- Πόντοι
- 36
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αυτό είναι ένα θέμα με τους περισσότερους high gain ενισχυτές πάντωςbloody_sunday είπε:Γιουρ βέρι γουέλκαμ! Έχω ακούσει και τους δυο... είναι πιο "μεταξένιος", πιο γλυκός και με περισσότερες αρμονικές αυτός με τις EL84. Σε μια καλή υλοποίηση μπορεί να κολακέψει απαράμιλλα ακόμη και μια κακή κιθάρα, ενώ οι 6L6 υλοποιήσεις στους Mark έχουν χειρουργικά και αυστηρά ψηλομεσαία που αν η κιθάρα χωλαίνει κάπου, την χαντακώνουν (για αυτό κατά τη γνώμη μου έγινε από πολύ νωρίς ιδιαίτερα δημοφιλές το "V" στο eq τους). Ίσως μάλιστα από κοντά ακουστούν λίγο άγρια και harsh, αλλά μόλις ακούσεις τον εαυτό σου σε mix ή σε συναυλία δεν θα πιστεύεις την ΗΧΑΡΑ που είχες... (μιλάω εκ πείρας!)
O Lonestar με τις 6L6 έχει κι αυτός τρελό headroom αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πιο "φιλικός" και γλυκός στις ψηλομεσαίες του από τους Mark.
Οπως ακριβως συμβαινει σχεδον παντα με τις EL84!!! ( Studiotone , classic30 κλπ!!!)bloody_sunday είπε:Έχω ακούσει και τους δυο... είναι πιο "μεταξένιος", πιο γλυκός και με περισσότερες αρμονικές αυτός με τις EL84.
Πράγματι! Ακριβώς έτσι, και είναι αξιοθαύμαστο πόσο μπορούν να ξεφύγουν από τη γνωστή "Βοξίλα", κρατώντας όμως πάντα αυτά τα χαρακτηριστικά...Marillion είπε:Οπως ακριβως συμβαινει σχεδον παντα με τις EL84!!! ( Studiotone , classic30 κλπ!!!)
Μόλις έκανα αναφορά στο συντονιστή, η ανάρτηση σκληρού πορνό απαγορεύεται αυστηρά από τους κανονισμούς (τι διάολο, δεν τους διαβάζει κανείς.bloody_sunday είπε:
Οι αγορές "εν θερμώ" καλό είναι να αποφεύγονται αν είναι δυνατόν. Η βιασύνη είναι από τους χειρότερους συμβούλους ακόμα κι αν πρόκειται για τον Mark Vginargiros είπε:Ναι. Ο χρόνος