+1000marathon είπε:Οι γκρινιάρηδες που μιλάνε για μετριότητα στα σχέδια, λένε λοιπόν ότι το να πάρεις το μπράτσο της strat και να το βάλεις στην tele....δεν βοηθάει στην επιτομή του κλασικού και του vintage. Δείχνει -μάλλον- τρικυμία ένα κρανίω. 8)
Δίκιο έχεις, αλλά πολλές φορές οι εταιρείες (ανεξαρτήτως προιόντος) εφαρμόζουν αυτή την κλασσική τακτική του limited edition για να "βυθομετρήσουν" την αγορά.Πολυ κακο για το... τιποτα.... ;D
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
1.ΔΕΝ ειναι τα ¨νεα¨ μοντελλα της Fender.
2.Eιναι μια limited edition σειρα,ζητημα δηλ. να φτιαχτουν 500 κιθαρες απο καθε μοντελλο.
3.Ειναι η ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορα που η Fender βγαζει hybrid κιθαρες απο τα 90s ΔΕΝ το κανει πρωτη φορα τωρα γιατι....κλεινει η Gibson ;D
TI δεν καταλαβαινετε ρε παλιογερΕς ? ;D ;D ;D
θες να πεις μαλλον γιατι κανουν ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ καποιους ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ οι οποιοι ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝ ΖΕΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ?Προσωπικά ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί κάνουν λαλακίες από το 1990 (γι' αυτό τον πέθαναν τον Leo ένα χρόνο μετά ;D)
Ήμαρτον, ποιός τρώει ακόμα ...υδατάνθρακες ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝ ΖΕΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ?
Μια σρατοκάσθερ χωρίς γλουτένη παρακαλώ.LK είπε:Ήμαρτον, ποιός τρώει ακόμα ...υδατάνθρακες ;D ;D ;D
american original, american professional, american bar, american flag, pure american ενταξει πλακα κανω.Superfunk είπε:Tα ΟΝΤΩΣ νεα μοντελλα για την Fender για το 2018 ειναι τα μοντελλα της σειρας AMERICAN ORIGINAL που θα αντικαταστησουν την σειρα PURE VINTAGE
Όταν μια εταιρία πάει να διαφοροποιηθεί λίγο φωνάζετε, όταν παραμένει πιστή στα κλισέ πάλι φωνάζετε. Αποφασίστε τι θέτε ;Dotto## είπε:αλλα πιο corporate επιλογες δε παιζει να υπαρχουν.
Ε μα, πέστα.BlackCrow81 είπε:Όταν μια εταιρία πάει να διαφοροποιηθεί λίγο φωνάζετε, όταν παραμένει πιστή στα κλισέ πάλι φωνάζετε. Αποφασίστε τι θέτε ;D
AFTIRayDTutto είπε:Συγκεκριμένα όμως. Τι θα αγοράζατε. Όχι "κάτι διαφορετικό" "κάτι πρωτότυπο".
Τι κιθάρα, αν την έβγαζε αύριο η F και η G, θα την αγοράζατε αμέσως;
Ποιος Hendrix φίλος.... Αυτός πούλησε τη Στρατ στα σεβεντο-έιτιζ...harilatron είπε:Καλώς η Fender πουλάει vintage (εικόνα και σχέδιο) αλλά τουλάχιστον ας μείνει στο εμφανίσιμο.
Νομίζω ότι αν δεν είχε συνδεθεί με τον Hendrix όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε το headstock των 70ς. ;D
Εγώ τα βλέπω πάντα όπως στη photo. ;D
Πάλι στα λεγόμενα μου έρχεσαι φίλος.Superfunk είπε:A ΠΡΙΝ αρχισετε να ΚΡΑΖΕΤΕ αυτες τις κιθαρες
των 60s θες να πεις σαν αυτη την κουκλα απο το 1966όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε το headstock των 70ς
Έλα οκ γούστα είναι αυτα, εγω το headstock αυτο το βρίσκω χάλια... Μάλιστα αυτο το μεγάλο headstock της φενδερ to βρίσκω ακόμα πιο άσχημο και απο το παντοφλέ μεγάλο που έβαζε η gibson στα 70ς :Superfunk είπε:των 60s θες να πεις σαν αυτη την κουκλα απο το 1966
προσωπικα το θεωρω ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ....πρωτοεμφανιστηκε δε το 1963 ( η πρωτη κιθαρα που το φορεσε ηταν η Fender Jaguar)
Δηλ. ουτε αυτο σου αρεσει?frunobulax είπε:Έλα οκ γούστα είναι αυτα, εγω το headstock αυτο το βρίσκω χάλια... Μάλιστα αυτο το μεγάλο headstock της φενδερ to βρίσκω ακόμα πιο άσχημο και απο το παντοφλέ μεγάλο που έβαζε η gibson στα 70ς :
Oχι δεν το λεμε 70s το λεμε CBS Headstock (το 1965 πηρε η CBS την Fender και το 1966 εβαλε το headstock της Jaguar σε ολα τα μοντελλα πλην της Τελε )...ειναι απο οτι καταλαβαινεις λαθος να λεμε 70s ενα headstock που σχεδιαστηκε το 63...70s ειναι το μεγαλο headstock με το BULLET TRUSSRODharilatron είπε:E '70s δεν το λέμε αυτό το headstock?