Λέω να πιάσω το μπάσσο...

marathon είπε:
Παλικάρι μου...πάρε ένα τέτοιο

και ούτε άλλους ενισχυτές ούτε τίποτις 8)
Πάλι καλά που δεν είπες να πάρει κάνα... τέτοιο  ;D

Pat-Metheny-The-Orchestrion-Project-2.jpg

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάλι καλά που δεν είπες να πάρει κάνα... τέτοιο  ;D
Ξεκινάς από το μικρό...και πάς στο μεγάλο ;D ;D

Υπάρχει και αυτό βέβαια...αφού παίζει πνευστά ;)

http://www.eigenlabs.com/

eigenharp2009-10-14-main2.jpg

Καλησπέρα και πάλι,

Ασφαλώς και δεν έχω πρόθεση και λόγο να θίξω κανέναν, ένας λόγος παραπάνω για άνθρωπο που δεν γνωρίζω και δεν έχω να χωρίσω τίποτα. ;)

Φίλε Ηρακλή, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσεις γιατί θέλεις να παίξεις μπάσο και sorry αν σε έβαλα σε τέτοια διαδρομή και αν ο τόνος μου σε στεναχώρησε.

Απλά ήθελα να υπογραμίσω την πεποίθηση μου ότι όταν κάνω κάτι, ξέρω γιατί το κάνω και το υποστηρίζω 100% έχοντας βαθιά αγάπη και συναίσθηση.

Από τα γραφόμενα σου αντιλαμβάνομαι ότι έχεις αγάπη για τα όργανα.....

Keep rocking

ΜΦΧ  

marathon είπε:
Ξεκινάς από το μικρό...και πάς στο μεγάλο ;D ;D

Υπάρχει και αυτό βέβαια...αφού παίζει πνευστά ;)

http://www.eigenlabs.com/

eigenharp2009-10-14-main2.jpg
Είσαι υπερπαραγωγή- οφείλω να στο αναγνωρίσω αυτό  8)

Πάντως- μπάσο (δηλ. Fender)+stoner+funk= Precision  ;) και όπως θα έλεγε και ο Καλοχαιρέτας: Το ζήτημα ετακτοποιήθει  ;D

Superfunk είπε:
(κανεις ανθρωπος που ειναι στα...καλα του δεν θα δωσει λεφτα για να παει να ακουσει...σολο μπασο.. ;D ;D)
Οπότε να υποθέσω ότι λογικά δεν θα σε δούμε σε κανένα live τύπου Marcus Miller etc....... ;D

ο Miller εχει παιξει σε εκατονταδες δισκους ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ... ;D μπασο (απο την Aretha & τον Vandross μεχρι τον...Billy Idol....ασε που 2 ολοκληρα χρονια στο Saturday Night Live δεν εκανε ουτε ενα σολο... ;D)...και δοξα τω θεω τις 3 φορες που τον εχω δει  ζωντανα δεν επαιζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ σολο μπασο....αφηνε και στα υπολοιπα μελη της μπαντας να σταυρωσουν καμμια νοτα... ;D

καλως η κακως (καλως ΙΜΗΟ) το  μπασο ειναι συνοδευτικο οργανο και καλο ειναι,ειδικα σε ροκ & ποπ μπαντες,να....παραμενει τετοιο... :)

φαντασου να πας να δεις του OASIS ή τους U2 & να αρχισει να παιζει σολο μπασο.... ;D...θα αδειασει το σταδιο σε 1 λεπτο... ;D

Οπότε συμφωνούμε και ειδικά στο σημείο ότι και οι 2 δεν είμαστε στα καλά μας  ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
καλως η κακως (καλως ΙΜΗΟ) το  μπασο ειναι συνοδευτικο οργανο...
Πες τα... πες τα... Που πήρε αέρα ο απαυτός τους (των τετράχορδων) και θέλουν να κάνουν και σόλα  ;D Εκεί... αυστηρά συνοδεία  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πες τα... πες τα... Που πήρε αέρα ο απαυτός τους (των τετράχορδων) και θέλουν να κάνουν και σόλα  ;D Εκεί... αυστηρά συνοδεία  ;D ;D ;D

Terry, έχεις καμιά σχέση με χειρουργική???  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:

Αυτο παντως μου θυμιζει μουσικη ΑΣΑΝΣΕΡ..μονο που το ασανσερ ειναι...ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ και το ..κασσετοφωνο χανει στροφες.... ;D

Πω,πω φαντασου να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ κι ολας για να πας να ακουσεις αυτο το....πραμα... :P

Σα ζευγαρωμα ιπποποταμου με ελεφαντα ακουγεται... ;D

Superfunk είπε:
Αυτο παντως μου θυμιζει μουσικη ΑΣΑΝΣΕΡ..
Λίγα φίλος...με τα ασανσέρ ;D ;D

Ιππελέφαντας.............χμμμ σαν όνειρο ακούγεται.

Φαντάσου να μην πληρώσεις κιόλας... ;D

Χαίρομαι που λέμε καινούρια πράγματα.

Μαθαίνω.

Superfunk είπε:
Αυτο παντως μου θυμιζει μουσικη ΑΣΑΝΣΕΡ..μονο που το ασανσερ ειναι...ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ και το ..κασσετοφωνο χανει στροφες.... ;D

Πω,πω φαντασου να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ κι ολας για να πας να ακουσεις αυτο το....πραμα... :P

Σα ζευγαρωμα ιποοποταμου με ελεφαντα ακουγεται... ;D
Marathon σε φωνάζουν...  ;D ;D ;D Ο κ. Νίκος λέει κάτι για... ασανσέρ  ;D ;D ;D

Άκου ελέφαντες και ιπποπόταμοι... αλλά αν ο άνθρωπας παίζει μόνο με tele  :o που να εκτιμήσει την υψηλή (μπασιστική) τέχνη  ;D  8)

@Vac: Μπα όχι...  :D -αν εννοείς ότι παίζω με... χειρουργική ακρίβεια  ;D ;D ;D θα ήθελα, αλλά...  ;D

Ελέγχω εντατικά τη πρόοδο του Τρόλει ,εις την μπασιστική του πορεία και νομίζω είναι σε σουστό δρόμο ,συνοδεύει λιτά

Θα γίνει αυτό που λαίμαι συνοδευτικός  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
@Vac: Μπα όχι...  :D -αν εννοείς ότι παίζω με... χειρουργική ακρίβεια  ;D ;D ;D θα ήθελα, αλλά...  ;D
Κάτι μου έκανε προς τα εκεί η τελευταία σου "επέμβαση" με παράθεση από "εσύ-σωλήνα"

;D

Vac είπε:
Κάτι μου έκανε προς τα εκεί η τελευταία σου "επέμβαση" με παράθεση από "εσύ-σωλήνα"

;D
;D ;D ;D

Να φανταστείς ότι όταν ήρθαν δεν πήγα να τους δω, διότι κάπως έτσι παθαίνεις... κατάθλιψη  ;D ;D ;D

Ηρακλή, αν κατάλαβα καλά, παίζεις ήδη τύμπανα σε μία μπάντα αλλά θέλεις να βρείς και μιά δεύτερη μπάντα ως μπασίστας?  :)

longshadow είπε:
Ηρακλή, αν κατάλαβα καλά, παίζεις ήδη τύμπανα σε μία μπάντα αλλά θέλεις να βρείς και μιά δεύτερη μπάντα ως μπασίστας?  :)
Είναι κιθαρίστας που ασχολείται με πνευστά αλλά παίζει ντραμς σε γκρουπ και θέλει να παίζει μπάσο.

Για να είμαστε ακριβείς.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D

Να φανταστείς ότι όταν ήρθαν δεν πήγα να τους δω, διότι κάπως έτσι παθαίνεις... κατάθλιψη  ;D ;D ;D
Motivation το λένε στο χωρίο μου.... ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back