- Πόντοι
- 1,168
Μια από τις συναρπαστικότερες συλλογές ever.audiokostas είπε:...και του κάνω δώρο το Snap!
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Έχεις και για μένα κανά καλό?
Μια από τις συναρπαστικότερες συλλογές ever.audiokostas είπε:...και του κάνω δώρο το Snap!
Να το φέρεις ;D!audiokostas είπε:Είχα πάθει ζημιά με τον ήχο του Kimbrough
Στο φέρνω και στο φεστιβάλ.![]()
ez είπε:Να το φέρεις ;D!
Θα σου πω κι εγώ για τον Kimbrough καθότι είχα την ευτυχία να τον ακούσω απο κοντά σ'ένα φεστιβάλ που παίζαμε και οι δυό στην Ιταλία. Ο πλούτος της ζωής μου...
τα ειπαμε αυτα.....marathon είπε:Σωστός ο Audios και φάουλ ο ΕΖ... ;D ;D
Αλλά επειδή ο (συνομήλικος) γέροντας είναι προκλητικόςρελάνς...
![]()
και
![]()
Κε ΕΖ...μήπως δεν τα έχεις δεί? ;D ;D
...βάζετε και καμμιά φωτογραφία για να μην μπερδευόμαστε...vagmer είπε:τα ειπαμε αυτα.....
marathon είπε:...βάζετε και καμμιά φωτογραφία για να μην μπερδευόμαστε...
Συνομήλικος, ε? ;D
Δεν εχει πεσει στα χερια μου αυτο, αλλα εχω δει το " You See Me Laughin, The last of the hill country bluesmen " που μου αρεσε ΠΟΛΥ.audiokostas είπε:
Μπράβο Σπύρο, η ταινία λέγεται Sweet and lowdown, είναι του Woody Allen και είναι must see κατηγορία.ELIANIOS είπε:o brother where art thou
Legend 1900
Ray
Johnny Cash
Kansas city
& δε θυμαμε τιτλο με τον πρωην της Μαντονας οπου υποδυοταν το Emmet Ray νομιζω ή καποιο αλλο swing guitar player της εποχης.
Τον συγγραφέα, τον συγγραφέα .............. ;DEvilnye είπε:WHEN YOU' RE STRANGE
.......... όπου μαθαίνουμε ακόμα και την τελευταία λέξη του Μόρισον πριν πεθάνει. Αν, βέβαια, έχει πεθάνει.
STRANGE POWERS:STEPHIN MERRITT AND THE MAGNETIC FIELDS
Ο Στίβεν Μέριτ, απογυμνώνεται στον κινηματογραφικό φακό. .........ζαχαρένια ριφάκια ..........
SEX & DRUGS & ROCK & ROLL
Ο Ιαν Ντιούρι, ο άνθρωπος που έκανε μότο γενεών το ροκ λάιφσταϊλ, ..... σε μια βιογραφία σπαραχτικά ρεαλιστική........... ερμηνεύεται ανατριχιαστικά ...........και σας προκαλεί να ανεβείτε στο ρόλερ κόστερ της απίστευτης ζωής του.
LEMMY
Υπάρχει θεός; Ναι! Το όνομά του είναι Λέμι, είναι 62 και έχει μια τεράστια κρεατοελιά στο αριστερό του μάγουλο. ............τραγουδά δυνατά σ’ αυτό το μπαρουτοκαπνισμένο ντοκιμαντέρ ενώ η μυρωδιά του αλκοόλ σου τρυπάει τα ρουθούνια. Εσύ θέλεις να ζήσεις για πάντα;
STONES IN EXILE
..............φτιαγμένο από σκόρπιες στάχτες του παρελθόντος.....................
O Sean Penn όλα τα λεφτά.Μπράβο Σπύρο, η ταινία λέγεται Sweet and lowdown, είναι του Woody Allen και είναι must see κατηγορία.
qesh είπε:Μπράβο Σπύρο, η ταινία λέγεται Sweet and lowdown, είναι του Woody Allen και είναι must see κατηγορία.
το ανέφερε στην 1η σελίδαO Sean Penn όλα τα λεφτά.
Πως και δεν το ανέφερε ο Blue ?? ;D
Μάλλον έχεις δίκιο....blue είπε:το ανέφερε στην 1η σελίδα![]()