review Mesa boogie mark V review

Αμάν !!!!!!!!  :o :o :o :o :o

Φεβρουάριο κυκλοφορεί και στην Ευρώπη ???

Ξέρουμε αν κάποιο on-line κατάστημα τον έχει βάλει για προ-παραγγελία ???

:o :o :o

Πραγματικα πιο γαμ@ατο σε specs και εμφανιση δεν θα μπορουσαν να τον κανουν!!!

Ας ελπισουμε να ειναι και πραγματικα τοσο καλος (που θα ειναι δηλαδη!)

3199214307_2b930b988c_o.jpg

stavrilian είπε:

Πραγματικα πιο γαμ@ατο σε specs και εμφανιση δεν θα μπορουσαν να τον κανουν!!!

Ας ελπισουμε να ειναι και πραγματικα τοσο καλος (που θα ειναι δηλαδη!)
Πράγματι, τα specs του είναι εκπληκτικά (μέχρι και ενσωματωμένο variac έχει!!) Mονάχα που δεν ξέρω (ακόμη) αν και οι 839 ήχοι που βγάζει είναι το ίδιο καλοί...

Σκεφτείτε ότι έχουμε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες "σχολές" κατασκευής ενισχυτών, τη μια που αρέσκεται να βάζει 50 χιλιάδες δυνατότητες και κουμπάκια και την άλλη που σχεδιάζει ενισχυτές όσο το δυνατόν πιο απλούς, κάνοντας τα πάντα για να βγάλει όσο περισσότερα περιττά κυκλώματα από τη διαδρομή του λαμπάτου σήματος μπορεί. Έχω ακούσει και παίξει με πραγματικά εξαιρετικούς ενισχυτές που ανήκουν και στα δυο "στρατόπεδα", και η υλοποίηση και των δυο (όσο κι αν μας φαίνεται παράξενο για τους δεύτερους) είναι εξίσου δύσκολη, μιλώντας φυσικά για high end μηχανήματα.

Sepsis σε ευχαριστώ πολύ, πραγματικά μια τέτοια φωτό ήθελα να βρω (του MKV σε τέτοιο χρώμα). Αν βρούμε και μια με wicker cane grille... (το ύψιστο φετίχ για μένα), να, κάπως έτσι...

4hr_w1w_4.jpg

drool.gif

κάνοντας τα πάντα για να βγάλει όσο περισσότερα περιττά κυκλώματα από τη διαδρομή του λαμπάτου σήματος μπορεί.
μη φοβασαι ΠΟΤΕ η Boogie δεν ...λοξοδρομησε :P τις διαδρομες των...σηματων της,παντα 100% tube path ειχε απλα σε καθε ενισχυτη ειχε ....5-6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ tube paths ;D

προσωπικα τους Mark τους χρησιμοποιω ΜΟΝΟ στο ΚΑΘΑΡΟ καναλι τους (το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι το απολυτο σημειο αναφορας καθαρου ηχου  μια και ουσιαστικα ειναι ενας "απολυτος" twin reverb) οποτε τα υπολοιπα bells & whistles δεν με ενθουσιαζουν,ομως οντως το συγκεκριμενο μηχανησμα εχει "απάνω" του anything but the kitchen sink ;D)

φοβερος φαινεται..

Εγω εχω εναν mark IV αγορασμενο  το 93 used απο US  (black shadow EV) ,προσφατα ειδα εναν καινουργιο σε ενα φιλο και ειδα καποιες διαφορες ,ακομα και στο μεγεθος..ξερει κανεις τι  εχουν αλλαξει στα νεοτερα  MK IV?

Δεν ξερω σε ποσες μπυρες αντιστοιχει ο mark V αλλα τις εκοψα ηδη!προτιμω mark V κ οχι σκεμπε(ξερω ξερω εχει κι αυτο τη χαρη του κτλ!)

Αν παιζει οπως κ ο ΙV σε χαμηλες εντασεις τοτε αυτο ειναι!Αραγε δοσεις κανουν???

Οσον αφορα τους IV δεν ξερω αν καποια στιγμη σταματησαν να βαζουν το electrovoice και βαλανε το c90(αυτο θα εχει τωρα) αλλα υπαρχουν γενικα μονο δυο εκδοσεις του mark IV(αθλος αν σκεφτεις τι γινεται με τους mark II κ τα dots του mark II) me τη δευτερη να εχει πιο "modern" gain. Επισης πρεπει να υπηρχε κ σε εκδοση widebody k ισως εκει οφειλονται οι διαφορες σε διαστασεις???

αν καποια στιγμη σταματησαν να βαζουν το electrovoice και βαλανε το c90
σταματησαν γιατι σταματησε και την παραγωγη του η EV,τωρα που ξαναβγαινει ομως ειναι απαραδεκτο να μη το βαζουν (και ας κοστιζει τα...4απλα απο το τρισαθλιο Celestion)

Μαρκος χωρις EV (η EMINENCE Delta Pro που ειναι ακομα πιο κτηνος) δεν λεει μια.

Ενταξει... απλά respect... (και έλεγα ότι δε θα ξαναστοχεύσω σε τόσο ακριβό ενισχυτη  ;D)

Στα καταστήματα (παγκοσμίως) πότε αναμένεται; Κάποιος είπε για Φλεβάρη Ευρώπη αλλά δε βρήκα τίποτα σχετικό να το επιβεβαιώσω... Να δούμε και την τελική τιμούλα... ::) Αν τον είδε κάποιος σε κανα ιντερνετομάγαζο ας ποστάρει ένα link  ;)

Offtopic:

Εν τω μεταξύ ανακοινωσε ταυτόχρονα στο site (αλλά φυσικά με τον τόσο γ@μ@το νέο Μαρκο πέρασε στο ντουκου  ;D ) και έναν άλλο καινούριο ενισχυτή, τον ElectraDyne. Φαίνεται ξεκάθαρος (από το φευγαλέο βλέμμα που έριξα) για Marshall clone με πιθανή Mesa πινελιά. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο πια αλλά όσοι θέλετε τσεκάρετε και, γιατί όχι, να συζητηθεί και σε ένα άλλο thread  :)

Επίσης, μέσα στην όλη ακυρίλα  ;D έβγαλε ενισχυτές η PRS!

sepsis είπε:
Επειδη ακομα δεν μπορουμε να κανουμε κανενα σχολιο περι ηχου μπορουμε να πουμε κατι για την εμφανιση. Αυτο που παντα μου αρεσε στους boogie ηταν οτι τα cosmetics τους εδιναν, ακομα και στα πιο budget oriented μοντελα ποσο μαλλον στους mk, εναν professional hi end αερα.

Eντάξει, νομίζω ότι αυτά είναι custom χρώματα και γρίλιες όπως περιγράφονται στην custom gallery του σάιτ, με μερικές επιλογές όπως το ελαφρύ καφέ να υπάρχουν ίσως στους καταλόγους σαν δεύτερη παραγγελία, με έξτρα κόστος όμως. Συνήθως επικρατεί η κλασσική μαυρίλα...

Κατά τα άλλα, το πρώτο τεστ για μένα θα ηταν όπως λέει και ο Νίκος το καθαρό (πεντακάθαρο) κανάλι, μετά το μπλουζιάρικο γρέζι, μετά από περιέργεια το single ended Class A και τελευταίο για το τσακίρ κέφι τις μεταλλιές σε στυλ Dream Theater και Black Album.

AppliedStucco είπε:
:) :) :)

Ο Mark V ίσως είναι ο μοναδικός ενισχυτής που υπάρχει που δεν θα δίσταζα να αγοράσω πριν τον ακούσω...δεν έχει τυχαίο το όνομα και είναι tried and proven.

Παντως εμενα ο mk IV και παροτι μου αρεσει παρα πολυ να πειραζω κουμπακια, sliders, διακοπτακια, ποτενσιομετρα και οτι αλλο γκατζετακι βρω μπροστα μου, με ειχε κουρασει. Εβρισκες εναν ηχο φοβερο και μετα δεν τολμουσες να αναπνευσεις μην τυχον  και κουνηθει κανενα κουμπι και αλλαξουν οι ρυθμισεις και αντε μετα να αρχισεις σαν τον Σισυφο παλι απο την αρχη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα