Εσυ μαλλον τον μπερδεψες με τον Μαρκ 11 ?Ωραιος αλλά θα μπορούσαν να βαλουν καμια 10αρια διακόπτες ακομη συν 5-6 κανάλια συν 3-5 εκουαλαιζερ συν εφέ και άλλες 30-40 καμπίνες.
Εσυ μαλλον τον μπερδεψες με τον Μαρκ 11 ?
Ναι αλλα αυτος ειναι ο combo, εμεις μιλαμε για το κεφαλι?
Παιδευεσαι λιγο στην αρχη, αλλα οταν καταλαβεις τη φιλοσοφια του δεν ειναι τιποτα (ειδικα πλεον με το ιντερνετ).Νομιζω πλεον κατι τετοια τερατα ειναι εκτος μοδας/εποχης. Εδω θυμαμαι οτι ειχα στα 90''s- 00s ενα mesa boogie dc5 με eq και παροτι ενισχυταρα μου επαιρνε ωρες για να βρω τον ηχο μου , η παραμικρη μετακινηση ενος knob αλλαζε εντελως τον ηχο ασε που ηταν και interactive ολα........οταν αρχιζες να κανεις και tweak τον eq δεν τελειωνες ποτε. Οποτε με αυτο το διαστημοπλοιο...............περισσοτερο θα κανεις tweaking παρα θα παιζεις.
Ένα που αποτελεί βελτίωση πάντως είναι το βάρος. Άλλο 42 κιλά ο κόμβος και άλλο 27.
Τι είναι αυτό που κάνει έναν ενισχυτή εντός εποχής;
Συμφωνω. Αλλά αφού οι περισσότεροι παίκτες έχουν τον ήχο τους στα πετάλια τους, δε θέλει απλά έναν ελαφρύ pedal platform ενισχυτή;Multi-wattage επιλογές
Χαμηλό βάρος
(Να μη χρειάζεσαι πτυχίο sound engineer για να βγάλεις ήχο)
Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό; Εγώ όχι ιδιαίτερα, εκτός αν μιλάμε αποκλειστικά για blues, roots, Americana, κλπ.Αλλά αφού οι περισσότεροι παίκτες έχουν τον ήχο τους στα πετάλια τους
Πολύ genre specific κι αυτό. Δεν ξέρω άτομα σε rock, hard rock, metal κύκλους να έχουν τέτοια setups.δε θέλει απλά έναν ελαφρύ pedal platform ενισχυτή;
Τι είναι αυτό που κάνει έναν ενισχυτή εντός εποχής;