Μαμά

Ετσι για να το συνεχίσω λίγο, έναν από .....την Αμφιλοχία ας πούμε.....ο οποίος είναι ευγενής, με μόρφωση και καλούς τρόπους, αστός.  (ενδεχομένως και καλλίτερος από κάθε Άγγλο στην γή) ?  .

θα τον αποκαλούσατε   gentleman ή ευπατρίδη, γνωρίζοντας ότι εννοιολογικά το " gentleman" είναι τίτλος ευγενείας Αγγλικός;

Ναι ετυμολογικά σημαίνει "ευγενής/ευγενικός άντρας"

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι. Ακόμα και οι ίδιοι οι Βρετανοί τον αποδίδουν.

Τον αποδίδουν με καποιο τελετουργικό σαν το sir?

Άρα μενει να ορίσουμε η να αναζητησουμε εναν επισημο εννοιολογικό ορισμό του....ραπερ ? και ενδεχομένως την αρμόδια αρχή που αποδίδει τον σχετικό τιτλο .

Τον αποδίδουν με καποιο τελετουργικό σαν το sir?

Άρα μενει να ορίσουμε η να αναζητησουμε εναν επισημο εννοιολογικό ορισμό του....ραπερ ? και ενδεχομένως την αρμόδια αρχή που αποδίδει τον σχετικό τιτλο .
Παρακαλώ να μην δίνονται οι τίτλοι μου δεξιά - αριστερά άνευ λόγου και αιτίας.

O Tarantino ειχε πει οτι για θεωρηθείς σκηνοθέτης western πρέπει να  εχεις σκηνοθετήσει τουλάχιστον 3 ταινίες western , θέτοντας τον εαυτό του εκτός , μιας και εχει κανει μόλις 2 ταινίες αυτού του είδους.

Γενικά ο αυτοπροσδιορισμός είναι ανέλεγκτο  δικαίωμα του καθενός....εμεις εδω κουβέντα κάνουμε.

Κι ένας Κρητικός είπε πως όλοι οι Κρητικοί λένε ψέματα.

Αρα και αυτός έλεγε ψέμματα.

Οπότε όλοι οι Κρητικοί δεν λένε ψέμματα.

Οπότε και αυτός είπε την αλήθεια.

Οπότε... φτου κι απ' την αρχή.

18 ώρες πριν, BillTrantos είπε

Δηλαδίς αυτά τι είναι ρε μάστορα; 

Οι ορισμοί κάποιες φορές είναι και υποκειμενικό πράμα.... Για μένα αυτά αποπάνω είναι Electric blues rock 

Οι ορισμοί κάποιες φορές είναι και υποκειμενικό πράμα.... Για μένα αυτά αποπάνω είναι Electric blues rock 
Οπως καταλαβαίνεις αν όλοι είχαμε δικό μας ορισμό και ταμπέλα, η περίπτωση συνεννόησης σε κάτι κοινό θα ήταν μηδαμινή.

Τα παραπάνω σύμφωνα με την μουσική βιομηχανία, ανήκουν στο μουσικό είδος Blues.

Απο εκεί και πέρα αν θέλεις να γίνεις πιο σαφής, διάλεξε υποκατηγορία Chicago, Texas, Delta, κλπ. ή απλούστερα ηλεκτρικό κι ακουστικό (που πλέον είναι μειονότητα).

Εμένα μου αρέσει ο LK που έχει πάρει τοπογράφο και μετράει το πόσο απέχει ο τόπος γέννησης του κάθε μπλουζιάρη από το Δέλτα του Μισισίπι ριβερ μα νιγκα και τέτοια, την ίδια στιγμή που στην `μέουρικα γίνεται σοβαρό θέμα για το δικαίωμα των τραβεστί στην... έκτρωση! ? Μην δεν είναι ολοκληρωμένες γυναίκες χωρίς αυτό το δικαίωμα, δε φτάνει που ανεβαίνουν ακόμα και στο ρινγκ στις γυναικείες κατηγορίες και σαπίζουν στο ξύλο άμοιρες γυναίκες.

Τραβεστί με έκτρωση. Ε λοιπόν, γιατί να μη γυρίσει και ο κιθαρίστας από τα κάτω πετράλωνα να σου πει ότι είναι μαύρος βαμβακομαζώχτης, πάππου προς πάππου μάλιστα,  ποιος είσαι εσύ για να πεις το αντίθετο.?

Kαθως διαβαζω , απο χθες, αυτο το νημα, για να μπω στο κλίμα, ακουω το Soundtrack από το The Hot Spot, την ταινια του Dennis Hopper με μουσική Miles Davis - John Lee Hooker και Taj Mahal .

Bluesman δεν ξερω αν είμαι, αλλά επειδη εχω και εγω μερικες φωτο με wife beater (AKA κασκορσε) αισθάνομαι λίγο Don Johnson ?.

The Hot Spot, την ταινια του Dennis Hopper ...

... ασθάνομαι λίγο Don Johnson ?.

Μιλάς φαντάζομαι για την ταινία που έπαιζε επίσης η ΥΠΕΡΘΕΑ Jennifer Connelly.

Ξέρω μερικούς που "έτρεξαν" ημιμαραθωνιο 4 χιλιόμετρα, δηλαδή τον περπάτησαν, και κόντεψαν να πάθουν ανακοπή…...και αισθάνονται για τον λόγο τούτο "Ευρωπαίοι".

Ξέρω μερικές , που κάθε Παρασκευή βγαίνουν με τις φίλες τους για μάι τάι….και αισθάνονται για τον λόγο αυτόν "ΝεοΥορκέζες".

Αυτός ήταν ο λόγος της παρέμβασής μου. Όσο μεγαλώνεις και απομυθοποιείς πράγματα, και βλέπεις συνομήλικους σου να μαϊμουδίζουν (οκ τα πιτσιρίκια) δυσκολεύεσαι (εγω προσωπικά τουλάχιστον) να μην γελάσεις.

Μιλούσα με μία φίλη με προσχολικά πιτσιρίκια, και λέγαμε για το Μαμά και το πόσα views έχει πάρει, και μου λέει "Σιγά μη σκίσει κανά καλσόν. Ψάξε Ζουζούνια - Η μικρή αράχνη".

Έψαξα. Δύο βίντεο, ένα του '13 και ένα του '17 (μπορεί να υπάρχουν κι άλλα), σύνολο κοντά στα 300 μύρια. Και είναι και 10 φορές καλύτερο από την άλλη την μπούρδα. The kids are alright ρε φίλε...

Μου το μαμαήσατε το θέμα. 

- JJ (Λευκός wannabe μπλουζρόκμαν από Νέο Κόσμο)
Αν είσαι απο τον Νέο Κόσμο ταυτίζεσαι ρε φίλε με την Αμερική καθότι έτσι αποκαλείται ευρέως οπότε είσαι και legit μπλουζρόκμαν .

Μην είσαι απο Κυνοσάργους (που γίνεται μια παρεξήγηση για το τοπωνύμιο) μόνο, γιατί είναι η γνωστή γειτονιά του Περικλή οπότε άκυρο. Γύρνα το σε τραγωδία.

Ζουζουνια ΤV 3,3 εκατομυρια συνδρομητες, 2,5 δισεκατομυρια views!! ?

Ξυπνάω το θρεντ γιατί διαπίστωσα ότι το βίντεο με τα μύρια βιούς έχει κατέβει και έχει ανέβει πάλι πριν από καμιά 10αριά μέρες με κάτι ψιλές χιλιάδες βιούς (χρησιμοποιώ την ίδια λέξη σε μία πρόταση εμπνευσμένος από τη ρίμα με τα @@ που του ψάχνουνε του αλλουνού και τα @@ που του  βρίσκουνε).

Αυτό σε συνδυασμό με κάτι δηλώσεις του καλλιτέχνη για τους ιλουμινάτηδες με έβαλε σε σκέψεις.

Και δεν θέλω να μπαίνω σε σκέψεις. Είδα κι έπαθα να βγω.

Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να μην με ενοχλήσει. Ευχαριστώ εκ των υστέρων.

Ξυπνάω το θρεντ γιατί διαπίστωσα ότι το βίντεο με τα μύρια βιούς έχει κατέβει και έχει ανέβει πάλι πριν από καμιά 10αριά μέρες με κάτι ψιλές χιλιάδες βιούς (χρησιμοποιώ την ίδια λέξη σε μία πρόταση εμπνευσμένος από τη ρίμα με τα @@ που του ψάχνουνε του αλλουνού και τα @@ που του  βρίσκουνε).

Αυτό σε συνδυασμό με κάτι δηλώσεις του καλλιτέχνη για τους ιλουμινάτηδες με έβαλε σε σκέψεις.

Και δεν θέλω να μπαίνω σε σκέψεις. Είδα κι έπαθα να βγω.

Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να μην με ενοχλήσει. Ευχαριστώ εκ των υστέρων.
Εγώ τα πιστεύω αυτά για τους Ιλλουμινάτι και για την ΝΤΠ καθώς και πως δολοφονία ΚΕΝΕΝΤΙ ήταν ένα πραξικόπημα στρατού και ιδιωτικών οπλεμπορικών συμφερόντων. Για την AREA 51. Κανονικά και με αντιμετωπίζουν ως γραφικό και ονειροπόλο. Με τα χρόνια έπαψα να ασχολούμαι και να εκφράζω άποψη γιατί τελικά γίνομαι δυσάρεστος, δεν με συμφέρει δηλαδή.

Ούτε θα σταματήσω τα σχέδιά τους έτσι αλλά ούτε κερδίζω και τίποτα.

Για την κούφια γη και για το ότι η γη είναι επίπεδη................. αυτό δεν το πιστεύω καθόλου. Δεν έχει καμία λογική, έτσι?

Αυτό που με ανησυχεί είναι η ένοχη σιωπή των επιστημόνων και γενικά των ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ για αυτά που συμβαίνουν, αλλά από την άλλη τους καταλαβαίνω. Υπό την απειλή της απαξίωσης, ακόμα και του ΘΑΝΑΤΟΥ και εγώ στη θέση τους μάλλον το ίδιο θα έκανα.

χαχααχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back