- Πόντοι
- 18
Ρε Ρεμαλι δεν υπαρχεις λεμε χαχαχα !! Τρελλη περιγραφη ! Την επομενη (συντομα δηλαδης) το Don't believe a word θα παιχτει με την δεουσα προσοχη και σημασια και αυτο ειναι δέσμευση που ελεγε ο....
Άκρως σημαντικό τι λες τώρα. ...αν και εγώ ρίχνω δηλητήριο όταν οι άλλοι έχουν αέρα van halen και είναι ξεκούρδιστοι και αδιάβαστοι..kostas80 είπε:Με έκανε πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε ψήγμα αίσθησης ανταγωνισμού μεταξύ των group .
Παρ' όλη την εκεί και εδώ γκρίνια σου περί του θέματος, πρέπει να σου πω ότι και πολύ καλά έπαιξες αλλά και εμφανισιακά, η κιθάρα καθόταν στο τέλειο ύψος. Μετά τη δημοσιοποίηση των ντοκουμέντων θα αποφανθούν και άλλοι και θα δεις ότι έχω δίκιο.yameth είπε:(όπως να μου δίνουν μονίμως μια στρατοκάστερ που κρέμεται μέχρι τα φρύδια μου)
Φίλως τα τραπεζώματα και τα κρασιά ήταν ευγενική προσφορά του νέου μου χορηγού της FLOCOS , τα δε κορτσούδια , είναι τ' ανηψάκια μου απ' το χωριό ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μην ξαναπεί ο (γιαλατζί) ληστοσυμμορίτης τίποτα περί ΖΑΝΑΕ και επανάστασης: Τραπεζάκι κυριλέ, φίνα κρασάκια, κυρίες να τον πλαισιώνουν... χλιδές ο αγόρης ;D
Ακόμα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Τιτανοτεράστιος ο Χάρης, ο οποίος την ώρα που έπαιζε άκουγε άλλα κομμάτια στα ακουστικά του ;D ;D ;D
To Moving Pictures. 1ον είχα καιρό να τ' ακούσω, και 2ον ήθελα να δω αν μπορώ να κρατήσω τεσσάρι, πάνω στο μέρος με τα 7/8 του Τομ του Σόγιερ, και μάλιστα σε άλλο τέμπο! ;D
Ο οποίος δε, σε αντίθεση με το προηγούμενο live των LR, δεν έσπασε τίποτα από τα τύμπανα 8)
Ήθελα αλλά σκέφτηκα ότι, δεύτερη φορά, ο Γιώργος που έπαιζε μετά θα με σκότωνε!
Aπλά ανθυπομειδιώ.Terry RoscoeBeck5 είπε:Είναι ο (Ριβέρα) ενισχυτής του Nestor Apos solid state; Το ερώτημα βασάνισε όλο το βράδυ την ομήγυρη ;D ;D ;D
:-XΑποκλειστικά πλάνα που υποκλέψαμε απ την θρυλική κάμερα του Χάρη .
Στο οβίνδεον ο φακός επικεντρώνεται εις την σρεντερομεταλλάδικη ποιγιοτική υπεροχή της sg του Νέστορα έναντι των άλλων μαονιών. Του γυρίσματος είχε προηγηθεί κατανάλωση καφασιού κριθαρόζουμου και αν δεν βλέπετε πουθενά το Νέστορα ,δεν φταίει ο Χάρης, ούτε η κάμερά του
Σα το Νέστορα το σρεντερά ;DRemaliFrank είπε:Νεστορα σορρυ κιόλας αλλα η φωτο είναι χάλια .
Ο τύπος που την έβγαλε είναι ....metal
;D ;D ;D ;DRemaliFrank είπε:Νεστορα σορρυ κιόλας αλλα η φωτο είναι χάλια .
Ο τύπος που την έβγαλε είναι ....metal
ΧαχαχαχαχαχαTerry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D
Μπα... μπα... μπα...
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο τομαροκρούστης το είχε ρίξει και στην φωτογραφία ;D
Μάλιστα... σέπια, παππουδιά, ακριβώς σαν τα κομμάτια που παίξαμε 8)
ΕΔΙΤ: Μόλις έμαθα ότι ο ρεμαλοφράνκ είναι ο φωτογράφος- γίγας 8) ;D ;D ;D
Πληροφοριακά Ρεμαλοφράνκ, θα σου πω ότι έλαβα όλο τον φωτογραφικό... ζωμό (από τον Νέστορα) και ζωγράφισες ;D ;D ;D ;DRemaliFrank είπε:Χαχαχαχαχαχα
Oτι εισαι καλος στο μπασσο ,το ειδα και το ακουσα .
Δεν ηξερα οτι εισαι καλος και στην ενοργανη .
(κλαιω με το εντιτ ) χαχαχαχα
Ρε συ Τερρυ ,εσυ θα με βγαλεις και φωτογραφο στο τελος .Terry RoscoeBeck5 είπε:Πληροφοριακά Ρεμαλοφράνκ, θα σου πω ότι έλαβα όλο τον φωτογραφικό... ζωμό (από τον Νέστορα) και ζωγράφισες ;D ;D ;D ;D
Είσαι καλλιτέχνης 8)
Για του λόγου το αληθές:
Costa το ντουμανι είναι τεχνητο για να εχει αυτή τη ροκ ατιμοσφαιρα .Σχετικά με το φωτομοντάζ, έχει μια σωστή εστίαση. :
Άνετα κάνεις ότι θέλεις από τον λαιμό και πάνω στο photoshop.
Υ.Γ. Και πολύ ντουμάνι !