Μαμά

little jesus....
ψάξε για το MANDELA EFFECT

Πριν το κάνεις πες μου για τον τίτλο της παρακάτω ταινίας.

Ήταν

Interview with A vampire

ή

Interview with THE vampire

Μην το ψάξεις.

Πρώτα πες τι θυμάσαι.

Και μετά ψάξε.

δολοφονία ΚΕΝΕΝΤΙ ήταν ένα πραξικόπημα στρατού και ιδιωτικών οπλεμπορικών συμφερόντων
Υπάρχει μια θεμελιώδης παρανόηση που κυκλοφορεί ως αστικός μύθος σχεδόν. Ο Κένεντι δεν ήθελε να σταματήσει τον πόλεμο του Βιετνάμ. Τουναντίον ήταν υπέρ του να σταλθούν περισσότερα στρατεύματα. Απλά έχει καλλιεργηθεί στον κόσμο ένα προφίλ του JFK ως ειρηνιστή, ανθρωπιστή, σοσιαλιστή κλπ. που ήταν μόνο στα λόγια. Στην πράξη ήταν mounakias και διεφθαρμένος και ο λόγος που έμεινε στην ιστορία (πλην του θρίλερ της δολοφονίας του) ήταν το ότι βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου τη στιγμή που έφτασε η ανθρωπότητα πιο κοντά στον πυρηνικό πόλεμο από ποτέ .

Αυτός που ήταν όντως σπουδαία προσωπικότητα με τεράστια λαϊκή υποστήριξη από τα χαμηλά στρώματα και τις μειονότητες ήταν ο αδερφός του ο Ρόμπερτ που επίσης τον έφαγαν λάχανο. Τώρα ποιος και γιατί βάλθηκε να ξεκληρίσει και τους δυο τους, είναι άλλη ιστορία.

Υπάρχει μια θεμελιώδης παρανόηση που κυκλοφορεί ως αστικός μύθος σχεδόν. Ο Κένεντι δεν ήθελε να σταματήσει τον πόλεμο του Βιετνάμ. Τουναντίον ήταν υπέρ του να σταλθούν περισσότερα στρατεύματα. Απλά έχει καλλιεργηθεί στον κόσμο ένα προφίλ του JFK ως ειρηνιστή, ανθρωπιστή, σοσιαλιστή κλπ. που ήταν μόνο στα λόγια. Στην πράξη ήταν mounakias και διεφθαρμένος και ο λόγος που έμεινε στην ιστορία (πλην του θρίλερ της δολοφονίας του) ήταν το ότι βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου τη στιγμή που έφτασε η ανθρωπότητα πιο κοντά στον πυρηνικό πόλεμο από ποτέ .

Αυτός που ήταν όντως σπουδαία προσωπικότητα με τεράστια λαϊκή υποστήριξη από τα χαμηλά στρώματα και τις μειονότητες ήταν ο αδερφός του ο Ρόμπερτ που επίσης τον έφαγαν λάχανο. Τώρα ποιος και γιατί βάλθηκε να ξεκληρίσει και τους δυο τους, είναι άλλη ιστορία.
τον έφαγαν για τους λόγους ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ?

ψάξε για το MANDELA EFFECT

Πριν το κάνεις πες μου για τον τίτλο της παρακάτω ταινίας.

Ήταν

Interview with A vampire

ή

Interview with THE vampire

Μην το ψάξεις.

Πρώτα πες τι θυμάσαι.

Και μετά ψάξε.

βασικά...δεν είδα την ταινία, οπότε....

Όχι. Η 11110 ήταν η αιτία.
έπαιξε και αυτό το ρόλο του.

Αλλά οι οπλέμποροι, ο στρατος και η CIA και οι  χρηματοδοτήσεις (slash funding), ενεπλάκησαν (όπως κάνουν πάντα) και τον έφαγαν για να δώσουν εσωτερικά αλλά και εξωτερικά το μήνυμα. Και ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ.

Ο sin boy όμως το παίζει.

Δεν είναι αυθεντικός ανατροπέας.

Το πιο πιθανό είναι να είναι δικός τους, άλλος ένας μηχανισμός αποπροσανατολισμού.

βασικά...δεν είδα την ταινία, οπότε....
Εγώ να ξέρεις την είδα και είχα συγκρατήσει το Α στον τίτλο, μου είχε κάνει και εντύπωση τότε το Α κεφαλαίο.

Και τώρα είναι ΤΗΕ και έχουν προστεθεί κι άλλα από κάτω και λένε για λανθάνουσα μνήμη και παραμύθια οι κοβεράπορες.

Όπως έκαναν με το project blue book .

Θα με βγάλουν τρελό μπροστά στα μάτια μου.

Γι αυτό λέω, δεν ασχολούμαι πια.

Πετάει ο γαϊδαρος? Πετάει!

Ότι θέλουν.

Αλλά οι οπλέμποροι, ο στρατος και η CIA και οι  χρηματοδοτήσεις (slash funding), ενεπλάκησαν (όπως κάνουν πάντα)
Εγώ σου μιλάω για τους πάνω πάνω και εσύ μου αναφέρεις τα πιόνια?

Εγώ να ξέρεις την είδα και είχα συγκρατήσει το Α στον τίτλο, μου είχε κάνει και εντύπωση τότε το Α κεφαλαίο.

Και τώρα είναι ΤΗΕ και έχουν προστεθεί κι άλλα από κάτω και λένε για λανθάνουσα μνήμη και παραμύθια οι κοβεράπορες.

Όπως έκαναν με το project blue book .

Θα με βγάλουν τρελό μπροστά στα μάτια μου.

Γι αυτό λέω, δεν ασχολούμαι πια.

Πετάει ο γαϊδαρος? Πετάει!

Ότι θέλουν.
δεν την ειδα αλλα η μνημη μου ειναι με το a.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ σου μιλάω για τους πάνω πάνω και εσύ μου αναφέρεις τα πιόνια?
μην το βλέπεις ιεραρχικά .

Το ΓΕΓΟΝΟΣ δες.

Τον έφαγαν αυτοί που σου λέω.

Τώρα μην μου το χαλάς

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τώρα ποιος και γιατί βάλθηκε να ξεκληρίσει και τους δυο τους, είναι άλλη ιστορία.

Μα σου είπε ο ΓΙΩΡΓΗΣ ?

Τα Σιμφαιρωντα.

αλλά εγώ πιστεύω ότι ήταν τα ΔΗΜΟΣΙΑ συμφέροντα, κάτι 35αρες χοντρές συνταξιούχες του ΟΤΕ που δεν τις άφηνε να πάνε για πΣωνια την ώρα της δουλειάς το έκαναν.

ΔΕΙΑΔΩΣΤΑΙ.

Στην πράξη ήταν mounakias...
Άσε που το γούστο του στις γυναίκες ήταν για τα μπάζα αφού γούσταρε μόνο κάτι μπάζα.

(Είδατε; Το ξανάκανα αυτό με την ίδια λέξη στην ίδια πρόταση. Τελικά με έχουν επηρεάσει πολύ τα @@ του τύπου στο εξαφανισθέν και νεο-εμφανισθέν  βίντεο).

Άσε που το γούστο του στις γυναίκες ήταν για τα μπάζα αφού γούσταρε μόνο κάτι μπάζα.

(Είδατε; Το ξανάκανα αυτό με την ίδια λέξη στην ίδια πρόταση. Τελικά με έχουν επηρεάσει πολύ τα @@ του τύπου στο εξαφανισθέν και νεο-εμφανισθέν  βίντεο).
γιατί όμως σε έχουν επηρεάσει τόσο?

Δεν ξέρω. Δεν ελέγχουμε τις επιρροές μας. Υποπτεύομαι ότι η εικόνα των μπάτσων να του τα ψάχνουν και μετά να του τα παίρνουν έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μου. 

Θυμήθηκα τώρα και ένα τύπο από το Planet Terror (εξαιρετική ταινία, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα) που έπαιρνε σαν τρόπαιο τα κάκαλα αυτών που καθάριζε. 

Δεν ξέρω. Δεν ελέγχουμε τις επιρροές μας. Υποπτεύομαι ότι η εικόνα των μπάτσων να του τα ψάχνουν και μετά να του τα παίρνουν έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μου. 

Θυμήθηκα τώρα και ένα τύπο από το Planet Terror (εξαιρετική ταινία, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα) που έπαιρνε σαν τρόπαιο τα κάκαλα αυτών που καθάριζε. 

Η γιατρός πώς ακριβώς πυροβολούσε με το Μ16 στο πόδι? Με σύσπαση του ραπτικού μυός?

Επίσης εγώ δε θυμάμαι τον αγγλικό τίτλο, θυμάμαι όμως το συνέντευξη με έναν βρυκόλακα. Μπορεί να μην είχαμε δει καν τον αγγλέζικο τίτλο στις τότε αφίσες. Πάλι καλά που δεν ήτω ο τίτλος "τα βαμπίρ της συμφοράς" ή "ένας τρελός - τρελός βρυκόλαξ".......   Μήπως χανόμεθα στη μετάφρα?

Και το Luke I am your father - No I am your father? Παρανόηση από το πώς μεταφέρθηκε από άλλους λαθεμένα στην ποπ κουλτούρα?

Από την άλλη, κάποιες φορές, κάποιοι συνάνθρωποί μας παθαίνουν ψυχωσικά επεισόδια και χωρίς τους πεφωτισμένους από πίσω.

Μπορεί να του τη βάρεςε με λίγα λόγια.

Ας ρωτήσουμε τον Δρ Δρη που τυγχάνει και ψυχίατρος - ράππερ.

Επίσης εγώ δε θυμάμαι τον αγγλικό τίτλο, θυμάμαι όμως το συνέντευξη με έναν βρυκόλακα.

και εγώ έτσι θυμάμαι, αν και δεν είδα ποτέ την ταινία.

Επίσης το with the και το with a έχουν ελάχιστη διαφορά στην προφορά.

ακούστε.

Α ήταν.

Το θυμάμαι πολύ καλά.

Τον είχα συγκρατήσει καλά τον τίτλο.

Μάλιστα χαρακτηριστικά πέρναγα από έναν συγκεκριμένο κινηματογράφο και τον έβλεπα τον τίτλο και ήταν Α

πολλοί τον θυμούνται έτσι και ο τίτλος ΑΛΛΑΞΕ.

Άρα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως κάτι συνέβη.

Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια.

Γύρισαν και άλλαξαν τον τίτλο.

Αυτό δεν γίνεται, γιατί αν το έκαναν, σύμφωνα με την γραμμική εξέλιξη του χωροχρόνου ή αλλαγή δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Θα είχαμε χρονικό παράδοξο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να γίνει αυτή η αλλαγή.

Αν όμως τελικά ισχύει η θεωρία των παράλληλων κόσμων, τότε τα πράγματα είναι πολύπλοκα.

Κάποιοι αλλάζουν κάτι με κάποιον τρόπο μετάβασης στο παρελθόν που δημιουργεί παράλληλο σύμπαν?

Και πως γίνεται στο σύμπαν που είμαστε όλοι να μην θυμούνται το ίδιο?

Υπάρχει μετάβαση κάποιων σε παράλληλο κόσμο που τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά, από λεπτομέρειες, μέχρι μεγάλα γεγονότα?

Και πως γίνεται η μετάβαση αυτή? Με ποια μεθοδολογία?

Η λανθάνουσα μνήμη πάντως μου φαίνεται μια απλοϊκή εξήγηση.

Συγκάλυψη?

Μήπως κάνω λάθος τελικά και είναι the, δηλαδή όπως φαίνεται?

Και απλά δεν ΘΕΛΩ να δεχτώ μια ΑΠΛΟΪΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ γιατί με ιντριγκάρει η συνωμοσιολογία.

ε?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

έβγαλε νέο κομμάτι απ' το δικό του επίσημο κανάλι. Τους στίχοι δεν τους βάζω

DESOLE DIMOSIOGRAFOS STIN ELLADA = SABOTAZ + PROPAGANDA GIA LEFTA

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back