- Πόντοι
- 36
WTF? τι ειναι αυτο?? η κιθάρα του νταρθ του βέιντερ?fusiongtr είπε:Εμένα μου αρέσει η Fender performer, αλλά πήγε άπατη.
WTF? τι ειναι αυτο?? η κιθάρα του νταρθ του βέιντερ?fusiongtr είπε:Εμένα μου αρέσει η Fender performer, αλλά πήγε άπατη.
CBS το λέμε.harilatron είπε:E '70s δεν το λέμε αυτό το headstock?
Διάβασε τι γράφει πάνω από την εικόνα.(Τον άλλον Ray τι τον έβαλες? Ως πρότυπο style? ;D)
Από αυτή μάλλον εμπνεύστηκε ο Ken Parkerfusiongtr είπε:Εμένα μου αρέσει η Fender performer, αλλά πήγε άπατη.
Πωωω αυτό είναι το χειρότερο απ' ολα. ;DSuperfunk είπε:......70s ειναι το μεγαλο headstock με το BULLET TRUSSROD
...
Αυτό το headstock μάλιστα. Αυτό έδειξε το δρόμο. Το δρόμο της εξόδουfusiongtr είπε:Εμένα μου αρέσει η Fender performer, αλλά πήγε άπατη.
Spot on! Όντως.Από αυτή μάλλον εμπνεύστηκε ο Ken Parker
Θα μπορούσε όντως ...BlackCrow81 είπε:Από αυτή μάλλον εμπνεύστηκε ο Ken Parker
Αυτές όμως δεν είναι κακές ...Πνοή και Νύξη είπε:Κι από αυτές εμπνεύστηκε ο Τζουσκεβάιτις τη χρεωκοπία της εταιρείας του
Έλα όμως που η Gibson δεν χρεοκόπησε,άσε που το τμήμα κατασκευής ΚΙΘΆΡΩΝ είναι το μόνο τμήμα της εταιρείας που πάει ΠΟΛΥ καλά...Πνοή και Νύξη είπε:Κι από αυτές εμπνεύστηκε ο Τζουσκεβάιτις τη χρεωκοπία της εταιρείας του
https://reverb.com/news/gibson-reveals-semi-hollow-version-of-controversial-modern-double-cut?utm_campaign=1612019_bloggibsondblcut&utm_medium=FB&utm_source=FB
Παιδιά την ξέρω την ιστορία με τη CBS, απλά έχει επικρατήσει (ίσως λανθασμένα) να λέγεται 70's λόγω και των μοντέλων (70s stratocaster) που έχει βγάλει κατά καιρούς η fender και η Squier.RayDTutto είπε:CBS το λέμε.
Διάβασε τι γράφει πάνω από την εικόνα.
Όλα αυτά που λες αφορούν την ΕΤΑΙΡΕΊΑ Gibson σαν σύνολο,το κιθαριστικό της τμήμα, περίπου το 20% δηλαδή της εταιρείας πάει μια χαρά και είναι κερδοφόρο,η εταιρεία ΔΕΝ έχει πρόβλημα λόγω των ΚΙΘΆΡΩΝ που φτιάχνει.Πνοή και Νύξη είπε:Οοου εξαιρετικά πάει. Εν μέσω πλήρους απαξίωσης από το, ομολογουμένως, σαρκοφάγο κιθαριστικό κοινό, Κάτι μισά δις χρέη, εν όψει πτώσης του Guitar Center= πιθανώς το πιστόλι του αιώνα, την πώληση του εργοστασίου του Μέμφις για τάχαμου νέες φοβερές εγκαταστάσεις, την μη παρουσία στη ΝΑΜΜ, τις απανωτές ατυχείς επιλογές στο σχεδιαστικό και στο προϊόν. Όλα καλά.
Γιατί ήταν μια φτηνή μαθητική κιθάρα με 22 ιντσες σκάλα και έναν μέτριο μαγνήτηLK είπε:Αυτή είναι μια fender music master του '56
Γιατί δεν έγινε iconic?
Σαν αυτη; ;DSuperfunk είπε:Γιατί ήταν μια φτηνή μαθητική κιθάρα με 22 ιντσες σκάλα και έναν μέτριο μαγνήτη