Λες ε?menelaos είπε:ΑΜΑΝΑΜΑΝΑΜΑΝ!!!
Ρε συ Ηλία δεν πας μια Πράγα καλύτερα;;; Που είναι και η πιο όμορφη πόλη του κόσμου κ θα μείνεις κ σε ωραίο ξενοδοχειάκι με 80e το δίκλινο το βράδυ, θα πας και με 100e το άτομο με skyeurope, θα σου πω και τα καλύτερα μέρη να φας και να πιεις, δε θα έχει και πολλούς μουσικούς πειρασμούς και θα ακούσεις και πλανώδιους να παίζουν διάφορα jazzοπράγματα πάνω στη γέφυρα του θείου Charles....!
Το δικό μου ήταν στο Bayswater και ήταν πάλι πανάκριβο, τραγικά μικρό + μάλλον μπιχλαδερό... > Ελπίζω να σταθείς πιο τυχερός.Superfunk είπε:Αξιοπρεπη ξενοδοχεια (δηλ. απλα καθαρα ξενοδοχεια χωρις κατσαριδες,υγρασιες και μουχλα αυτο εννοω ;D) θα βρεις στο Bayswater
Π.Χ;spy είπε:....... αλλά υπάρχουν και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις που είναι εξίσου ενδιαφέρουσες.
+1000 για όποιον δεν έχει πάει.Alchemist είπε:Βερολινάκι
Έλα ρε Ηλία, ένα-ένα τα ξεφουρνίζεις; Ψήσου για Βερολίνο παλικάρι μου! ;Delavd είπε:ΧΜ!!!! Στο Βερολίνο έχω και σπίτι να μείνω!!!
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν πήγα ψημένος, μάλλον τυχαία κατέληξα εκεί. Και πραγματικά την ερωτεύτηκα!!! Ουσιαστικά δεν είχα σκεφτεί ΠΟΤΕ να πάω στην Πράγα μέχρι να κλείσω τα εισιτήρια ;D ;Dspy είπε:Αμάν πια με την Πράγα!!!
Εντάξει, ωραία αξιοθέατα, φτηνή μπύρα, φτηνή διαμονή, φτηνή μπύρα, καλή μουσική, φτηνή μπύρα, ωραία μπαρ, Urquell, όμορφη γέφυρα, Staropramen, αλλά υπάρχουν και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις που είναι εξίσου ενδιαφέρουσες.