review Mesa boogie mark V review

Jasemeister είπε:
Ο Mark V ίσως είναι ο μοναδικός ενισχυτής που υπάρχει που δεν θα δίσταζα να αγοράσω πριν τον ακούσω...δεν έχει τυχαίο το όνομα και είναι tried and proven.
Tried & proven είναι τα εκάστοτε μοντέλα των προηγούμενων, τώρα να τους βάζεις όλους μαζί σε μια πλακέτα, να προσθέτεις κι άλλα έξτρα, και νέες πατέντες, και μετά κι άλλα έτσι για το κερασάκι στην τούρτα, και να περιμένεις να δέσει τελικά το γλυκό είναι κάπως... δύσκολο. Θα πρέπει να σε λένε Randall Smith για να τα καταφέρεις, κι αυτό εκ των προτέρων δεν είναι ποτέ σίγουρο (από το μολυβάκι και χαρτί του, όπως κι απ'το κολλητήρι του έχουν περάσει και διαμάντια, και μη)... Ίδωμεν.

Edit: "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε", όπως είχε πει και ο Σόλωνας!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βάζοντας την εμφανέστατη "υπερβολή" μου στην άκρη εννοείται έτσι όπως τα λες είναι. Βλέποντας όμως τι έχει κάνει το άτομο τόσα χρόνια, τείνω να εμπιστευτώ τις γνώσεις, την εργατικότητα και το αυτί του. Σαν την Toyota ενα πράμα (ο Νίκος με καταλαβαίνει  ;D). Οπωσδήποτε the proof of the (jello) pudding is in the eating, αλλά υπάρχουν και μερικά πράματα στο σύμπαν (μετριούνται στα δάχτυλα) που είναι τα λεγόμενα "στάνταρ" (βλ. Hayao Miyazaki στα anime, ο Τσερεμόνης στις Μπυροποσίες, o Superfunk mε τις tele, o kwstas79 και οι μπανάνες)  :)

Το ότι θα είναι γενικά φανταστικό το μηχάνημα δεν νομίζω ότι τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση. Το ερώτημα είναι: θα μαμεί ή θα ΜΑΜΕΙ;  ;D

fenderiarhs είπε:
Παντως εμενα ο mk IV και παροτι μου αρεσει παρα πολυ να πειραζω κουμπακια, sliders, διακοπτακια, ποτενσιομετρα και οτι αλλο γκατζετακι βρω μπροστα μου, με ειχε κουρασει. Εβρισκες εναν ηχο φοβερο και μετα δεν τολμουσες να αναπνευσεις μην τυχον  και κουνηθει κανενα κουμπι και αλλαξουν οι ρυθμισεις και αντε μετα να αρχισεις σαν τον Σισυφο παλι απο την αρχη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
οντως για αυτο και δεν μου αρεσε ποτε οσο οι αλλοι (ασε που εφτιανες το ενα καναλι και χαλαγε το...αλλο ;D),παντως ο V φαινεται να τα εχει ολα super δομημενα (αλλωστε εχει κανει και αλλους τετοιους paspartou ενισχυτες με επιτυχια ο Randall)

bloody_sunday είπε:
Το ότι θα είναι γενικά φανταστικό το μηχάνημα δεν νομίζω ότι τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση. Το ερώτημα είναι: θα μαμεί ή θα ΜΑΜΕΙ;  ;D
Νομίζω μόνο μια καλή μπυροποσία μπορεί να δώσει τεκμηριωμένη απάντηση σ'αυτό το ερώτημα  ;D

better pic

BoogieMKV.jpg

Superfunk είπε:
σταματησαν γιατι σταματησε και την παραγωγη του η EV,τωρα που ξαναβγαινει ομως ειναι απαραδεκτο να μη το βαζουν (και ας κοστιζει τα...4απλα απο το τρισαθλιο Celestion)

Μαρκος χωρις EV (η EMINENCE Delta Pro που ειναι ακομα πιο κτηνος) δεν λεει μια.
Γιατί το λες αυτό για το ElectroVoice ή για την Eminence? Τι διαφορές έχουν στον ήχο και κατά πόσο είναι εμφανής σε ένα 'μέσο' αυτί? Οι διαφορές στον ήχο είναι εμφανής και σε μια καμπίνα εκτός από έναν combo ενισχυτή?

sepsis είπε:
Γιατί το λες αυτό για το ElectroVoice ή για την Eminence? Τι διαφορές έχουν στον ήχο και κατά πόσο είναι εμφανής σε ένα 'μέσο' αυτί? Οι διαφορές στον ήχο είναι εμφανής και σε μια καμπίνα εκτός από έναν combo ενισχυτή?
εχουν απιστευτες διαφορες απο τα celestion,πολυ υψηλοτερο headroom,απιστευτο ογκο,punch & presence & φυσικα ...they don't...fart :) αν ο ενισχυτης ειναι...τερας οπως ο Mark τα...εχει αναγκη πολυ (δεν κρατιεται.... ;D)

Οχι και η καλύτερη ποιότητα αλλά είναι ένα δείγμα

εγώ επιμένω στο τριχίλιαρο αλλά είναι απλή εκτίμηση

anyway, άλλο ένα βιντεάκι

την αχρωμη αοσμη αγευστη εμφανιση παντως δεν κοπιασαν να την αλλαξουνε...

pureanalog είπε:
την αχρωμη αοσμη αγευστη εμφανιση παντως δεν κοπιασαν να την αλλαξουνε...
Κι εγώ έτσι τους έβλεπα τους mesa boogie, μέχρι που τους... άκουσα! ;D

στο φόρουμ του Petrucci πάντως ένας Φινλανδός είπε ότι ο εκεί dealer του είπε για τιμή ίδια με του Roadster (εκεί). Δηλαδή κάπου στα 2400ευρώ όπως έγραψε. Αν είναι έτσι μιλάμε για πολύ καλό πράμα

Δε παίζει και δεν τη παλεύω, θα το κάνω παξιμάδι γιατι ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!! :P

Τιμη μια χαρα, καπου στα 2500. Θα φυγουνε σα ζεστα ψωμακια.

Στον τίτλο της σελίδας λέει 2099 Ευρώ...edit, oups επίσης λέει και χωρίς ΦΠΑ  ::) :P

και expected 15/6/09...

Θα αντέξω 5 μήνες κονσέρβα και τουρσιά  ???  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα