- Πόντοι
- 2,598
Ποιο λες; Εκείνο του Αττίκ; ;DNestoras είπε:Eμείς πάντως το πιο παληό που θα παίξουμε, θα είναι το καινούργιο του Παντελίδη.
Ποιο λες; Εκείνο του Αττίκ; ;DNestoras είπε:Eμείς πάντως το πιο παληό που θα παίξουμε, θα είναι το καινούργιο του Παντελίδη.
Βρε ξεκόλλα με τις ηλικίες μπαντών και κομματιών. Θα σειστεί η ευρύτερη περιοχή του Μουσείου λέμε! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Αν ο μέσος όρος ηλικίας των μπαντών είναι Χ, ο μέσος όρος της ηλικίας των κομματιών που θα παιχτούν είναι... ξαδερφάκι του Μαθουσάλα
Αρκετές από τις οποίες δεν έχουν καν χρονίσει.Και όμως θα υπάρξουν και αυθεντικές δημιουργίες των γκρουπ.
Οπότε καλύτερα να φέρω αναγεννησιακό λαούτο;Terry RoscoeBeck5 είπε:Αν ο μέσος όρος ηλικίας των μπαντών είναι Χ, ο μέσος όρος της ηλικίας των κομματιών που θα παιχτούν είναι... ξαδερφάκι του Μαθουσάλα
Εμείς μένουμε Ελλάδα.Jazzjoker είπε:Οπότε καλύτερα να φέρω αναγεννησιακό λαούτο;
Ένα πληκτρολόγιο.distortion είπε:Οκ..να σκεφτώ και για πάνω κάτι.
Παυλάρα υπαινίσσεσαι ότι θα παίξεις τις... κάλτσες σου; 8) ;Ddistortion είπε:Οκ..να σκεφτώ και για πάνω κάτι.
Δεν είσαι πέρβερτ. Είσαι ντρίμερ.Haris είπε:Κολ μι πέρβερτ, αλλά έτσι αντιλαμβάνομαι το νόημα του ιβέντ!
;DJazzjoker είπε:Δεν είσαι πέρβερτ. Είσαι ντραμερ.
Πα,πα,πα ατιμε Χαρη!Haris είπε:Επειδή με το από πάνω απώλεσα προσωρινά την - ήδη εύθραυστη - ψυχική μου ισορροπία, σπεύδω να την επαναφέρω:
Ναι, και I hope some day you'll join us (και τα κορίτσια επίσης, κατά προτίμηση αύριο!) ;DJazzjoker είπε:Δεν είσαι πέρβερτ. Είσαι ντρίμερ.
Συνώνυμα είναι βρε! ;DΔεν είσαι πέρβερτ. Είσαι ντράμερ.
Γιώργο, δεν έχω πρόθεση να σας (μας) πεθάνω.Πα,πα,πα ατιμε Χαρη!
Θα μας πεθανεις ολους του γεροντες μ' αυτες τις φωτο.
ΚΩλαση το 'κανες.
Γυναίκες σε σχετικά νοϊζοκεντρικά events...Haris είπε:Ναι, και I hope some day you'll join us (και τα κορίτσια επίσης, κατά προτίμηση αύριο!) ;D
Σαμυ δεν ήξερα.....samy paraga είπε:Θα φέρω και τη Ζουλιέτ μαζί να τζαμάρουμε
Φίλος σου έχω καλά νέα: Ζουλιέτ βέβαια δεν θα έχουμε, αλλά θα έχουμε SG (ο Νέστορας) ;Dsamy paraga είπε:Θα φέρω και τη Ζουλιέτ μαζί να τζαμάρουμε
samy paraga είπε:Θα φέρω και τη Ζουλιέτ μαζί να τζαμάρουμε