• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

review Mesa boogie mark V review

Jasemeister είπε:
Οι αγορές "εν θερμώ" καλό είναι να αποφεύγονται αν είναι δυνατόν. Η βιασύνη είναι από τους χειρότερους συμβούλους ακόμα κι αν πρόκειται για τον Mark V  ;)
Το δέχομαι. Αν τον αγοράσω και δε μου αρέσει θα το δώσω στον bloody  :P

Βέβαια δεν είπα πως πρέπει να αποφασίσω σε 5 λεπτά...

H μια κουστουμιά είναι ετοιμοπαράδοτη... http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Mesa-Boogie-Mark-V-Combo-112-WT-Limited-Wine-Taurus-Tan-Grill/art-GIT0016693-000 (είχε μια σε άλλο πιο ωραίο χρώμα ο Θωμάς αλλά όχι μόνο εξαντλήθηκε, αλλά νομίζω πως την έβγαλε κι απ'το σάιτ)

Μια ακόμη βλέπω σε "short term delivery": http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Mesa-Boogie-Mark-V-Combo-Bubinga-/art-GIT0015971-000

(τα ποσοστά μου κύριε Smith στον γνωστό offshore λογαριασμό!  ;D ;D )

Πολλα λεφτα ρε παιδια!!!! Ο ορισμος του overpriced!!!!! ( mesa ειναι θα μου πεις αλλα....!!)

Αν τον δεις από κοντά και αν τον ακούσεις (ή άλλους Mesa στα αντίστοιχα λεφτά) νομίζω θα αλλάξεις γνώμη  ;)

Jasemeister είπε:
Αν τον δεις από κοντά και αν τον ακούσεις (ή άλλους Mesa στα αντίστοιχα λεφτά) νομίζω θα αλλάξεις γνώμη  ;)
Eιχα τον dual rec αλλα δεν εκανε για τα γουστα μου κ τον πουλησα!!! Φοβερη κατασκευη βεβαια αλλα ο ηχος δεν ηταν αυτο που ηθελα ( δεν λεω πως δεν ηταν καλος). Ισως να μην ειχα τις γνωσεις να βγαλω τον ηχο που θελω μιας κ λιγο να πειραζες πχ το presence αλλαζε τελειως ο χαρακτηρας. Επισης πολυ ιδιορυθμο eq!!! Τι να πω , για να το λες ομως σιγουρα ξερεις κατι ( μαλλον αρκετα) παραπανω απο εμενα!

respect!!!

Εχμ δεν νομίζω οτι ξέρω παραπάνω από σενα (π.χ. δεν είχα ποτέ μου Mesa Boogie) αλλά είμαι της υπομονής με τα κιθαrομηχαήματα. Όντως είναι σπαστικά ώρες ώρες τα ρημάδια (μόνο σε άλλων ενισχυτές έχω παίξει) αλλά όταν πετύχεις τον ήχο ξεχνάς όλη την προηγούμενη ταλαιπωρία  :)

Marillion είπε:
Πολλα λεφτα ρε παιδια!!!! Ο ορισμος του overpriced!!!!! ( mesa ειναι θα μου πεις αλλα....!!)
E όχι και overpriced!!!!!!!!!!! Τα specs είναι τουλάχιστον... 5 ενισχυτών μαζί, φτιάχνεται εξ ολοκλήρου στο χέρι στην Αμερική (ναι, σε PCB, don't even go there, το΄χουμε σκίσει το θέμα), προσφέρει τεχνογνωσία 37 ετών, η όλη ενσωμάτωση τόσων χαρακτηριστικών και το όλο concept και ο σχεδιασμός του πρέπει να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είναι η νέα ενσάρκωση ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και ιστορικούς ενισχυτές που έχουν φτιαχτεί ποτέ!

Marillion είπε:
Είναι ακριβός στην Ευρώπη. Στο Αμέρικα είναι σχεδόν τσάμπα (1500€ χοντρά-ψιλά)

ginargiros είπε:
Είναι ακριβός στην Ευρώπη. Στο Αμέρικα είναι σχεδόν τσάμπα (1500€ χοντρά-ψιλά)
Aυτο ακριβως εννοουσα!!!!!!!!!

Eιναι η πρωτη φορα που ονειρευομαι ενισχυτη. Μαρκουλα, μαρκουλα ποτε θα παντρευτουμε να παμε μηνα του μελιτος στη χαβαη (θα σε ανοιξω στο 11).

Σε καλο δρομο ειναι ο Randall!!! Oριστε πως εκανα upgrade τον λαμπατο του audiokostas!!

Mε αντιγραφει ο Smithakos αλλα δεν πειραζει!  ;D ;D ;D ;D

Το θεματακι το ειχε ανοιξει ο συνφορουμιτης μας audiokostas

http://www.noiz.gr/index.php?topic=157666.msg212381#msg212381

απλα καποια στιγμη τον... τσιμπησα μιας κ δεν τον χρησιμοποιουσε  κ επεσε εγχειρηση!!! Oτι ποιο vintage απο caps  ειχα το εβαλα , προσθεσα κ ενα voice switch , αλλαξα το μεγαφωνο  ( εβαλα το stock του studiotone), τολεξακι , χερουλακι  ,pots  κλπ κλπ κ πραγματικα κελαιδαει!!! RCA NOS 6v6  , NOS 12AY7 , ανορθωση λαμπα , ε τι περιμενεις , το original 5E3 της fender. Aπο Δευτερα που θα καθομαστε θα πουμε περισσοτερα!!! :) :) :)

Εεεε, χμμμμ, γκουχ γκουχ, ξέρεις, να, είχα κάνει λάθος, δεν εννοούσα για πάντα, η ανάγκη της στιγμής, γκουχ, γκουχ, ε, νταξ τώρα μεταχειρισμένος, παλιός, δεν έκανες και τίποτα, κανα δυο πυκνωτάκια άλλαξες, είχα πιεί και κείνη τη μέρα, πωρεγαμώτ και θα πρέπει να τον φτιάξω, αν τον πάρω πισω έτσι που τον έκανες, έλα ρε φιλαράκι μη χαλάμε καρδιές, έχω και παιδιά που περιμένουν να ζεσταθούν με τις λαμπίτσες, τι, βγάζει ήχο αυτή η παλιατζούρα, μη μου λες τώρα μπουρδες, παρτα αυτά να τον πάρω να φύγω, μη με ζορίζεις γιατί, ρε συ ξέρεις ποιός είμαι γω, ρε άντε μη φέρω την αστυνομία, ξέρω κόσμο ρε γω.

Είσαι μεγάλος ρε Γιώργη. Βάλε τον καφέ να γίνεται...........

Μπορείς να ανεβάσεις κλιπάκια ή θέλεις να το κάνω εγώ;

Και του χρόνου, να μαστε καλά, στον επιστρέφω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back