- Πόντοι
- 48
Νάτος ο άνθρωπος μου. ;Dspy είπε:+1000 για όποιον δεν έχει πάει.
Αυτό (μαζί με Βαρκελώνη, Βουδαπέστη κλπ.) απαντά και στο ερώτημα του Vartanis.
Νάτος ο άνθρωπος μου. ;Dspy είπε:+1000 για όποιον δεν έχει πάει.
Αυτό (μαζί με Βαρκελώνη, Βουδαπέστη κλπ.) απαντά και στο ερώτημα του Vartanis.
τι λες παιδι μου?Το φαγητό είναι τσάμπα, το πανάκριβο όμως είναι οι μετακινήσεις.
ειπαμε το συγκεκριμενο που προτεινω ειναι καρα-τσεκαρισμενο (εχω μεινει 5 φορες)Το δικό μου ήταν στο Bayswater και ήταν πάλι πανάκριβο, τραγικά μικρό + μάλλον μπιχλαδερό... Angry Ελπίζω να σταθείς πιο τυχερός.
Aν ηδη εχεις παει 2 φορες τοτε υπαρχουν και αλλες επιλογες...Με τυχαια σειρα οι 2 δικες μου must (δεν θα ειμαι πρωτοτυπος) προτιμησειςelavd είπε:Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στο Λονδίνο έχω πάει 2 φορές, ενώ στην Πράγα καμία, οπότε η πρόταση του Μενέλαου δε με αφήνει αδιάφορο...
Ε... χρόνια τώρα ήθελα και δεν το κατάφερνα, οπότε τώρα του δίνω να καταλάβει ;D ;D 8) Πάντως παιδιά, ίσως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέρος απ'όσα έχω πάει που πιστεύω ότι πρέπει ο κάθε άνθρωπος να το δει στη ζωή του είναι αυτό:Alchemist είπε:Υ.Γ. Ρε Μενέλαε, με έχεις απελπίσει την τρέλα μου! Όλο ταξίδια είσαι...
Α, πάω πάσο τότε. Είχα πάει για μια μέρα και μου είχαν φανεί πολύ ακριβά τα ΜΜΜ, όπως και στη Στουτγάρδη που πήγα για μια βδομάδα πρόσφατα. Αλλά υποθέτω θα ξέρεις καλύτερατι λες παιδι μου?
επειδη εχω σπιτι εκει και περναω πολυ καιρο καθε χρονο σου λεω οτι ΔΕΝ ειναι πανακριβες (εκτος κι αν χρησιμοποιεις μεμονομενα εισητηρια και οχι καρτες,τα ταξι δε κανουν οσο και εδω)
Εντάξει, η Ζυρίχη μας κοντράρει ακόμα στα ίσα (ξεχνώντας τους μισθούς εκεί), αλλά πού θα πάει... ;D ;DSuperfunk είπε:(παντως σαν την Αθηνα ΚΑΜΜΙΑ πολη δεν ειναι τοσο ακριβη...)
Superfunk είπε:Εξαλλου μη ξεχνας οτι μπορει οι συγκοινωνιες να ειναι λιγο (η και πολυ) πιο ακριβες ομως ΥΠΑΡΧΟΥΝ (οχι οπως εδω που δεν υπαρχουν) & σε πανε ΠΑΝΤΟΥ.
σιγα ρε αρχηγε τον κουκο ;D,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ποτε πηγες τελευταια φορα? ;D ;D (45 ευρω εχει παει για 500 χιλιομετρα )Τα εισιτήρια του τραίνου κοστίζουν κούκο-αηδόνι- γύρω στα 60 γιούρο..
Έχω περάσει ακριβώς έξω απο εκεί....kwstas79 είπε:Ηλία άστα τα λονδίνα για τους λάκηδες και τράβα Μόναχο, να πάς και στην μπυραρία που άρχισε την "επανάσταση" ο Αδόλφος. Ομορφιές.
Νομιζω στην ιδια αλυσιδα ανηκει και το Tavistock hotel....NicolasAth72 είπε:(οπως ειπα και στον elavd σε πμ) για λονδινο κοιταξτε και αυτη την περιπτωση ξενοδοχειου:
Imperial hotel @ russel square
μολις γυρισε δικος μου ανθρωπος που εμεινε εκει, πολυ ευχαριστημενος