μη βιαστείτε να με κρεμάσετε στα μανταλάκια

Εγώ πάντως ξέρω ότι από τη μέρα που ξαναγύρισε αυτή η παλόγρια ο Τέρρης...αρχίσανε οι καυγάδες!

Το μόνο που μας μένει είναι Mac Vs (κ@λο)Pcs!!!
Παλιόγρια φίλος, παλιόγρια... Να τα γράφεις σωστά, γιατί μας διαβάζουν και νέοι και μπορεί να τα μάθουν λάθος...

Παλιόγρια φίλος, παλιόγρια... Να τα γράφεις σωστά, γιατί μας διαβάζουν και νέοι και μπορεί να τα μάθουν λάθος...
έκανα λάθος από...τον εκνευρισμό μου, το διόρθωσα μετά!!!!

Να εκφράσω την... αμαρτία μου, ούτε εγώ τη γνώριζα... 

Σούπερ ούαοοο, "γαζώνει" η κοπέλα- και σλαπάρει (κάτι που δεν έχει τύχει να ακούσω ποτέ με την Tal). 
Μπαναρετε τον. Δεν ξερει την αφγανη

Μπαναρετε τον. Δεν ξερει την αφγανη
Ινδή είναι.

Θες κι άλλο πέναλτι;

Άνοιξε τον 'Ατλα στην Ασία και ξανά διάβαζε.

Φίλως ο dim είναι, δεν είναι ο Κούρτιτς.
Tony-Curtis.jpg

Κωστάκης... να τεθείς αυτοβούλως σε κατάσταση αυτοπεριορισμού και αυτοmoderation.

Θέσε σε θέση on τον σχετικό διακόπτη...

ΥΓ: Που είναι αυτό το ρημάδι το κουμπί του λουκέτου; Και έχω καημό να το κάνω χρόνια τώρα ?
MODERATORS!!! 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ!!!!?

ΤΊΠΟΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ δεν μπορείτε να μου κάνετε από αυτά που μας κάνει.... ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ???Χαχαχαχαχαχα ???

MODERATORS!!! 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ!!!!?

ΤΊΠΟΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ δεν μπορείτε να μου κάνετε από αυτά που μας κάνει.... ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ???Χαχαχαχαχαχα ???
Βρε λύσσα κακιά με αυτή την κυβέρνηση...

Λοιπόν, θα βρεις έναν Commodore και θα γράψεις 100 φορές: Λατρεύω αυτή την κυβέρνηση και όσες θα ακολουθήσουν ?

Λοιπόν, θα βρεις έναν Commodore και θα γράψεις 100 φορές: Λατρεύω αυτή την κυβέρνηση και όσες θα ακολουθήσουν ?
δεν γίνεται να το γράψει 10000 σε windows 10?

Θα γράψω 100 φορες. 

Ο Θεός να μας δώσει αυτή την κυβέρνηση για πάντα, γισ να μας κόβουν χρόνια. ???

Προσπαθω να σκεφτω πως θα ηταν η τελε αν ο Λεο ειχε σκεφτει να της δωσει, οπως στις στρατ, body contours για την κυρια.

Ρε παιδιά αφού τη σχολιάσαμε την κοπέλα πριν ένα μήνα. 20 σελίδες είχε πάει πάλι, τι άλλο να πούμε; Ενα κορίτσι που είναι αρχάρια στην κιθάρα που αν δεν έδειχνε ό,τι δείχνει, δε θα είχε ούτε το 1/3 των views. Υπάρχουν δεκάδες, για να μην πω εκατοντάδες, κανάλια σαν το δικό της.

Αρκεί κανείς να διαβάσει τα σχόλια των ούγκανων στα βίντεο της, τα οποία και δεν σβήνει, για να καταλάβει ότι ουδόλως την ενδιαφέρει που η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει τα βιντεάκια της, όχι για την κιθαριστική της δεινότητα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πλάκα έχει το νήμα - και πολλούς δεινόσαυρους 

Για την ουσία του όμως δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον @BillTrantos σε όλα όσα έχει γράψει 

Είμαστε ευγενείς δεινόσαυροι αλλά οι μετεωρίτες μας έχουν πάει σε άλλες εποχές που άνετα μπορούμε να τη σεβαστούμε 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Sf, θα γράφεις 1000 φορές τη φράση "δεν είναι χοντρή- ο φακός παχαίνει" στο GEOS για commodore.
Κάντε με μοντεράτορα να τον βάλω να πει 1000 φορές το "η strat είναι η καλύτερη κιθάρα".

Κάντε με μοντεράτορα να τον βάλω να πει 1000 φορές το "η strat είναι η καλύτερη κιθάρα".

Αν τον κάνεις να πει χίλιες φορές και το "οι 10-38 είναι οι χειρότερες χορδές", και το "οι μαγνήτες δεν παίζουν ρόλο στον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας, μόνο τα ξύλα" σε ανακηρύσσω επίτιμο μοντεράτορα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back