• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

review Mesa boogie mark V review

για να καταλάβω εννοείς ότι τα celestion δεν είναι καλά. ok. τα jensen?

Πιο ηχείο μου προτείνεις να βάλω? έχω ένα μέσα road king 2, και θέλω πια καθαρό ήχο, πιο bright αλλα όχι λεπτό! Πεζό heavy μουσική. Όχι καφρίλα, όχι core, απλά heavy με την εννιά...xm να ο ήχος του τρεμόντι μου αρέσει πολύ

Πιο ηχείο μου προτείνεις να βάλω?
τα παμε δεν τα παμε? ;D

Boogie χωρις EV = σκορδαλια χωρις σκορδο

πετα το μεγαφωνο στα σκουπιδια,και αλλαξε το με αυτο
http://www.thomann.de/gr/eminence_delta_pro_12_tieftoener.htm

η αν θες να εισαι απολυτα "αυθεντικος" για σοβαρο ηχο Mark με αυτο

http://www.thomann.de/gr/ev_evm_12l_classic_8_ohm.htm

Άλλος αυτος, δεν έχει Μάρκο.
τα ιδια παιζουν για ολους τους Boogie :)

(Άσχετο)....εμένα γιατί κάτι μου λέει ότι ο electra dyne θα είναι the real deal!?!... 8)

γιατι εχεις δικιο,τετοια ενισχυταρα απο την εποχη του  ΜΑΡΚ 1 εχουν να βγαλουν ;)

Ο μακροΐσκιωτος είναι καλά ενημερωμένος. Επισκέφτηκα τη σελίδα των Electra Dyne και να τι ανακάλυψα:

http://www.mesaboogie.com/Product_Info/electradyne/electradyne.html

daREALthang.JPG

Εντάξει, οι ενισχυτές δεν μετριούνται απο τα κουμπιά, αλλά (όπως έδειξε ο τσερεμόνης.. ;D) απο το ηχητικό τους..."μέγεθος"!... ;D

longshadow είπε:
Εντάξει, οι ενισχυτές δεν μετριούνται απο τα κουμπιά, αλλά (όπως έδειξε ο τσερεμόνης.. ;D) απο το ηχητικό τους..."μέγεθος"!... ;D
α, εννοείται αυτό..αλλά..

κοινά ρυθμιστικά ρε παιδιά?? ;D

α, εννοείται αυτό..αλλά..κοινά ρυθμιστικά ρε παιδιά??

ναι,οπως και ο Mark 1,οσο λιγοτερα κουμπια τοσο καλυτερα... 

το μηχανησμα ειναι...μελι (εχει τοσο καλο ΚΑΘΑΡΟ καναλι που δεν νομιζω κανεις να ασχοληθει με τα αλλα δυο... ;D ;D)

Οσο κ καλο καθαρο να εχει ενας ενισχυτης οταν αρχιζει να clipαρει το σημα τοτε θελει το eq του , συνηθως λιγοτερες υψηλες για να ειναι πιο γλυκος! Τωρα ισως το καθαρο του Μαρκου εχει ολα τα ''συστατικα'' :) :) για να βρωμισει κ να ακουστει το ιδιο καλο!!!!

mij είπε:
http://www.musicradar.com/gear/all/amplification/instrument-amps/guitar-combo-amps/mark-five-213806/review

Από τα καλύτερα reviews μέχρι στιγμής και με το βιντεάκι μιά χαρά.... :) :)

Τα...σπάει ο Μάρκος...

Άντε να χτυπήσω κανα....ξεβαμένο μισοτιμής... ;D

(Αν το έχει ποστάρει κι άλλος πιο πριν...sorry... :) )
Εμ, ποιος θα πόσταρε reviews του V? Ο Mij-άρας.  ;D ;D ;D ;D

Αρχηγέ μου (και άλλοι) να κάνω μια ερώτηση? Πως την παλεύετε με τέτοιους ενισχυτές-διαστημόπλοια? Εγώ όσο πάει γυρνάω σε πιο απλά πράγματα, και αν έχει πάνω από 5 ποτενσιόμετρα πάνω το μηχάνημα τα παίζω τελείως.  :P :P ;D ;D

(αν τον πάρεις πάντως θέλω hands on demo  8) 8) 8))

The Genius Loci είπε:
Εμ, ποιος θα πόσταρε reviews του V? Ο Mij-άρας.  ;D ;D ;D ;D

Αρχηγέ μου (και άλλοι) να κάνω μια ερώτηση? Πως την παλεύετε με τέτοιους ενισχυτές-διαστημόπλοια? Εγώ όσο πάει γυρνάω σε πιο απλά πράγματα, και αν έχει πάνω από 5 ποτενσιόμετρα πάνω το μηχάνημα τα παίζω τελείως.  :P :P ;D ;D

(αν τον πάρεις πάντως θέλω hands on demo  8) 8) 8))
Έχεις δίκιο για τα πολλά...μπλιμπλίκια που έχει πάνω, αλλά ένας Μάρκος είναι απωθημένο ετών...

Και αν και λόγω ηλικίας θέλω πιό απλό gear, εν τούτοις βλέπεις Βασίλη πόσο σύντομα 'αυτοαναιρούμαι".....μόλις χτές στο thraed πού άνοιξες έλεγα για το πόσο λίγο εξοπλισμό (ιδίως κιθάρες) χρειαζόμαστε στη πραγματικότητα....

Προς το παρόν στο σαλόνι μου είναι προσγειωμένος ένας Mesa Roadster και υπόσχομαι να τον πουλήσω πριν πάρω το Μάρκο.....

Έλα όμως που δεν θέλω να τον πουλήσω....γιατί είναι ΕΝΙΣΧΥΤΑΡΑ...λες να με χωρίσει η γυναίκα μου αν τον κρατήσω και πάρω και το Μάρκο;;;;...όχι μωρέ...λες;;;;.....

Όσο για το demo...καλύτερα είναι να περάσεις για καφέ έχοντας μαζί σου και εκείνη τη βάση με τις 20 (?) κιθάρες σου.... ;D (πάλι σε έδωσα... ;D ;D ;D )

mij είπε:
Έχεις δίκιο για τα πολλά...μπλιμπλίκια που έχει πάνω, αλλά ένας Μάρκος είναι απωθημένο ετών...

Και αν και λόγω ηλικίας θέλω πιό απλό gear, εν τούτοις βλέπεις Βασίλη πόσο σύντομα 'αυτοαναιρούμαι".....μόλις χτές στο thraed πού άνοιξες έλεγα για το πόσο λίγο εξοπλισμό (ιδίως κιθάρες) χρειαζόμαστε στη πραγματικότητα....

Προς το παρόν στο σαλόνι μου είναι προσγειωμένος ένας Mesa Roadster και υπόσχομαι να τον πουλήσω πριν πάρω το Μάρκο.....

Έλα όμως που δεν θέλω να τον πουλήσω....γιατί είναι ΕΝΙΣΧΥΤΑΡΑ...λες να με χωρίσει η γυναίκα μου αν τον κρατήσω και πάρω και το Μάρκο;;;;...όχι μωρέ...λες;;;;.....

Ναι, έχεις δικιο για την αυτοαναίρεση, αλλά κάποια στιγμή περνάει ο ενθουσιασμός και μένουν αυτά που μετράνε.  ;)

Όσο γι'αυτό που ρωτάς, ναι, είναι βέβαιο ότι θα γίνει, οπότε θα βρεις μια γεννήτρια, θα γίνεις road musician και θα βγάζεις ένα σκασμό λεφτά.  :P :P :P

Όσο για το demo...καλύτερα είναι να περάσεις για καφέ έχοντας μαζί σου και εκείνη τη βάση με τις 20 (?) κιθάρες σου.... ;D (πάλι σε έδωσα... ;D ;D ;D )
Είστε ψεύτης κύριε: μόλις 7 είναι. Αλλά σίγουρα θα το κανονίσουμε μόλις βρούμε αμφότεροι λίγο χρόνο.  ;)

The Genius Loci είπε:
Είστε ψεύτης κύριε: μόλις 7 είναι.
7;;;;;; πλάκα μου κάνεις...και.....χρειάζεσαι 7 κιθάρες;;; :) :)..τι να τις κάνεις;....δε σου φτάνει μία;  :) :)

αφού είμαστε αρρωστάκια ρεεεεεεεεεε...  :) :)

longshadow είπε:
(Άσχετο)....εμένα γιατί κάτι μου λέει ότι ο electra dyne θα είναι the real deal!?!... 8)
Σήμερα έπαιξα επιτέλους για πρώτη φορά με electra dyne.

Πιο κάτω κάνω μιά απόπειρα να περιγράψω τον ήχο του...

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Στο μαγαζί που τον έπαιξα υπήρχε ακριβώς δίπλα ένας mark 5.

Ασχολήθηκα μαζί του περί τα 5 λεπτά...

Ενισχυτάρα θα είναι σίγουρα ο καινούριος mark ,μην παρεξηγηθώ,(και θέλει και πολύ ψάξιμο) ήταν όμως τέτοιο το κόλλημα με τον electra dyne που δεν μου άφησε περιθώριο ν'ασχοληθώ με κάτι άλλο...

welcome to the club....

ο μονος ενισχυτης της Mesa που ακουγεται ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο καλα με το Μαρκο μου,Mark 1 (που βεβαια ειναι και ο καλυτερος ενισχυτης που εχει βγαλει ποτε η εταιρεια) στα καθαρα (κατι ακοτορθωτο για το 99% των ενισχυτων που ειχα,εχω και θα εχω ποτε μου ....και τους...ειχα σχεδον...ολους ;D ;D)

τον εβαλα πλαΪ-πλαΪ με τον δικο μου μεσα απο σοβαρη καμπινα (με EV) & ηταν αδυνατον να ξεχωρισω τη διαφορα.

Σήμερα έπαιξα επιτέλους για πρώτη φορά με electra dyne.

Πιο κάτω κάνω μιά απόπειρα να περιγράψω τον ήχο του...

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

ημουν και γω εκει...οντως ετσι εκανε ο ...μακρυσκιας!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα