- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 418
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Και λέω κι εγώ τώρα: να πας να αγοράσεις το MODX7 μου που εχω στις αγγελίες, και το οποίο είναι κατά 99,99% το ίδιο όργανο με το MODX7+. Εγώ ειλικρινά -και άσχετα με το ότι πουλάω το MODX μου- αν ειχα να αποφασίσω μεταξύ ενός MODX7 στα €900 και ενός MODX7+ στα 1600, θα αγόραζα το πρώτο. Η διαφορά τιμής είναι τραγικά τεράστια για τα ασήμαντα επιπλέον πράγματα που προσφέρει το + μοντελο.Και λέω τώρα...
Να πάω στο Modx7+ ως βασικό workstation
Έχω το Modx7 κι αν θα πάω στο + θα πάω λόγω των σετ που έχω στήσει και της πολυφωνίας και το απλό θα πάει στο Reverb.com. (Τα χαρακτηριστικά τα ξέρω με το που βγήκε το +).Και λέω κι εγώ τώρα: να πας να αγοράσεις το MODX7 μου που εχω στις αγγελίες, και το οποίο είναι κατά 99,99% το ίδιο όργανο με το MODX7+. Εγώ ειλικρινά -και άσχετα με το ότι πουλάω το MODX μου- αν ειχανα αποφασίσω μεταξύ ενός MODX7 στα €900 και ενός MODX7+ στα 1600, θα αγόραζα το πρώτο. Η διαφορά τιμής είναι τραγικά τεράστια για τα ασήμαντα επιπλέον πράγματα που προσφέρει το + μοντελο.
Και για να μάθεις τις διαφορές:
Polyphony
MODX: 192 (128 ΑWM2 + 64 FM-X)
MODX+: 256 (128 ΑWM2 + 128 FM-X)
User RAM
MODX: 1GB
MODX+: 1,7GB
Επίσης, το MODX έχει πλαστικά pitch & mod. wheels ενώ το MODX+ έχει wheels από καουτσούκ, και t;elwo to MODX έχει γκρι πλαϊνά ενώ το MODX+ μαύρα.
Αν γις τις παραπάνω αστείες διαφορές νομίζεις ότι αξίζει να δώσεις €700 παραπάνω, πήγαινε για το MOX+.?
Εγώ πάω και στο απλό. Είναι στα ίδια περίπου χρήματα με το Modx7+.Αφού έχεις ήδη το πρώτο MODX7, πάσο. Εγω πάντως δεν θα το πουλαγα για το + μοντέλο, δεν αξιζει τη διαφορά. Στόχος μου είναι το Montage M. Α να δουμε...?
Όταν εννοείς "απλό" τι εννοείς? Το original Montage?Εγώ πάω και στο απλό. Είναι στα ίδια περίπου χρήματα με το Modx7+.
Ναι.Όταν εννοείς "απλό" τι εννοείς? Το original Montage?