Μαμά

Το άκουσα μέχρι το τέλος γιατί η μουσική από πίσω δεν ήταν κακή αλλά αυτό το μεθυσμένο στυλ α πα πα.

Πάω τώρα να ακούσω λίγο Kygo & Whitney Houston - Higher Love για αποτοξίνωση.

Η γιατρός πώς ακριβώς πυροβολούσε με το Μ16 στο πόδι? Με σύσπαση του ραπτικού μυός?
Πολύ καλή ερώτηση. Με απασχολεί χρόνια τώρα. Οι απαντήσεις που έχω βρει online δεν με καλύπτουν. Ηλεκτρικοί παλμοί και πίπες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το μόνο μη ρεαλιστικό στοιχείο που είχε η ταινία.

Μου 'δωσες αφορμή να πάρω τ/φ τον Ροντρίγκεζ να τον ρωτήσω.

Για την ιστορία, δεν ήταν η γιατρός αλλά η στρίπερ/wannabe standup comedian.

για όλα υπάρχει μια εξήγηση!

για όλα υπάρχει μια εξήγηση!

1 hour ago, VangelisV said:

έβγαλε νέο κομμάτι απ' το δικό του επίσημο κανάλι. Τους στίχοι δεν τους βάζω

επειδή δεν θα το ακούσω, αν θες μου το περιγράφεις ....

Σας το πα, ο τύπος δεν κάμει.

Είναι fake.

Είναι δικός τους, ξέρεις εσύ.
Ούτε αυτό. 

Δεν κάνει γι αυτό που μάλλον πήγε να κάνει. 

Έπρεπε να μείνει σε αυτό που έκανε που ήταν χαβαλεδιαρικο, πήρε τα βιουζ, θα έκανε συναυλίες για τα πιτσιρίκια και θα σκεφτόταν να φτιάχνει ανάλογα. 

Τωρα αυτό που πάει να κάνει κατ εμέ το κάνει πραγματικά κακόγουστα και δεν θα πάει κανένας να τον ξαναδεί. 

Αν το εκαμε καλά θα είχε κάποιο νόημα. 

Τωρα θα πάει πουθενά που έχουν τον Παντελίδη Θεό και θα τις μαζέψει άσχημα. 

Χειρότερα από όσα έπαθε ο Μπογδανος από τους αντί εξουσιαστές θα πάθει, έτσι για να θέσω ένα μέτρο σύγκρισης. Αυτες που έφαγε ο Μπογδανος φαντάζουν χάδι.

Χαχαχαχαχαχα 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

ο Τάκαρος τους τρολλάρει όλους άσχημα πάντως?

προβλέπω ντουετάκι φωτιά

χαααχαχαχ

ps. γεράσαμε ρε φίλε?

Πολύ καλή ερώτηση. Με απασχολεί χρόνια τώρα. Οι απαντήσεις που έχω βρει online δεν με καλύπτουν. Ηλεκτρικοί παλμοί και πίπες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το μόνο μη ρεαλιστικό στοιχείο που είχε η ταινία.

Μου 'δωσες αφορμή να πάρω τ/φ τον Ροντρίγκεζ να τον ρωτήσω.

Για την ιστορία, δεν ήταν η γιατρός αλλά η στρίπερ/wannabe standup comedian.

??

I stand corrected, κάτι μπέρδεψα εκεί, ίσως να είναι το Mandela effect!

ps. γεράσαμε ρε φίλε?

Αν γεράσαμε λέει....βεβαια οι περισσοτεροι απο εμας (εμου συμπεριλαμβανομενου) μυρωδια δεν εχουμε παρει οτι αυτο που κανουμε/γουσταρουμε/παραγουμε μουσικα αφορα πλεον το 0,000001% του ελληνικου αλλα και παγκοΖμιου πληθυσμου....αν δεν το γυρισουμε στο ΤΡΑΠ θα μας φαει η μαρμαγκα ή θα παίζουμε για την παρτη μας (που ΔΕΝ ΚΑΚΟ αν το σκεφτεις....δεν εχεις και αγχος...) 

Άστα να πάνε. 

Εδώ ο Τάκαρος (στην Αθήνα δεν έχει φίλους μόνο γνωστούς) μοιάζει λίγο με Δάλτον να το πω με Φρηγουίλιν Φρανκλιν των φερρυ φρηκ μπράδερς ... δεν ξέρω...

Απόψησεσε;

Αν γεράσαμε λέει....βεβαια οι περισσοτεροι απο εμας (εμου συμπεριλαμβανομενου) μυρωδια δεν εχουμε παρει οτι αυτο που κανουμε/γουσταρουμε/παραγουμε μουσικα αφορα πλεον το 0,000001% του ελληνικου αλλα και παγκοΖμιου πληθυσμου....αν δεν το γυρισουμε στο ΤΡΑΠ θα μας φαει η μαρμαγκα ή θα παίζουμε για την παρτη μας (που ΔΕΝ ΚΑΚΟ αν το σκεφτεις....δεν εχεις και αγχος...) 

Ρε φίλε, σε μια πιο σοβαρή νότα (φα δίεση ξερωγώ) προχτέ σε μια μικρομπυροποσία είχαμε αυτή την κουβέντα ως σαραντάρηδες πλέον «παππούδες». 

Το ερευνητικό απόρριμα ήταν γιατί δεν υπάρχει «σκηνή» στην Ελλάδα. Κυρίως ροκ σκηνή. 

Πέσανε πολλά στο τραπέζι ως εξηγήσεις πχ η κρίση , το γρήγορο της σημερινής πληροφορίας που σε κανει να βγαζεις μονο σινγκλάκια καθε τρεις μηνες, το ότι δεν έχει πολλά να πει ο κόσμος πλέον γιατί κοιτάει πίσω και διασκευάζει και όχι μπροστα , η αυτολογοκρισία- απαξίωση κλπ.

Μετά από τρία μπυρόνια κάποιος έλαβε μια φωτογραφία με οπίσθια οπότε η κουβέντα ναυάγησε. 

Still, τα χουμε πει και εδώ μέσα ένα εκατομμύριο φορές. Πιστεύω ότι βγαίνει καλή μουσική στην Ελλάδα πχ Γ. Αβραμίδης , αλλά δυστυχώς πρέπει να σκάψεις πολύ για να τη βρεις πλέον....

Τα πράγματα γυρνάνε στο deep psychedelic house, down trap tempo, big beat ambient και ολίγη ποπ ροκ. 

Εγώ λέω για ένα μήνα παλιοί και νέοι του noiz να γράφουμε τέτοια να δούμε πως είναι. 

Αφήστε τις κιθάρες, τους ενισχυτές, τα πετάλια, τα ντραμς, τα μπάσα, τις φαρφισες και πάρτε το ableton ή το maschine, χώστε και δωρεάν vst και ξεκινάτε. 

Και ιδιωτικοποιήσεις. 

Να κάνουμε ιδιωτικοποιήσεις και ελαστικά ωράρια. 

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. 

Χαχαχαχαχαχα 

Τα πράγματα γυρνάνε στο deep psychedelic house, down trap tempo, big beat ambient και ολίγη ποπ ροκ. 

Εγώ λέω για ένα μήνα παλιοί και νέοι του noiz να γράφουμε τέτοια να δούμε πως είναι. 

Αφήστε τις κιθάρες, τους ενισχυτές, τα πετάλια, τα ντραμς, τα μπάσα, τις φαρφισες και πάρτε το ableton ή το maschine, χώστε και δωρεάν vst και ξεκινάτε. 

Και ιδιωτικοποιήσεις. 

Να κάνουμε ιδιωτικοποιήσεις και ελαστικά ωράρια. 

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. 

Χαχαχαχαχαχα 
αν δεν γινει διαγωνισμος....δεν

αν δεν γινει διαγωνισμος....δεν
Για να ξανανιωσουμε θα το κάνουμε. Θα γινουμε νέοι. 

Καλά εγώ νέος είμαι ακόμα ούτως ή άλλως. . 

Χαχαχαχαχα 

Εγώ προτιμώ να γράφω transgenre κομμάτια. Ξεκινα το κομμάτι με Electronic και καταλήγει σε death μεταλ και έχει και όπερα ενδιάμεσα. 

Αλλά αυτά δεν τα ακούει κανένας, δεν με παίρνουν στα σοβαρά. 

Μου λένε με αυτά που κάνεις δεν θα γίνεις ποτέ εμπορικός και δεν έχεις χαρακτήρα. 

Και τους απαντώ. 

Και τι έγινε. 

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ είμαι με περιουσία. 

μουχαχαχα 

Εγώ προτιμώ να γράφω transgenre κομμάτια. Ξεκινα το κομμάτι με Electronic και καταλήγει σε death μεταλ και έχει και όπερα ενδιάμεσα. 

Αλλά αυτά δεν τα ακούει κανένας, δεν με παίρνουν στα σοβαρά. 

Μου λένε με αυτά που κάνεις δεν θα γίνεις ποτέ εμπορικός και δεν έχεις χαρακτήρα. 

Και τους απαντώ. 

Και τι έγινε. 

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ είμαι με περιουσία. 

μουχαχαχα 

Βγάλε το χα χα χα χα από την υπογραφή σου!

Oh wait...

το τελευταίο ήταν μου χα χα χα .... τροφή για σκέψη>>??

Πέρα από την πλάκα και την ουλίτιδα αν έχεις περιουσία και κρατάς και τη θέση στο Δημόσιο πα να πει ότι σε γεμίζει η δουλειά σου η απασχόλησή σου μάλλον , οπότε κάνεις λειτούργημα και μπράβο σου>?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχσφδαγηρξκλ

Βγάλε το χα χα χα χα από την υπογραφή σου!

Oh wait...

το τελευταίο ήταν μου χα χα χα .... τροφή για σκέψη>>??

Πέρα από την πλάκα και την ουλίτιδα αν έχεις περιουσία και κρατάς και τη θέση στο Δημόσιο πα να πει ότι σε γεμίζει η δουλειά σου η απασχόλησή σου μάλλον , οπότε κάνεις λειτούργημα και μπράβο σου>?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχσφδαγηρξκλ
Να πέφτει ο μισθουλας. 

Γιατί νηστικό αρκούδι δεν συνθέτει 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back