- Πόντοι
- 398
Αν και εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα με το κρύο παρόλαυτα δεν πάει άλλο με Κούλη και παπαγάλους.
Τι λέτε αξίζει;Έχει και βότκα.
Τι λέτε αξίζει;Έχει και βότκα.
Και μετά δείχνει μια ενήλικη.Στο τέλος του βίντεο, αυτός ο μικρός (EU) δεν μαχαίρωσε τον John Snow (Russia) σε κάποιο σημείο του game of thrones ;
Και εκεί στο 0:06 που λέει "beautiful women" γιατί δείχνει δυο μικρά κοριτσάκια...;
Ωραία φαίνεται έχει και ποτάμια αλλά θέλω πιο κοντά να έρχομαι διακοπές το καλοκαίρι στο χωριό μου.Irkutsk....
Μαζί σου.... όχι τίποτα αλλά έγραψες καλά λόγια στο κομμάτι μου, οπότε...?Ωραία φαίνεται έχει και ποτάμια αλλά θέλω πιο κοντά να έρχομαι διακοπές το καλοκαίρι στο χωριό μου.
Χειμώνα δεν με πειράζει εκεί το πετρέλαιο έχει 40 λεπτά το λίτρο.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Και ο malmsteen είναι ομολογουμένως αντιπαθητικός.Δεν λέω κάτι για εσένα δεν σε ξέρω απλά λέω ότι δεν έχει σημασία.Μαζί σου.... όχι τίποτα αλλά έγραψες καλά λόγια στο κομμάτι μου, οπότε...?
Δε νομίζω έχουν χριστιανό ορθόδοξο πρόεδρο ενώ εμείς αφορεσμένο.Κι άμα πας εκεί, και σε στείλουν αλλού με το ζόρι?
Δε νομίζω έχουν χριστιανό ορθόδοξο πρόεδρο ενώ εμείς αφορεσμένο.
Αυτό μπορεί να συμβεί και εδώ.Τουλαχιστον εκεί θα πολεμήσεις με την σωστή πλευρά της ιστορίας.Να πας τότενες.
Αλλά άμα βρεθείς με κανένα φύλλο πορείας να θαυμάσεις από κοντά τις Ουκρανικές ομορφιές, μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα.
Έτσι?
Αυτό μπορεί να συμβεί και εδώ.Τουλαχιστον εκεί θα πολεμήσεις με την σωστή πλευρά της ιστορίας.
Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να φύγουν οι Έλληνες μετανάστες που κατοικούν σε τριτοκοσμικές χώρες Γερμανία Βέλγιο και να πάνε στην υπέροχη Ρωσία.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζονται οι συμπατριώτες μας.Ενταξει άλλο μουρλοΝιτσε και άλλο Ντοστογιέφσκι.Προχώρα λοιπόν, τολμηρέ ταξιδιώτη πολεμιστή.
Σταυροφόρε του ελέους, της εκκλησίας, της βότκας και των κοριτσιώνε.
Του φτηνού κάψιμου και νερού.
Βούτηξε στα άδυτα του εσωτερικού σου είναι, γέπσου την ανατριχίλα της αδρεναλίνης, εξερεύνησε τα κατάβαθα του ιερού τέρατος, άδραξε την ευκαιριακή προσήλωση στην αντιπροσωπευτικότητα της προσφοράς του αδηφάγου χάους, που φέρνει την ολοκληρωτική μεταστροφή των οργανικών αναγκών που προκύπτουν και δεν είχαν ποτέ την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν την φωτεινή διαύγεια που διακρίνει τα πεπραγμένα τους.
Να μας πεις πώς πέρασες στο Ντομπάς όμως.
Ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.
Happy traveller.
Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να φύγουν οι Έλληνες μετανάστες που κατοικούν σε τριτοκοσμικές χώρες Γερμανία Βέλγιο και να πάνε στην υπέροχη Ρωσία.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζονται οι συμπατριώτες μας.
Αυτή η παράγραφος πρέπει να διδάσκεται και να αναλύεται ως το απαύγασμα της σημερινής πολιτικοοικονομικοκοινωνικής κατάστασης στα Ελ. πανεπιστήμια από φέτος!Βούτηξε στα άδυτα του εσωτερικού σου είναι, γέπσου την ανατριχίλα της αδρεναλίνης, εξερεύνησε τα κατάβαθα του ιερού τέρατος, άδραξε την ευκαιριακή προσήλωση στην αντιπροσωπευτικότητα της προσφοράς του αδηφάγου χάους, που φέρνει την ολοκληρωτική μεταστροφή των οργανικών αναγκών που προκύπτουν και δεν είχαν ποτέ την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν την φωτεινή διαύγεια που διακρίνει τα πεπραγμένα τους.
Βασικά μου θυμίζει λίγο Χέγκελ. Ενας μισοτρελος που οι βάρβαροι θεωρούν φιλόσοφο.Αυτή η παράγραφος πρέπει να διδάσκεται και να αναλύεται ως το απαύγασμα της σημερινής πολιτικοοικονομικοκοινωνικής κατάστασης στα Ελ. πανεπιστήμια από φέτος!
Αυτό το "γέπσου" τι είναι;
Αυτό το "γέπσου" τι είναι;
Έχεις και λίγο γλώσσα Καζαντζάκη.Κατι είναι και αυτό."Γεύσου" βέβαια.
Και το "κάψιμου" είναι το "καύσιμου".
Έχεις και λίγο γλώσσα Καζαντζάκη.