μη βιαστείτε να με κρεμάσετε στα μανταλάκια

Πρόλαβε όμως ο LaK να τον κανονίσει ;)
1.jpg

Πώς φαίνεται ότι είσαι... δεινόσαυρος του forum. Θυμήθηκες το karma ?

Ωραίες εποχές...

Και σήμερα ίνε Παρασκεβή.

Η μέρα του πεδιού.

Δεν μου αρέσει ούτε η κοπέλα ούτε η κιθάρα.

Το παίξιμο όμως είναι καλό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μας τα εχετε ζαλισει με την χοντρη ?   (τουλαχιστον μια φορα το μηνα καπΓιος ανεβαΝει βινΔεο της)

Ασε που παιζει και τις ιδιες τετριμμενες ΑΗΔΙΕΣ καθε φορα (εκτος απο αυτη που το μαμησε το καημενο το κομματι)

Αν ειναι να βαλετε κιθαριστρια βαλτε καμμια πΓιο original

Μας τα εχετε ζαλισει με την χοντρη ?  
Δηλαδή εσύ απ' όλο το thread αυτό έχεις να σχολιάσεις;

Εδώ ο άλλος αποκάλεσε όχι σοβαρές κιθάρες τις tele και θα τον αφήσεις να φύγει... ατιμώρητος; ??

Τσάμπα τον εκφόβισα ότι θα επέμβεις... ?

Παίδες, μπορεί σε μας να είναι προφανής η διάθεση για πλάκα/χαβαλέ, αλλά επειδή μπορεί να μας διαβάζουν και κορίτσια, ή άνθρωποι με παραπανίσια κιλά, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Δε νομίζω να μας ενδιαφέρει ούτε πόσα κιλά είναι κάποιος, ούτε τι φοράει. Αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι το μουσικό κομμάτι.

Ξέρω είναι Παρασκευή, αλλά ας γράφουμε με λίγη περισσότερη ενσυναίσθηση.

Παίδες, μπορεί σε μας να είναι προφανής η διάθεση για πλάκα/χαβαλέ, αλλά επειδή μπορεί να μας διαβάζουν και κορίτσια, ή άνθρωποι με παραπανίσια κιλά, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Δε νομίζω να μας ενδιαφέρει ούτε πόσα κιλά είναι κάποιος, ούτε τι φοράει. Αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι το μουσικό κομμάτι.

Ξέρω είναι Παρασκευή, αλλά ας γράφουμε με λίγη περισσότερη ενσυναίσθηση.
Βασίλη μην πάμε στην "άλλη" μεριά! Δεν νομίζω ότι κανένας υπονόησε κάτι "άσχημο" για την κοπέλα....Εντάξει το σχήμα των κιθαρών "ευνοούν" την σωματική διάπλαση των καθήμενων γυναικών, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό....

Όλα ειπώθηκαν σε ένα κλίμα πλάκας (ελαφριάς) και στο κάτω κάτω για όλα φταίει ο Dimsonic....!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back