- Πόντοι
- 2,368
Ωραια πηρες το βραβειο σοφιστειας για το 2018,περιμενε λιγο θα σου φερουμε και λουκουμι.JIMMYPAP είπε:Βρες το λάθος. Ένας από τους δύο λέει ψέμματα.
End of story
Ωραια πηρες το βραβειο σοφιστειας για το 2018,περιμενε λιγο θα σου φερουμε και λουκουμι.JIMMYPAP είπε:Βρες το λάθος. Ένας από τους δύο λέει ψέμματα.
End of story
Έλα γράψτο, παραδέξου το. Πες "είπα μια μαλακία με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μετά αυτοαναιρέθηκα". Δεν είναι κακό να παραδεχτείς το λάθος σου μια φοράSuperfunk είπε:Ωραια πηρες το βραβειο σοφιστειας για το 2018,περιμενε λιγο θα σου φερουμε και λουκουμι.
Ο τελικός καταναλωτής δεν κοστολογεί.JIMMYPAP είπε:Η κιθάρα δύο πράγματα είναι: Ήχος και αίσθηση. Αν δεν κοστολογήσει αυτά ο τελικός καταναλωτής τι θα κοστολογήσει? Το αν το ξύλο είναι τριανταφυλλιά ή εάν το καπάκι είναι 3Α ή 2Α? Αυτό το κάνουν αυτοί που τις κοιτάνε, όχι αυτοί που παίζουν.
Εσύ με ρώτησες πώς τις "κοστολογώ". Αν με ρωτούσες πως τις "αξιολογώ" θα απαντούσα ανάλογα.fusiongtr είπε:Ο τελικός καταναλωτής δεν κοστολογεί.
Αξιολογεί την τιμή (που προέρχεται από την κοστολόγηση όχι του ήχου και της αίσθησης, αλλά των υλικών, εργασίας, παγίων, και ένα σωρό άλλων παραγόντων) σε σχέση με το τι αυτός παίρνει από το όργανο (που ανάμεσα σε άλλα είναι ο ήχος και η αίσθηση).
Αν ήταν έτσι, θα πηγαίναμε να δοκιμάσουμε κιθάρες, και θα λέγαμε "αυτή κάνει 200, αυτή κάνει 450, αυτή είναι λίγο καλύτερη και κάνει 500", κι ας είναι Squier η μια και Suhr η άλλη.
Κοιτα ενα απο τα resolutions 2018 που εχω κανει ειναι να μην ανοιγω κουβεντες με τους,πολλους,συμπατριωτες μου που ζουν θολωμενοι σε μια ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πραγματικοτητα και οχι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πραγματικοτητα.JIMMYPAP είπε:Έλα γράψτο, παραδέξου το. Πες "είπα μια μαλακία με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μετά αυτοαναιρέθηκα". Δεν είναι κακό να παραδεχτείς το λάθος σου μια φορά
Συνεπώς, κάνεις λάθος![]()
Εσύ έγραψες για 300 ευρώ.JIMMYPAP είπε:Εσύ με ρώτησες πώς τις "κοστολογώ". Αν με ρωτούσες πως τις "αξιολογώ" θα απαντούσα ανάλογα.
Σε ποια εναλλακτική πραγματικότητα αναφέρεσαι? Σε αυτή που υπάρχουν κιθάρες με κατασκευαστικά προβλήματα ή σε αυτή που δεν υπάρχουν? Διότι απ΄οτι είδαμε μπαινοβγαίνεις και στις δύο κατά βούληση.Superfunk είπε:Κοιτα ενα απο τα resolutions 2018 που εχω κανει ειναι να μην ανοιγω κουβεντες με τους,πολλους,συμπατριωτες μου που ζουν θολωμενοι σε μια ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πραγματικοτητα και οχι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πραγματικοτητα.
Οποτε ΜΗΝ περιμενεις να συνεχισω να κουβεντιαζω μαζι σου.
Έχω μια ibanez rg ενός φίλου στο σπίτι, αυτή πρέπει να είχε κανα τρακοσάρι καινούργια, κουρδίζει καλούτσικα αλλά ο ήχος αρκετά generic.fusiongtr είπε:Εσύ έγραψες για 300 ευρώ.
Πες μου λοιπόν μια που κάνει 200.
Ποια έχει ήχο και αίσθηση για 200?
Αξιολόγησέ μου ένα 200άρι.
Δεν με νοιάζει πόσο κάνει, με νοιάζει πόσο την "αξιολογείς".JIMMYPAP είπε:Έχω μια ibanez rg ενός φίλου στο σπίτι, αυτή πρέπει να είχε κανα τρακοσάρι καινούργια, κουρδίζει καλούτσικα αλλά ο ήχος αρκετά generic.
Τα πάγια μιας εταιρείας είναι συγκεκριμένα.Τα "πάγια" που αναφέρεις είναι άλλο πράγμα από αυτό που μάλλον εννοείς.
Μίλα με ξένους τότε, για να δούμε λίγο ένα δείγμα από το τι λένε και αυτοίSuperfunk είπε:Κοιτα ενα απο τα resolutions 2018 που εχω κανει ειναι να μην ανοιγω κουβεντες με τους,πολλους,συμπατριωτες μου που ζουν θολωμενοι σε μια ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πραγματικοτητα και οχι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πραγματικοτητα.![]()
ωπ, τι έγινε ρε παιδιά? πρόβλημα με το ιντονέισιον? πως γκέγκεν ατό?My brother bought 2 Gibsons last year. A LP Jr and a SG Tribute. Both had nice neck and finish. Intonation ? not even close. Both went back.
αφού υπάρχει cnc και plek, ρε τον άσχετο, καλύτερα να διαβάζει εδώ μέσα να μαθαίνειI had a client come in recently with a brand new J-45 for a setup. The fit and finish were excellent except for one thing;either the neck was set wrong or the bridge was in the wrong place, but the high E was falling off the fretboard and there was nearly a half an inch between the edge of the fretboard and the low E. Just plain bad workmanship and obviously terrible QC. I don't know how it could have even left the shop like that. I told him to take it back and get a new one.
αφού είπαμε cnc και plek, άσχετοι όλοιNeedless to say it has one of the worst necks ever. The neck set was way off with a severe uplift from the 12th to 20th frets. The bridge is jacked up almost as high as it can go. The strings fret out past the 10th fret. The frets are pleked down to nothing. 3 dents in the back of the neck. The action is higher than a Sears and Roebuck flattop. This coming from the Crimson Custom shop.
CNC και PLEK ρε άσχετε."Even after we stopped carrying Gibson, we would have people bring them in, brand new, to be setup. The tuners on the $1,000+ models were as cheap as the Chinese knockoffs. The necks were incredibly off and difficult to keep straight. The frets needed a level & dress from day 1."
ΔΕΝ ΚΣΕΡΟΥΝ ΑΦΤΟΙ ΚΣΕΡΟΙ Ο ΣΟΥΠΕΡΦΑΝΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΑΙ... ;D ΝΑ ΣΟΥ ΣΕΤΑΡΩ ΕΓΩ ΡΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΧΟΡΔΕΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΙΜΙ ΤΟ ΧΕΝΤΡΙΞBlackCrow81 είπε:Μίλα με ξένους τότε, για να δούμε λίγο ένα δείγμα από το τι λένε και αυτοί
https://www.thegearpage.net/board/index.php?threads/discuss-gibson-qc-is-unacceptable-and-they-are-taking-consumers-for-granted.977389/
ωπ, τι έγινε ρε παιδιά? πρόβλημα με το ιντονέισιον? πως γκέγκεν ατό?
αφού υπάρχει cnc και plek, ρε τον άσχετο, καλύτερα να διαβάζει εδώ μέσα να μαθαίνει
Gibson QC strikes again αφού είπαμε cnc και plek, άσχετοι όλοι
https://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/gibson_in_trouble_their_employees_hate_them_and_their_customers_think_theyre_crap.html CNC και PLEK ρε άσχετε.
και μιλάμε για πριν 2-3 χρόνια. Αυτά με λίγο ψάξιμο, όποιος ψάξει θα βρει και άλλα
Επίσης σε άλλα forum θα δείτε ανθρώπους που παραπονιούνται πως το όργανο ήρθε ασετάριστο, κι αν τους ρωτήσεις το όργανο ήρθε αεροπορικώς από του διαόλου το κώλο.BlackCrow81 είπε:Μίλα με ξένους τότε, για να δούμε λίγο ένα δείγμα από το τι λένε και αυτοί
https://www.thegearpage.net/board/index.php?threads/discuss-gibson-qc-is-unacceptable-and-they-are-taking-consumers-for-granted.977389/
ωπ, τι έγινε ρε παιδιά? πρόβλημα με το ιντονέισιον? πως γκέγκεν ατό?
αφού υπάρχει cnc και plek, ρε τον άσχετο, καλύτερα να διαβάζει εδώ μέσα να μαθαίνει
Gibson QC strikes again αφού είπαμε cnc και plek, άσχετοι όλοι
https://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/gibson_in_trouble_their_employees_hate_them_and_their_customers_think_theyre_crap.html CNC και PLEK ρε άσχετε.
και μιλάμε για πριν 2-3 χρόνια. Αυτά με λίγο ψάξιμο, όποιος ψάξει θα βρει και άλλα
γτ ρε σουπερφανκ.....ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Superfunk είπε:10.Gibson 1963 FirebIrd custom shop ...αυτη δεν την ειχα..αλλα παραλιγο να την αγορασω οταν μεσολαβησα για την πωληση της...την πηρε Βολιωτης συμφορουμιτης και την χαιρεται ...ηταν ισως η καλυτερη ΚΙΘΑΡΑ γενικα που εχω πιασει στη ζωη μου ΟΛΟΚΛΗΡΗ...(φορουσε SD Antiquities)
Γιατί δεν είσαι από τον Βόλο. ;D ;D ;Dnoe13 είπε:γτ ρε σουπερφανκ.....ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Na πεταχτω αν ειναι!!! O0fusiongtr είπε:Γιατί δεν είσαι από τον Βόλο. ;D ;D ;D
Όχι, η Gibson Brands δεν πήγε στη Namm γιατί το τμήμα της που ασχολείται με την κατασκευή οργάνων είναι κερδοφόρο και αποφάσισε να ρίξει το βάρος στο τμήμα Audio και προφανώς να προσπαθήσει να το μετατρέψει και αυτό σε κερδοφόρο. Τα όργανά της, με τα καλά τους και τα κακά τους, πωλούνται ακόμα από μόνα τους, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προώθηση και προσπάθεια επ' αυτού.otto## είπε:οπότε καταλήγουμε οτι η γκιμπσον δε θα συμμετεχει στην ναμ φέτος γιατι εχει κακο qc , inconsistencies και περναει δυσκολα οικονομικά;
Ο συμφορουμίτης Jimmypap που έγραψε την εμπειρία που αποκόμισε από την επαφή του με διάφορα όργανα δέχθηκε επίθεση γιατί η τελική του άποψη δεν ήταν σύμφωνη και αρεστή από τους υπόλοιπους. Σιγά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι, ρε μπας και έχετε μετοχές στην γιβσον και δεν το μαρτυράτε ;DΚαλό είναι να σχηματίζουμε τη γνώμη μας από προσωπική εμπειρία και όχι από το τι έγραψε ο κάθε ημιμαθής.
Γιατί πουλάει ακόμα το όνομα. Πάρε μια Gibson Lp trad/stand κλπ και βάλε πάνω Harley Benton να δούμε αν θα πουληθεί. Και κάνε και το ανάποδοΑν ίσχυαν όλα αυτά που διαβάζουμε στο ιντερνετ, κανονικά θα μπορούσαμε να αγοράζουμε second hand Gibson για ένα κομμάτι ψωμί. Αντιθέτως δυσκολεύομαι να βρω LP Classic και πάνω σε τιμή μικρότερη των 1000 ευρώ. Αντίστοιχα τις διάφορες LP που δεν είναι Gibson, παρότι τις διαφημίζουν ότι ''πατάνε κάτω το real thing'' τις βλέπω να μην μπορούν να ''φύγουν'' εύκολα ούτε κάτω από τα μισά λεφτά.
Το διόρθωσα.BlackCrow81 είπε:Ο συμφορουμίτης Jimmypap που έγραψε την εμπειρία που αποκόμισε από την επαφή του με διάφορα όργανα δέχθηκε επίθεση από άγνωστους, οι οποίοι τον προπυλάκισαν και τον ξυλοκόπησαν γιατί η τελική του άποψη δεν ήταν σύμφωνη και αρεστή από τους υπόλοιπους.
Το διόρθωσα κι εγώfusiongtr είπε:Θα έλεγα να μην μεγαλοποιούμε γελοιοποιούμε κάποια πράγματα.
Καταντάει αστείο.![]()