Απο το Martin camp έχουμε 2 νέες signature κιθάρες για τον τιτανομέγιστο Billy Strings, μια D-28 και μια πολύ πιο οικονομική D-X2E. Χαρακτηριστικό τους το ελαφρώς μικρότερο scale length στις 25 ίντσες ακριβώς.
Shop Grand J-28E DN and other Martin Guitar apparel, accessories, and guitar straps!
www.martinguitar.com
For reasons, I guess.
Επίσης επανήλθε η σειρά 17 (η ΣΩΣΤΗ σειρά 17, ο προπατέρας της all-mahogany σειρας 15), έχουμε νέο επετειακό one-off μοντέλο που είναι (αισθητική aside) τρομερά εντυπωσιακή δουλειά και μερικά ακόμη νέα μοντέλα...
Ως ο "άνθρωπος" μας αναφορικά με τα ακουστικά όργανα- που οι περισσότεροι έχουμε "μαύρα μεσάνυχτα" και εγώ πρώτος- για λύσε μου την απορία, που μου δημιούργησε αυτή η κιθάρα...
Το γεγονός ότι οι χορδές δεν περνάνε πάνω από την τρύπα, δεν έχει αντίκτυπο στην ακουστική του οργάνου; Και δεν νομίζω να έχω ξανά δει κάτι τέτοιο - καθώς και double neck ακουστική.
Οδυσσέα, διαφώτισε...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.