Eίναι ενδιαφέρον... διάβασα κι εγώ μερικά ποστς στα γρήγορα από το προηγούμενο λινκ, και η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι
(α) οι νέοι Μark V ΔΕΝ θεραπεύουν την "κουλαμάρα" ως δια μαγείας (και αυτή είναι πολύ, μα ΠΟΛΥ πιο σοβαρή, άμεση και καθημερινή περίπτωση από αυτό που σχεδόν όλοι μας κοροϊδεύουμε σε φόρουμ νομίζοντας ότι δεν μας αγγίζει), ούτε βεβαίως προσφέρουν ήχο Santana-Metallica-Petrucci in-a-box (just add guitar),
(β) ότι σαν γνήσιοι Mark παραμένουν δύσκολοι στη ρύθμιση, απογοητεύοντας τους ευκαιριακούς χρήστες - θύματα του hype με πολλά λεφτά και ηλιθιωδώς μηδενική υπομονή, και επιβραβεύοντας μόνο αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν τι χρειάζονται και προθυμοποιούνται να περιμένουν αρκετά μέχρι να το πετύχουν παρά τα αφάνταστα μικροτερτίπια ενός Mark (πόσο μάλλον όταν οι ρυθμίσεις του μοιάζουν με το πιλοτήριο ενός... Boeing 747).
Kατά τα άλλα, χαοτικές διαφορές των παλιών Mark έναντι αυτού (ή και το ανάποδο) κατά τη γνώμη μου αποκλείεται να υπάρχουν. Επιφυλάσσομαι μέχρι να τον δοκιμάσω προσωπικά, αλλά αν θέλετε μια μαντεψιά, αυτά που λένε διάφοροι ότι οι παλιοί στέλνουν τον καινούργιο για βρούβες είναι απλά ραδιοαρβύλα για να διατηρηθεί και να "φουσκωθεί" το vintage market, όπως επίσης και το ότι ο νέος V τρώει για πρωινό όλους τους παλιούς είναι αστειότητες για να δοθεί αίγλη στο ολοκαίνουργιο, ακριβό παιχνιδάκι που τα υπόλοιπα αγοράκια της ιντερνετικής γειτονιάς δεν έχουν.