NAMM 2024

Το E.S.P ήξεραν να το στήσουν όμως.
image.gif

• Haha
Reactions: Costas Siachamis
Και λέω τώρα...

Να πάω στο Modx7+ ως βασικό workstation
Και λέω κι εγώ τώρα: να πας να αγοράσεις το MODX7 μου που εχω στις αγγελίες, και το οποίο είναι κατά 99,99% το ίδιο όργανο με το MODX7+. Εγώ ειλικρινά -και άσχετα με το ότι πουλάω το MODX μου- αν ειχα να αποφασίσω μεταξύ ενός MODX7 στα €900 και ενός MODX7+ στα 1600, θα αγόραζα το πρώτο. Η διαφορά τιμής είναι τραγικά τεράστια για τα ασήμαντα επιπλέον πράγματα που προσφέρει το + μοντελο. 
Και για να μάθεις τις διαφορές:

Polyphony
MODX: 192 (128 ΑWM2 + 64 FM-X)
MODX+: 256 (128 ΑWM2 + 128 FM-X)
User RAM
MODX: 1GB
MODX+: 1,7GB

Επίσης, το MODX έχει πλαστικά pitch & mod. wheels ενώ το MODX+ έχει wheels από καουτσούκ, και τέλος τo MODX έχει γκρι πλαϊνά ενώ το MODX+ μαύρα. 
Αν για τις παραπάνω αστείες διαφορές νομίζεις ότι αξίζει να δώσεις €700 παραπάνω, πήγαινε για το MOX+.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και λέω κι εγώ τώρα: να πας να αγοράσεις το MODX7 μου που εχω στις αγγελίες, και το οποίο είναι κατά 99,99% το ίδιο όργανο με το MODX7+. Εγώ ειλικρινά -και άσχετα με το ότι πουλάω το MODX μου- αν ειχανα αποφασίσω μεταξύ ενός MODX7 στα €900 και ενός MODX7+ στα 1600, θα αγόραζα το πρώτο. Η διαφορά τιμής είναι τραγικά τεράστια για τα ασήμαντα επιπλέον πράγματα που προσφέρει το + μοντελο. 
Και για να μάθεις τις διαφορές:

Polyphony
MODX: 192 (128 ΑWM2 + 64 FM-X)
MODX+: 256 (128 ΑWM2 + 128 FM-X)
User RAM
MODX: 1GB
MODX+: 1,7GB

Επίσης, το MODX έχει πλαστικά pitch & mod. wheels ενώ το MODX+ έχει wheels από καουτσούκ, και t;elwo to MODX έχει γκρι πλαϊνά ενώ το MODX+ μαύρα. 
Αν γις τις παραπάνω αστείες διαφορές νομίζεις ότι αξίζει να δώσεις €700 παραπάνω, πήγαινε για το MOX+.?
Έχω το Modx7 κι αν θα πάω στο + θα πάω λόγω των σετ που έχω στήσει και της πολυφωνίας και το απλό θα πάει στο Reverb.com. (Τα χαρακτηριστικά τα ξέρω με το που βγήκε το +). 

Υ.γ. Τα των οικονομικών ας μην τα πιάσουμε διότι θα φτάσει το 2025, προτείνω.?

Αφού έχεις ήδη το πρώτο MODX7, πάσο. Εγω πάντως δεν θα το πουλαγα για το + μοντέλο, δεν αξιζει τη διαφορά. Στόχος μου είναι το Montage M. Α να δουμε...?

Αφού έχεις ήδη το πρώτο MODX7, πάσο. Εγω πάντως δεν θα το πουλαγα για το + μοντέλο, δεν αξιζει τη διαφορά. Στόχος μου είναι το Montage M. Α να δουμε...?
Εγώ πάω και στο απλό. Είναι στα ίδια περίπου χρήματα με το Modx7+.

Αλλά είναι και τανκ.

Πέρα δώθε, στούντιο, πρόβες, θα ζήσει αυτό και θα πεθάνω εγώ.

Θεωρώ ότι μετά την Namm θα υπάρχουν και αναπροσαρμογές τιμών.

Περιμένω..

Ε, αν το βρεις κάτω απο €2Κ το χτυπάς εννοείται.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα