- Πόντοι
- 1,688
....και πολύ καλά κάνουν.Καλά μαστουρωμενοι ειναι και στο Athens voice μου φαίνεται. Ποια ενθρόνιση του ροκ; Στην Ελλάδα του σκυλάδικου και του πανηγυριού είμαστε. Οι περισσότεροι "γονεις" άκουγαν Γονιδη και στα καλύτερα τους Πάριο. Αυτος ειναι και ένας από τους λόγους για το έκτρωμα ελληνοραπ που ακούμε.
δεν συμφωνω Λακη μου.{η συμφωνω εν μερει..}....και πολύ καλά κάνουν.
Δεν με χαλαει καθόλου ενας Έλληνας να παιζει ραπ ....αλλα με χαλάει το Ελληνας ραπερ....διότι απλα δεν γίνεται.
2 minutes ago, vagelism said:
δεν συμφωνω Λακη μου.{η συμφωνω εν μερει..}
Αυτος ο κυριουλης μια χαρα το υποστηριζει το στυλ΄..κ ο στιχος του εχει βαρυτητα κ τσιρκο δεν ειναι.
Νοστάλγησα τις εποχές των Terror X Crew, Κομης Χ, Λεκτικός.
Γεράσαμε ρε π#$#!@ μου............... χαχαχαχαχαχχαχ
νομίζω δε κατάλαβες το πνεύμα μου. 1ον δεν έχασε τα πρωτεία το ροκ οπως γράφουν, αφού στην Ελλάδα ποτε δεν υπήρξε σοβαρή ροκ κουλτούρα, τουλάχιστον όχι μαζική οπως στην Αγγλία κλπ....και πολύ καλά κάνουν.
Δεν με χαλαει καθόλου ενας Έλληνας να παιζει ραπ ....αλλα με χαλάει το Ελληνας ραπερ....διότι απλα δεν γίνεται.
Η αλήθεια ειναι οτι τους πιτσιρικάδες τους θέλγει η "σκληράδα" και η "παρανομία" που συνόδευε το αυθεντικό ραπ....λες και δεν εχουν να αντλήσουν (σκληράδα και παρανομία και περιθώριο) απο την Ελληνική λαϊκή σκηνή, την οποία βρίσκω σαφως πιο γοητευτική και συναρπαστική....και πολιτισμικά συνακόλουθη.
Αυτο βεβαια ειχε ξεκινησει για να μαζςυτουν χρηματα για την ALS(αμυοτροφικη πλαγια σκληρυνση)