- Πόντοι
- 38
Όχι, πάνω είναι, το έχω βάλει...
Αυτό το βάλαμε ή όχι; Aν όχι απολαύστε αφίσα:
Αυτό το βάλαμε ή όχι; Aν όχι απολαύστε αφίσα:
![doorsthe.jpg](http://www.thezreview.co.uk/posters/posterimages/d/doorsthe.jpg)
έτσιιιιι!!! 8)kontras είπε:καταπληκτική ταινία, και κυρίως το άλμπουμ....I was standing by the Nilllleeeeeeeeeeeeee. Κομματάρα...
+100000000000 ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:.
-This is Spinal Tap (μάλλον το απόλυτο spoof/mockumentary,
.
.
Ti under-rated ταινιάρα το Get Crazy... Τι να πρωτοθυμηθείς; Την κηδεία του μαύρου; Τον Reed στο ταξί ("we're going to the show..."); Τον McDowell ως hard rock superstar (Reggie Wanker); (Βέβαια έχω να τη δω είκοσι χρόνια, οπότε πολλά μπορεί να μην είναι αστεία πλέον...)audiokostas είπε:Με αφορμή το thread, αναβιώνω το συγκεκριμένο thread με τις ταινίες αλλά με πιο συγκεκριμένο κριτήριο.
-Get Crazy (cult ταινία. Ο Lou Reed μάλλον όλα τα λεφτά)
"God, this is my man, and you'd better take care of him, or I'm gonna wax your ass."RayDTutto είπε:Τι να πρωτοθυμηθείς; Την κηδεία του μαύρου;
Και μόνο το επώνυμο του ΤζαγκεροΜπάουι χαρακτήρα....... ;DΤον McDowell ως hard rock superstar (Reggie Wanker); (Βέβαια έχω να τη δω είκοσι χρόνια, οπότε πολλά μπορεί να μην είναι αστεία πλέον...)
Πω, πω .. Βρε συ έχεις δίκιο, sorry. Κι έλεγα κάποια πρόσφατη ξέχασα.qesh είπε:Cadillac records
Black snake moan
(Κώστα απορ'ω πως σου ξέφυγαν)
blues brothersVietMan είπε:WALK HARD!!!!
-The band Elwood ,the band!"we 're on a mission from God" :lol::lol: