- Πόντοι
- 118
Οπα! ξεχασες το Πα-Πει...!!!!!Computer Tech πραγματικοί υπάρχουν στο Πολυτεχνείο, στο ΠΑΔΑ, στην ΑΣΟΕΕ στο ΕΚΠΑ, στα γιάννενα, στην πάτρα, στα μεταπτυχιακά. Αυτοί είναι πραγματικοί. Οι άλλοι είναι cos_dr και κάτω![]()
Οπα! ξεχασες το Πα-Πει...!!!!!Computer Tech πραγματικοί υπάρχουν στο Πολυτεχνείο, στο ΠΑΔΑ, στην ΑΣΟΕΕ στο ΕΚΠΑ, στα γιάννενα, στην πάτρα, στα μεταπτυχιακά. Αυτοί είναι πραγματικοί. Οι άλλοι είναι cos_dr και κάτω![]()
Ενδεικτικά είπα κάποια. Έχει ουουουουουου.Οπα! ξεχασες το Πα-Πει...!!!!!
Μονο στο περιοδικο Pixel το ειχα δει, απο κοντα δεν το πετυχα ποτε.
Τόσο αθόρυβο.
Αν υποθέσουμε ότι έχεις βάλει το CPU fan και τα case fans στα προβλεπόμενα connector και οι ανεμιστήρες υποστηρίζουν PWM mode ανάλογα με το profile στις ρυθμίσεις στο bios, είναι ικανοί να δουλεούν πολύ χαμηλά, ιδιαίτερα σε αυτόματες ρυθμίσεις. Για να τους ακούσεις ποτέ στο φούλ πρέπει να τους ρυθμίσεις custom και εκεί θα καταλάβεις.Το λέω απολύτως σοβαρά, χρειάστηκε να κολλήσω το αυτί μου στο tower για να καταλάβω αν γυρνούσε κάποιος ανεμιστήρας μέσα στο κουτί μόλις το άναψα για πρώτη φορά. Τόσο αθόρυβο.
Δεν το παίζω έξυπνος, και αντιλαμβάνομαι την επιφύλαξη. Απλά έπαθα σοκ κι εγώ με το αποτέλεσμα, το οποίο προέκυψε κωλοφαρδα.Νομίζω ότι και ο πιο αισιόδοξος, θα ήταν κάπως επιφυλακτικός απέναντι στη διαπίστωση ότι φτιάχτηκε ένα τόσο αθόρυβο μηχάνημα, μέσα από τέτοια ξεκούραστη διαδικασία επιλογής components, αλλά δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω. Μεγειές.
Δεν το παίζω έξυπνος, και αντιλαμβάνομαι την επιφύλαξη. Απλά έπαθα σοκ κι εγώ με το αποτέλεσμα, το οποίο προέκυψε κωλοφαρδα.
Μια χαρά η ψύκτρα.Δεν το παίζω έξυπνος, και αντιλαμβάνομαι την επιφύλαξη. Απλά έπαθα σοκ κι εγώ με το αποτέλεσμα, το οποίο προέκυψε κωλοφαρδα.
@cos_dr Η ψυκτρα δεν ήταν η stock, πήρα αυτή: https://www.bequiet.com/en/cpucooler/2248
Το αστείο είναι ότι την πήρα εντελώς τυχαία επειδή ήταν η φτηνότερη που είχε άμεσα διαθέσιμη το μαγαζί κοντά στο σπίτι μου (αρχικά είχα παραγγείλει μια Coolermaster αλλα δεν μου την έστειλαν ποτε). Και δεν πείραξα τίποτα στο BIOS, όλα default.
Αυτό το έχεις στήσει σε κάποιο δικό σου pc; Υπάρχει κάπου κάποιο video για το πριν και το μετά;; Τι θα κάνει ακριβώς το παρόν αρχείο; Και κάτι τελευταίο ....μπορείς να το βάλεις και όταν είναι ήδη στημένο το pc χωρίς να χαθεί τίποτα από ότι έχεις ήδη εγκαταστήσει; Μπαίνει και βγαίνει όποτε θελήσεις;Εδώ είναι το XML. Μπαίνει στο root dir στο Win10/11 installation media (π.χ. usb)
Το συγκεκριμένο θα αφαιρέσει όλο το bloat από τα Windows, θα μπείτε δηλαδή και δεν θα έχει σχεδόν τίποτα μεσα. Αν θυμάμαι καλά ούτε καν browser. Προορίζεται για Workstations/επαγγελματική χρήση. Ενεργοποιεί και το "Ultimate performance" στα power settings.
Άκυρο.