μη βιαστείτε να με κρεμάσετε στα μανταλάκια

Καλησπέρα παιδιά. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει μια ανησυχία για το θέμα. 

Μήπως επειδή έχει η κιθαριατρια ΜΕΓΆΛΑ ΒΥΖΙΑ και κρέμονται στην κιθάρα? 

Παίζει πολύ ωραία και νομίζω πως αν το έβλεπε το βίντεο ο παππάς που παίζει στα κανάλια το θέμα του, θα την έκανε φίλη στο Facebook και θα την προσκαλουσε στον οίκο του Θεού για να την εξομολογησει και αυτή που είναι και αφρατη. 

Φιλικά, με καμία διάθεση σεξισμου η bullying για τους χοντρους έτσι? Χαχαχαχαχαχα?

ή άνθρωποι με παραπανίσια κιλά,

αυτο το επιβεβαιωνω ,και εγω σας διαβαζω ?

serious mode on : το downfall του δυτικου κοσμου θα ειναι σιγουρα η "πολιτικη ορθοτητα" ας μη συμβαλουμε τουλαχιστον και εμεις σε αυτο. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αυτο το επιβεβαιωνω ,και εγω σας διαβαζω ?

serious mode on : το downfall του δυτικου κοσμου θα ειναι σιγουρα η "πολιτικη ορθοτητα" ας μη συμβαλουμε τουλαχιστον και εμεις σε αυτο. 

Είμαι ο τελευταίος που θα ήταν υπέρ τέτοιων πρακτικών και το λέω αυτό έχοντας πληρώσει το τίμημα για τις απόψεις μου, μιας και κινούμαι επαγγελματικά σε χώρους με gender quotas, inclusion policies, κλπ.

Παρ'όλα αυτά θα εξηγήσω τι εννοούσα με το πρώτο μου μήνυμα, για να μην υπάρχουν εσφαλμένες εντυπώσεις.

Δεν είναι "πολιτική ορθότητα" το να μην θεωρώ σωστό το να γίνονται σχόλια για το στήθος μιας κοπέλας η οποία ανεβάζει coverάκια στο YouTube. Έχουν ξαναγίνει αυτά σε άλλα threads και δεν είχα μιλήσει, αλλά δε βλέπω να γίνονται αντίστοιχα σχόλια για άντρες μουσικούς.

Ο κόσμος αλλάζει Νίκο και αυτά που κάποτε ήταν οκ να τα λέμε στα καφενεία, πλέον δεν είναι. Καλώς ή κακώς, αυτό είναι. Κατά τη γνώμη μου καλώς, μιας και οι γυναίκες έχουν υποστεί πολύ σεξισμό στο χώρο της μουσικής και σπανίως κρίνονται για το έργο τους. Τις περισσότερες φορές κρίνονται για το κατά πόσο στήθος και μπούτι δείχνουν.

Θα ήθελα στο μέλλον αν κάνω κι εγώ ένα κορίτσι, να μπορεί να ανεβάσει το cover της στο YouTube και να κριθεί με τα ίδια μέτρα και σταθμά που κρίνομαι εγώ. Για να γίνει αυτό πρέπει κάποιος να μιλάει πού και πού, κι ας φαίνεται κακός ή πολιτικορθάκιας.

Δεν έχω άλλη επιλογή από το να επιβάλλω ποινές.

1ον @dimsonic, unsubscribe από το κανάλι της λεγάμενης για οκτώ (8) εβδομάδες.

2ον @Sf, θα γράφεις 1000 φορές τη φράση "δεν είναι χοντρή- ο φακός παχαίνει" στο GEOS για commodore.

Φιλικά, με καμία διάθεση σεξισμου η bullying για τους χοντρους έτσι? Χαχαχαχαχαχα?
Κωστάκης... να τεθείς αυτοβούλως σε κατάσταση αυτοπεριορισμού και αυτοmoderation.

Θέσε σε θέση on τον σχετικό διακόπτη...

ΥΓ: Που είναι αυτό το ρημάδι το κουμπί του λουκέτου; Και έχω καημό να το κάνω χρόνια τώρα ?

Θα ήθελα στο μέλλον αν κάνω κι εγώ ένα κορίτσι, να μπορεί να ανεβάσει το cover της στο YouTube και να κριθεί με τα ίδια μέτρα και σταθμά που κρίνομαι εγώ. Για να γίνει αυτό πρέπει κάποιος να μιλάει πού και πού, κι ας φαίνεται κακός ή πολιτικορθάκιας.

Μπίλυ το θέμα είναι

α) πως θα σερβίρεις το προϊόν σου από τη μιά και

β) πως θα επιβάλεις στους άλλους τον σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό σου, το φύλο σου, την τέχνη σου

αντιπαραθέτω στην κοπελιά του βίντεο το παρακάτω της Tal Wilkenfeld με τον Jeff Beck (όπου είναι παραπάνω από οφθαλμοφανείς οι ανατομικές αναλογίες).

Για να το κάνω λιανά: η Tal δεν κρύβει η mimi ...δείχνει. Μεταξύ τους μάλλον το χάος.

Η μια κάνει καριέρα δίπλα στον μεγαλύτερο κιθαρίστα που γνώρισε η ροκ σκηνή ή άλλη ανεβάζει καβεράκια και κλικμπεϊτάρει σταθερά με μια σχεδόν στατική εικόνα. Όσο καλή και να είναι ποντάρει κυρίως στο στήθος της. Και δεν νομίζω να καταφέρνει για την ώρα να γυρίσει την πλάστιγγα υπέρ της μουσικής της παρά τις προσπάθειες.

και τα γράφω αυτά, έχοντας κορίτσι

αντιπαραθέτω στην κοπελιά του βίντεο το παρακάτω της Tal Wilkenfeld με τον Jeff Beck
Βρε dim, έλεος... ?

Ποιος μπασίστας που σέβεται τον εαυτό του και το όργανο, θα έδινε προσοχή σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το υπέροχο παίξιμο που ακούγεται;  Άσε δηλαδή που είναι και το cause we've ended as lovers- ιεροσυλία να "χαζεύει" κανείς σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το κομμάτι.

@LK Βγάλε τον Commodore και ρίξε ένα ban για κάνα δύο εβδομάδες στους κιθαρίστες του forum.  

Να εξαιρεθεί ο sir Νέστορας, καθότι διέκρινα ότι διακατέχεται από πνεύμα και ηθική...

Βρε dim, έλεος... ?

Ποιος μπασίστας που σέβεται τον εαυτό του και το όργανο, θα έδινε προσοχή σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το υπέροχο παίξιμο που ακούγεται; 
και εγω αυτό σας είπα, να ακούσετε την προσέγγιση στο αριστούργημα του Brian Wilson, αλλά εσείς....

Συνάδελφε @Terry RoscoeBeck5   θα τον βάλω και για άλλο λογο ban

Μας βάζει την Tal για υπόδειγμα μπασίστα ....μαλλον δεν εχει ακουσει  Mohini Dey......

23 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Μπίλυ το θέμα είναι

α) πως θα σερβίρεις το προϊόν σου από τη μιά και

β) πως θα επιβάλεις στους άλλους τον σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό σου, το φύλο σου, την τέχνη σου

αντιπαραθέτω στην κοπελιά του βίντεο το παρακάτω της Tal Wilkenfeld με τον Jeff Beck (όπου είναι παραπάνω από οφθαλμοφανείς οι ανατομικές αναλογίες).

Για να το κάνω λιανά: η Tal δεν κρύβει η mimi ...δείχνει. Μεταξύ τους μάλλον το χάος.

Η μια κάνει καριέρα δίπλα στον μεγαλύτερο κιθαρίστα που γνώρισε η ροκ σκηνή ή άλλη ανεβάζει καβεράκια και κλικμπεϊτάρει σταθερά με μια σχεδόν στατική εικόνα. Όσο καλή και να είναι ποντάρει κυρίως στο στήθος της. Και δεν νομίζω να καταφέρνει για την ώρα να γυρίσει την πλάστιγγα υπέρ της μουσικής της παρά τις προσπάθειες.

Push pull pot!

8 λεπτά πριν, LK είπε

Μας βάζει την Tal για υπόδειγμα μπασίστα ....μαλλον δεν εχει ακουσει  Mohini Dey......

Δε με αρεσει αυτή 

16 λεπτά πριν, LK είπε

Να εκφράσω την... αμαρτία μου, ούτε εγώ τη γνώριζα... 

Σούπερ ούαοοο, "γαζώνει" η κοπέλα- και σλαπάρει (κάτι που δεν έχει τύχει να ακούσω ποτέ με την Tal). 

Κατα τη γνώμη μου, ας μην συγκρίνουμε ασύγκριτα. Η μια είναι pro στην πιάτσα και η άλλη rookie.

Και οι δύο καλές μουσικοί.

Απο την άλλη όσο σου λείπει σε τέχνη και γνώση, συμπληρώνεις το πακέτο με άλλα. Ότι έχει ο καθένας.

Είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα.

Εγώ πάντως ξέρω ότι από τη μέρα που ξαναγύρισε αυτή η παλιόγρια ο Τέρρης...αρχίσανε οι καυγάδες!

Το μόνο που μας μένει είναι Mac Vs (κ@λο)Pcs!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back