Μαμά θέλω πολύ βαρύ distortion!!!

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ.Η διαφορά στα καθαρά/ημιβρώμικα φαίνεται περισσότερο
Και για άλλη 1 φορά όμως ξεφύγαμε από 1 θέμα' date=' το οποίο ενδιαφέρει έστω μερικούς εδώ μέσα για να αναλύσουμε κάτι χιλιοαναλυμένο και που ποτέ δεν βγαίνει άκρη ! :evil:

κάτι σαν την κόντρα gibson fender χωρίς να καταλάβει κανείς ότι και οι 2 για τα μπάζα είναι ! :wink: :lol: :lol: :lol:

Αυτό το τόνισα και εγώ πριν αλλά δε με ακούσανε :lol: :lol: :lol:
Δεν πειράζει....

Να ανοίξουμε τώρα το θέμα "τάστα vintage η medium jumbo για βαρύτερο βαρύτερο distortion?" :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω....κάντε πως δεν το είδατε..... :lol: :lol: :lol:

Όντως γιατί δεν ανοίγει 1 θεματική ενότητα στο forum με θέμα τα ξύλα;

Στανταρντ θα έχει τεράστια επιτυχία και θα σκάνε επικές ατάκες!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι ρε παιδια ενα για ξυλα,μεγεθη,και γενικα πως η κατασκευη επηρεαζει τον ηχο?(αναρωτιεμαι αν θα συμφωνησουν οι mods και o yameth) 8O

Όντως γιατί δεν ανοίγει 1 θεματική ενότητα στο forum με θέμα τα ξύλα; Στανταρντ θα έχει τεράστια επιτυχία και θα σκάνε επικές ατάκες!!!!!!!!

+1000

Εγώ θα κάτσω στην γωνίτσα μου και απλά θα απολαμβάνω... :lol: :lol: :D

και για να επανέλθουμε στο θέμα μας ( α ρε janick! ) για βαρύ dist καλή είναι και μια 7χορδη κατά προτίμηση bc rich ( για το σχέδιο και μόνο :mrgreen: :mrgreen: ) σε συνδιασμό με seymour dunkan super dist ( ssh-7-8b blk )

και είμαστε κομπλέ από κιθάρα!

Για τα υπόλοιπα θα χρειαστούμε αυτόν:

http://www.hypocrisy.tv/pictures/gallery/promo/peter2.jpg

Όντως γιατί δεν ανοίγει 1 θεματική ενότητα στο forum με θέμα τα ξύλα; Στανταρντ θα έχει τεράστια επιτυχία και θα σκάνε επικές ατάκες!!!!!!!!

Απο τα πρώτα θέματα που έχω ανοίξει είχε να κάνει με τα ξύλα

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=830&postdays=0&postorder=asc&start=0

Και μάλιστα ο SF τότε παραδέχτηκε ότι οι απόψεις του ήταν αιρετικές :lol: :lol: :wink:

Παρακαλώ τον κύριο Moderator να το κλειδώσει το θέμα γιατί όπως πάει δεν θα μείνει ούτε ένα byte στο σκληρό του noiz... :?

Αν το κάνει αυτό 1 θα έχω να του πω:

Αίσχος........ προδοσία........... φασισμός................... ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΙ 2...... αισχροί κι 2.........

Παρακαλώ τον κύριο Moderator να το κλειδώσει το θέμα γιατί όπως πάει δεν θα μείνει ούτε ένα byte στο σκληρό του noiz... :?
Λες το πρόβλημα να είναι ο σκληρός;;; :lol: :lol:

"Παιδιά το θέμα κλειδώνει γιατί τίγκαρε ο δίσκος"

:lol: :lol: :lol:

¶ς γίνουν τα των ξύλων άλλη ενότητα.Απορώ μάλιστα γιατί δεν έχει γίνει ακόμη.Σε αυτό το θέμα το moderation ήταν ιδιαίτερα τυπικό απο όσο θυμάμαι.

Trending...

Νέα θέματα

Back