύμπανα  8)

Ήθελα αλλά σκέφτηκα ότι, δεύτερη φορά, ο Γιώργος που έπαιζε μετά θα με σκότωνε!
Ακόμα...

Για τα βίντεα:

Δυστυχώς, λίγο αφότου τελείωσε το κυρίως σετ των Driver’s και ανέβηκε ο Yameth, η κάρτα της κάμερας τίγκαρε. Όπως είπα και πιο πάνω, αυτή τη φορά ήταν αναμενόμενο (τουλάχιστον από μένα :)), και όχι "τρέχω-πανικόβλητος-να-αλλάξω-μπαταρίες", όπως (φημολογείται) ότι έγινε a long time ago in a galaxy far-far away ... :D

(Σημ. Δέχομαι δωρεές για αγορά κάρτας 32 γίγα ;)).

Κατά τ’ άλλα, αϊ’λ ντου μάι μπεστ να τα μοιράσω στα γκρουπ το γρηγορότερο δυνατό.

Για τους ντράμερς:

Θα ήθελα να κάνω ξεχωριστή αναφορά στην ταχύτητα των τομαροκρουστών, και δεν μιλάω για την παικτική.

Στήσαμε, ρυθμίσαμε, κουρδίσαμε, ξεστήσαμε, ξαναστήσαμε, ξανακουρδίσαμε κ.λπ., σε χρόνους ντετέ. Ήμασταν πιο γρήγοροι από τους κιθαρίστες (σιγά ρε φίλε, βάζεις ένα βύσμα στον ενισχυτή ...πω-πω πακέτο! ;D).

Πιο σοβαρά: επειδή έχω τύχει στο παρελθόν σε λάιβ με πολλά γκρουπ, όπου κάποιος δεν μπορούσε να παίξει χωρίς τα 68 πιατίνια και τα 17 ροτοτόμ του, με αποτέλεσμα να περιμένουμε όλοι, και κυρίως ο κόσμος, τον ...Portnoy να ξεμπερδεύει, εκτίμησα ιδιαίτερα την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά μας. Εύγε μας και μπράβο!

Αποκλειστικά πλάνα που υποκλέψαμε απ την θρυλική κάμερα του Χάρη .

Στο οβίνδεον ο φακός επικεντρώνεται εις την σρεντερομεταλλάδικη ποιγιοτική υπεροχή της sg του Νέστορα έναντι των άλλων μαονιών. Του γυρίσματος είχε προηγηθεί κατανάλωση καφασιού κριθαρόζουμου και αν δεν βλέπετε πουθενά το Νέστορα ,δεν φταίει ο Χάρης, ούτε η κάμερά του

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Είναι ο (Ριβέρα) ενισχυτής του Nestor Apos solid state; Το ερώτημα βασάνισε όλο το βράδυ την ομήγυρη  ;D ;D ;D  
Aπλά ανθυπομειδιώ. :P

Αποκλειστικά πλάνα που υποκλέψαμε απ την θρυλική κάμερα του Χάρη .

Στο οβίνδεον ο φακός επικεντρώνεται εις την σρεντερομεταλλάδικη ποιγιοτική υπεροχή της sg του Νέστορα έναντι των άλλων μαονιών. Του γυρίσματος είχε προηγηθεί κατανάλωση καφασιού κριθαρόζουμου και αν δεν βλέπετε πουθενά το Νέστορα ,δεν φταίει ο Χάρης, ούτε η κάμερά του
:-X

Νέστορας-_Εβελίνα..JPG

Νεστορα σορρυ κιόλας αλλα η φωτο είναι χάλια .

Ο τύπος που την έβγαλε είναι ....metal :-):-)

RemaliFrank είπε:

Σα το Νέστορα το σρεντερά  ;D

RemaliFrank είπε:

;D ;D ;D ;D

Μπα... μπα... μπα...

Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο τομαροκρούστης το είχε ρίξει και στην φωτογραφία  ;D

Μάλιστα... σέπια, παππουδιά, ακριβώς σαν τα κομμάτια που παίξαμε  8)

ΕΔΙΤ: Μόλις έμαθα ότι ο ρεμαλοφράνκ είναι ο φωτογράφος- γίγας  8) ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D ;D

Μπα... μπα... μπα...

Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο τομαροκρούστης το είχε ρίξει και στην φωτογραφία  ;D

Μάλιστα... σέπια, παππουδιά, ακριβώς σαν τα κομμάτια που παίξαμε  8)

ΕΔΙΤ: Μόλις έμαθα ότι ο ρεμαλοφράνκ είναι ο φωτογράφος- γίγας  8) ;D ;D ;D
Χαχαχαχαχαχα

Oτι εισαι καλος στο μπασσο ,το ειδα και το ακουσα .

Δεν ηξερα οτι εισαι καλος και στην ενοργανη .

(κλαιω με το εντιτ ) χαχαχαχα

RemaliFrank είπε:
Χαχαχαχαχαχα

Oτι εισαι καλος στο μπασσο ,το ειδα και το ακουσα .

Δεν ηξερα οτι εισαι καλος και στην ενοργανη .

(κλαιω με το εντιτ ) χαχαχαχα
Πληροφοριακά Ρεμαλοφράνκ, θα σου πω ότι έλαβα όλο τον φωτογραφικό... ζωμό (από τον Νέστορα) και ζωγράφισες  ;) ;D ;D ;D ;D

Είσαι καλλιτέχνης  8)

Για του λόγου το αληθές:

Noizowoods1.JPG

Σχετικά με το φωτομοντάζ, έχει μια σωστή εστίαση.  ::)

Άνετα κάνεις ότι θέλεις από τον λαιμό και πάνω στο photoshop.

Υ.Γ. Και πολύ ντουμάνι !

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πληροφοριακά Ρεμαλοφράνκ, θα σου πω ότι έλαβα όλο τον φωτογραφικό... ζωμό (από τον Νέστορα) και ζωγράφισες  ;) ;D ;D ;D ;D

Είσαι καλλιτέχνης  8)

Για του λόγου το αληθές:
Ρε συ Τερρυ ,εσυ θα με βγαλεις  και φωτογραφο στο τελος  .  :D :D

Με κινητο και mobile photo apps εχουν γινει αυτά ως αναμηστικα της βραδυας.

Μπλουζακια ,αναπτηρες και μπρελοκ ειναι λιγο μπαναλ  :D

Bασικα αυτό που εβαλες είναι ειδικη παραγγελια για Νεστορα.

Ηθελε να βγαλει την αφισα που εχει πανω από το κρεβατι με τους  Slayer

και να βαλει κατι φρεσκο αλλα να ταιριαζει και με τις κουρτινες .  ;D

Σχετικά με το φωτομοντάζ, έχει μια σωστή εστίαση.  ::)

Άνετα κάνεις ότι θέλεις από τον λαιμό και πάνω στο photoshop.

Υ.Γ. Και πολύ ντουμάνι !
Costa το ντουμανι είναι τεχνητο για να εχει αυτή τη ροκ ατιμοσφαιρα .

Τζουρα – εκπνοη στο φακο - φωτο .Ολα για την τεχνη .  :D

Οσο για τα κεφαλια ,δεν φταιω εγω που ειμαι κοντος .

Πιο παλια εβγαζα μεχρι γονατο .  :D

Τα κεφαλια είναι κομμενα για λογους προσωπικων δεδομενων

και οικογενειακης προστασιας .Αν φαινοταν προσωπα δικαιολογιες τυπου

«ειχα βγει με πελατη», «καθησα μεχρι αργα στο γραφειο και με πηρε ο υπνος»

«δειγματιζαμε με το αφεντικο» , «με επιασε λαστιχο/ασπασε ο ιμαντας  και εψαχνα να βρω διανυκτερευον συνεργειο», «ειχαν ερθει κατι ξενοι και τους πηγαμε στα μπουζουκια- εγω πηγα με το ζορι», «πανω που εκλεινα πλακωσε δουλεια στο μαγαζι»  «με απηγαγαν εξωγηινοι»  θα πηγαιναν περιπατο σε μια στραβη  :D

Πλακα κανω ετσι ?  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back