- Πόντοι
- 18
Γενικά αυτό το στυλ μουσικής δεν μου άρεσε ποτέ,το ότι αρέσει ομως σε κάποιους(αρκετους απ' ότι φαίνεται)δεν είναι κακο,μουσική είναι,ας εκφραστούν όπως θέλουν.
ΥΓ πλάκα εχει
ΥΓ πλάκα εχει
Θεωρείται μουσική αυτό?Γενικά αυτό το στυλ μουσικής δεν μου άρεσε ποτέ,το ότι αρέσει ομως σε κάποιους(αρκετους απ' ότι φαίνεται)δεν είναι κακο,μουσική είναι,ας εκφραστούν όπως θέλουν.
Δεν ξέρω ειλικρινά,το άκουσα κ γέλασα να σου πω την αλήθειαΘεωρείται μουσική αυτό?
Eιναι Βαγγελη μου απλα μπορει να μην ειναι της αρεσκειας σου..κ η κουβεντα ξεκινησε απο το χειροτερο του δειγμα.Θεωρείται μουσική αυτό?
Γενικα να πω..οτι το συγκεκριμενο κλιπ δεν αντιπροσωπευει στιχουργικα κ στυλιστικα το συνολο της ελληνικης hip hop σκηνης.
Υπαρχει ενα κομματι δημιουργων που γραφει ετσι..αλλα οχι ολοι.
Οποιος θελει μπορει να ψαξει.
Mπορεί να τα βρήκε σε τιμή ευκαιρίας ή στις εκπτώσεις και να πήρε για να έχει καβάντζα. Νομίζω ότι στέκει στο δικαστήριοΥΓ 2 : Κατοχή 300 γραμ ναρκωτικών δεν είναι για βιογραφικό είναι για φυλακή . Λιγότερο από γραμμάριο = 1 τσιγάρο
Mπορεί να τα βρήκε σε τιμή ευκαιρίας ή στις εκπτώσεις και να πήρε για να έχει καβάντζα. Νομίζω ότι στέκει στο δικαστήριο
1 hour ago, fusiongtr said:
Απολαύστε στίχους.
Ποιητική αδεία, σιγά μην πάει στη μπουζού για μια φουφού. Αφού είναι εθισμένος τότε γιατί τα πουλάει σε μικρά παιδιά? θα τα κράταγε για το εαυτό του. Ως γνωστό οι ντήλερς (οι σοβαροί) δεν είναι χρήστεςΤι στέκει βρε, πάτε καλά?
Ακούστε στο 2:44 - 2:55 στο παραπάνω κομμάτι.
Εδώ τρώνε φυλακή για ένα τσιγάρο λέμε.
Τι στέκει βρε, πάτε καλά?
Ακούστε στο 2:44 - 2:55 στο παραπάνω κομμάτι.
Εδώ τρώνε φυλακή για ένα τσιγάρο λέμε.
φυλακή για 1 τσιγάρο κανείς & ποτέ .
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω.
το θέμα μου είναι ότι στον βωμό της ελευθερίας της έκφρασης .... ξεφεύγει η φάση
έτσι όπως το θέτεις , μπορεί να ισχύει και αυτόΗ όλη ιστορία της σύλληψης του τύπου (καθώς και η συνέχεια της ιστορίας), βγήκε από ένα σάιτ μόνο.
Παραθέτω εδώ όλα τα "άρθρα" από το συγκεκριμένο σάιτ σχετικά με αυτόν.
Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση,γνωστό οι ντήλερς (οι σοβαροί) δεν είναι χρήστες