Μαμά

Δεν αντεχω να το δω. Εψαξα να βρω στιχους, αλλα δεν. Βρηκα ομως απο αλλη "επιτυχια" του. Δεν τολμω να παραθεσω τα lyrics εδω μεσα. Βαζω ενα λινκ...

https://genius.com/Sin-boy-high-lyrics

Ο ιδιος ειναι γεννημενος το 1994, με καταγωγη απο την Αλβανια. Και μαλλον κυνηγα τη δημοσιοτητα, καθως και τις συμπλοκες με τον νομο. Θελει να φτιαξει τον μυθο του.

https://m.lifo.gr/articles/mikropragmata/119576

Εδω καποια ενδεικτικα σχολια με ενα γρηγορο γοογλαρισμα:

Προβολή συνημμένου 20724
χαρά στο κουράγιο σου ρε Γιώργο...

και όλων σας που ασχολείστε....

Γενικά αυτό το στυλ μουσικής δεν μου άρεσε ποτέ,το ότι αρέσει ομως σε κάποιους(αρκετους απ' ότι φαίνεται)δεν είναι κακο,μουσική είναι,ας εκφραστούν όπως θέλουν.

ΥΓ πλάκα εχει

Γενικά αυτό το στυλ μουσικής δεν μου άρεσε ποτέ,το ότι αρέσει ομως σε κάποιους(αρκετους απ' ότι φαίνεται)δεν είναι κακο,μουσική είναι,ας εκφραστούν όπως θέλουν.
Θεωρείται μουσική αυτό?

Γαμωτο να υπηρχε Youtube οταν ημουν στην ηλικια τους, θα ειχα γινει πλουσιος με κατι τετοιες μαλ...ιες που εγραφα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ρε παιδιά μη με κοροϊδέψετε αλλά μόλις πριν λίγο κατάλαβα ότι αυτός ο τυπάκος ραπάρει σε ελληνικά ?

Να πω κάπου εδώ ότι τον έχει προλάβει άλλος σε αυτό το στυλ που χάζευα στο youtube και είχα λυθεί στα γέλια. Και με πιο ξεκάθαρα μηνύματα 

ΥΓ 1 : Τα σχόλια που παράθεσε ο @gkourmoul1 είναι εμφανώς τρολιές 

ΥΓ 2 : Κατοχή 300 γραμ ναρκωτικών δεν είναι για βιογραφικό είναι για φυλακή . Λιγότερο από γραμμάριο = 1 τσιγάρο 

Γενικα να πω..οτι το συγκεκριμενο κλιπ δεν αντιπροσωπευει στιχουργικα κ στυλιστικα το συνολο της  ελληνικης hip hop σκηνης.

Υπαρχει ενα κομματι δημιουργων που γραφει ετσι..αλλα οχι ολοι.

Οποιος θελει μπορει να ψαξει.

Χωρίς φρου φρού και αρώματα και με προσεγμένο στίχο.

Δεν ξέρω πολλά απο αυτό το είδος μουσικής,αλλά αυτά τα παλληκάρια μου αρέσουν.

ΥΓ 2 : Κατοχή 300 γραμ ναρκωτικών δεν είναι για βιογραφικό είναι για φυλακή . Λιγότερο από γραμμάριο = 1 τσιγάρο 
Mπορεί να τα βρήκε σε τιμή ευκαιρίας ή στις εκπτώσεις και να πήρε για να έχει καβάντζα. Νομίζω ότι στέκει στο δικαστήριο

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν κάποια αξιόλογα παιδιά που έχουν και θέλουν να πουν κάτι ενδιαφέρον με την ραπ μουσική στην Ελλάδα 

Mπορεί να τα βρήκε σε τιμή ευκαιρίας ή στις εκπτώσεις και να πήρε για να έχει καβάντζα. Νομίζω ότι στέκει στο δικαστήριο

Α ναι αυτό όντως στέκει . Ξέρεις τι άλλο στέκει στο δικαστήριο ;;; Αληθινές ιστορίες τώρα όχι φαντασίας

Ναι μεν είχε στην κατοχή του μολοτοφ αλλά δεν είχε αναπτήρα άρα δεν είχε πρόθεση κύριε πρόεδρε να την ανάψει και να κάψει τον ματατζή  -----> αθώος 

1 hour ago, fusiongtr said:

Απολαύστε στίχους.

Τι στέκει βρε, πάτε καλά?

Ακούστε στο 2:44 - 2:55 στο παραπάνω κομμάτι.

Εδώ τρώνε φυλακή για ένα τσιγάρο λέμε.

Ποιητική αδεία, σιγά μην πάει στη μπουζού για μια φουφού. Αφού είναι εθισμένος τότε γιατί τα πουλάει σε μικρά παιδιά? θα τα κράταγε για το εαυτό του. Ως γνωστό οι ντήλερς (οι σοβαροί) δεν είναι χρήστες

χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν έχεις πάει δικαστήριο ούτε ως μάρτυρας να δεις τι λένε  ?

φυλακή για 1 τσιγάρο κανείς & ποτέ . Για 300 γραμ. γράφτηκε νωρίτερα ότι πήγε δικαστήριο και είναι άρχοντας εκεί έξω μαζί μας 

το θέμα μου είναι ότι στον βωμό της ελευθερίας της έκφρασης .... ξεφεύγει η φάση 

Και στον βωμό της ελευθεροτυπίας επίσης, διακινούνται ψευδείς ειδήσεις και το ξέρεις.

Η όλη ιστορία της σύλληψης του τύπου (καθώς και η συνέχεια της ιστορίας), βγήκε από ένα σάιτ μόνο.

Παραθέτω εδώ όλα τα "άρθρα" από το συγκεκριμένο σάιτ σχετικά με αυτόν.

https://kwloxaneio.gr/?s=sin+boy

Εμένα μου βρωμάει πρόμο η όλη δουλειά (κλικς για το σάιτ, πρόμο γι' αυτόν).

Η όλη ιστορία της σύλληψης του τύπου (καθώς και η συνέχεια της ιστορίας), βγήκε από ένα σάιτ μόνο.

Παραθέτω εδώ όλα τα "άρθρα" από το συγκεκριμένο σάιτ σχετικά με αυτόν.
έτσι όπως το θέτεις , μπορεί να ισχύει και αυτό 

ήδη ασχοληθήκαμε να το ψάξουμε άρα έπιασε τόπο χαχαχα

Κακός mode on:

Φυσικά και είναι μούφα. Όλοι αυτοί οι φλώροι που επειδή κάνανε μανίκια τατουάζ κλπ και με τα κατεβασμένα παντελόνια (που αν ήξεραν τι συμβολίζουν μάλλον δε θα τα φοράγανε) που το παίζουν σκληροί , με ναρκωτικά, πουτάνες, όπλα κλπ είναι οι ίδιοι που γυρνάνε το βράδυ σπιτάκι τους, πίνουν το γαλατάκι που ετοίμασε η μαμά και την πέφτουν για ύπνο με παραμυθάκι. Οι ίδιοι που όταν βρίσκονται μπροστά μου και τους κάνω ενα "φου" κόβουν πέρα. Να πουλάνε μαγκιά σε κανά 12χρονο είναι με στίχους του κώλου και το fake lifestyle τους και να παίρνουν τα κλικ και τα views.

Κακός mode off

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back