Mουσικές ταινίες

kontras

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Υπάρχει κάποια ταινία μουσική που να σας άρεσε πολύ; Μουσική εννοώ από το School of Rock μέχρι το Jesus Christ Superstar κλπ. Έχω μπει στο τριπ να δω μερικές τέτοιες και θα ήθελα τη γνώμη σας

Almost Famous

The red violin

together

sweet and lowdown

Les Choristes (τα παιδια της χορωδιας)

swing kids

velvet goldmine

24 hour party people

scratch

les triplettes de belleville(αυτό ειναι καρτουν,δεν ειναι ακριβως μουσική ταινια αλλα ειναι ουσιαστικα σαν ενα μεγαλο video clip για το soundtrack που ειναι απο τα αγαπημενα μου).

Εχω ακουσει και για το rock star αλλα δεν το εχω δει ακομα ωστε να εχω ιδία αποψη.

Αν υπαρχουν καποιες ταινιες που βαριεμαι αφανταστα, αυτες ειναι αυτου του ειδους οι ταινιες!

Το school of rock ομως ειναι κορυφη! Το rock star δεν μου αρεσε. Πολυ ποζερια και 80ίλα για τα γουστα μου.

Α ξεχασα και το pick of destiny! ΚΟΡΥΦΗ!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Σε κάποιο ποστ πιό παλιά, είχε πέσει στο άσχετο και μια ταινία, που συμμετείχε και ο Dio σε κάποια φάση, νομίζω έβγαινε μέσα από μια αφίσα αν θυμάμαι καλά. Κάποιος είχε δώσει το link για youtube. Μήπως τυγχάνει κάποιος να γνωρίζει την ταινία

B000031EFY.01.LZZZZZZZ.gif

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Σε κάποιο ποστ πιό παλιά' date=' είχε πέσει στο άσχετο και μια ταινία, που συμμετείχε και ο Dio σε κάποια φάση, νομίζω έβγαινε μέσα από μια αφίσα αν θυμάμαι καλά. Κάποιος είχε δώσει το link για youtube. Μήπως τυγχάνει κάποιος να γνωρίζει την ταινία[/quote']

Ειναι το pick of destiny που ειπα πιο πανω.

http://www.imdb.com/title/tt0365830/

Το "Μερικοί το προτιμούν καυτό" και το "Μαγαζάκι του Τρόμου" δεν κολλάνε... ή μου φαίνεται; Iδού μερικές ιδιαίτερα αξιομνημόνευτες που ξεχάσατε:

thewalldvd.jpg

225px-Ray_movie.jpg

walk_the_line.jpg

025_518~Spinal-Tap-Movie-Posters.jpg

stillcrazy.gif

im-not-there-poster.jpg

3887646378.jpg

PIANISTOS~The-Pianist-Posters.jpg

200px-Shine_ver1.jpg

bird.jpg

woodstock1969-dvd-cover.jpg

992960~Buena-Vista-Social-Club-Poster.jpg

lavori_lisbon-story.jpg

PF_936669_OEM_15MB~Rock-Around-the-Clock-Posters.jpg

(H πιο ιστορική όλων, και ίσως και η πρώτη - 1956)

Σόρι για το μεγάλο ποστ, αλλά αυτά παθαίνετε αν πέσετε σε κάποιον που γυαλίζει το μάτι του όταν ακούει τη λέξη "σινεμά"...

Προσθέτω όλες των Beatles και του Elvis, αφήνω απέξω μιούζικαλ και ντοκυμαντέρ, όπως πχ το εξαιρετικό "No Direction Home" του Σκορσέζε για τον Ντύλαν και το "Some Kind Of Monster" των Μetallica, και καταλήγω σε αυτήν, πιθανότατα την καλύτερη:

amadeus-DVDcover.jpg

Noμίζω ότι ποτέ δεν θα πάψουν να με παίρνουν τα ζουμιά όταν θα τη βλέπω...

+1 για το amadeus και τον σολιστα,απορω πως τα ξεχασα.

Μαζι με το immortal beloved :wink:

Καλη επίσης είναι και το legend of 1900 ενω το walk the line το παρελειψα επειδη δε μου αρεσε.

Καλα,το pick of destiny απορω πως εκατσα και το ειδα ολό (γουστα είναι αυτα)

+3,14 για bird & amadeus. Έπρεπε να τα είχα θυμηθεί και εγώ.

Το μαγαζάκι του τρόμου στην εκδοχή με το Steve Martin έιναι ένα κορυφαίο musical movie, και το "μερικοί το προτιμουν καυτό" μιλά για δυο μουσικούς που ντύθηκαν γυναίκες για να βρουν δουλειά.

Το the wall δεν το ξεχάσαμε αν προσέξεις καλύτερα, ξεχάσαμε όμως αυτή...

tommy%5B2%5D.jpg

Συνεχιζουμε....

Μοnterey pop

The song remains the same (Led z )

Blues Brother 2000

Around midnight (Dexter Gordon ,παιζει ο ιδιος )

Rolling Stones 1984

Mα καλα ξεχασατε το Saturday nigth fever ??

τσ τσ τσ !!

Ξεχασαμε και το θρυλικό RAY......

EDIT: SRY δεν το ειχα δει.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οχι , ενταξει το εβαλε ο bloodakos

Ξεχασαμε το the rose με την Betty Midler στον ρολλο και καλα της Joplin

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back