- Πόντοι
- 2,368
εχω ακουσει οτι τα ΑΤΜ εχουν οριο,οποτε καλα κανεις... ;D,μονο με οικονομια και συνεση θα πας μπροστα.δε ξοδεύω ούτε ένα παραπάνω εγκεφαλικό κύτταρο.
εχω ακουσει οτι τα ΑΤΜ εχουν οριο,οποτε καλα κανεις... ;D,μονο με οικονομια και συνεση θα πας μπροστα.δε ξοδεύω ούτε ένα παραπάνω εγκεφαλικό κύτταρο.
Αυτός ο αλήτης ο Μαραθώνας φταίει μας έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα με τη σχολή τουom είπε:Το χειρότερο είναι πως εδω μέσα μπαίνουν παιδάκια που πραγματικά πιστεύουν αυτά που γράφουν οι παραπάνω κύριοι.
Τεσπα, δε ξοδεύω ούτε ένα παραπάνω εγκεφαλικό κύτταρο.
Και γω ρε φίλε.om είπε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είσαστε πάνω απο 30 χρονών.
Αυτά τα μονόπαντα μπάσα ρε φίλε μου φερνουν κάτι μεταξύ Moby Dick και άνθρωπο- ελέφαντα.ο φιλος μου παντως μου ειπε οτι ειναι χαλια το μπασο και οτι ενδιαφερεται να το ανταλλαξει με ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΟ απο ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ πλευρας...
να σαν και αυτο
Έχεις δίκιο. Αλλά τι να τον κάνουμε; Ένα εκατομμύριο posts έχει ο γεροκάγκουρας.Το χειρότερο είναι πως εδω μέσα μπαίνουν παιδάκια που πραγματικά πιστεύουν αυτά που γράφουν οι παραπάνω κύριοι.
Είναι πολύ εύκολο για σχολιασμό. Το προσπερνάω.Τεσπα, δε ξοδεύω ούτε ένα παραπάνω εγκεφαλικό κύτταρο.
Θα σου στείλω το παιδί και σένα.Δηλαδή εγώ που έχω σχεδόν στοκ το 1o μου affinity P-bass, πέρνω κατευθείαν την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου?...
Χριστέ μου...μετά τη Κύπρο...κι άλλο κακό θα μας βρεί!!!!!trolley είπε:Δυστυχώς, δεν έχω ακόμη οργανώσει την περίοδο της μαθητείας μου, αλλά θα γίνει και αυτό.
Σε βρίσκω ασυντόνιστο ,να πας καρφί στη σχολή του Μαραθώνα ,μη το συζητάς 8)trolley είπε:Δυστυχώς, δεν έχω ακόμη οργανώσει την περίοδο της μαθητείας μου, αλλά θα γίνει και αυτό.
trolley είπε:αγόρασα τελικά απομίμηση precision και ενισχυτή Orange
...όταν απογοητεύεσαι από τα άλλα όργανα...υπάρχει και το μπάσο!!!pericles είπε:Αυτο με τον trolley ειναι απο τις ευχαριστες εκπληξεις του noiz !!!Μπασο ε!!!!!!!!!!!!! > >
Σωστά.marathon είπε:...όταν απογοητεύεσαι από τα άλλα όργανα...υπάρχει και το μπάσο!!!
Τώρα αν το σηκώσω στο facebook θα έχω άδικο??? :-Xaudiokostas είπε:Σωστά.
Το μπάσο.
Το καταφύγιο των φτωχών, απογοητευμένων κι αδυνάτων μουσικών.
Ο Ρομπέν των Δασών των Μουσικών Οργάνων.
Στην αγκαλιά του τους παίρνει και ποτέ δεν απογοητεύει.
Βρίσκεται εκεί με το στιβαρό του μπράτσο, σοβαρό και μετρημένο, καθηλωτικό κι αγέρωχο, ανεπηρέαστο στις ατραπιαίες αλλαγές του καιρού, καταιγισμό ακκόρντων και ουρλιαχτά σόλων. Δίνει μελωδία στο ρυθμό και γκρουβα στον αέρα.
Άοκνος μα και συνάμα αφανής εργάτης του συνόλου, ένας Άτλας που σηκώνει το υπόβαθρο της μουσικής στους omους του.
Οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως στην ευχή γίνεται και το γκρουπ δονείται έτσι μα οι μύστες χαμογελούν περιπαικτικά και συγκαταβατικά.
Γιατί ξέρουν.
Το μπάσο.
longshadow είπε:Ηρακλή, αν κατάλαβα καλά, παίζεις ήδη τύμπανα σε μία μπάντα αλλά θέλεις να βρείς και μιά δεύτερη μπάντα ως μπασίστας?
να μάθω μπάσο θέλω ο κακομοίρης... απλά στα + του μπάσου ειναι οτι μάλλον δε θα το βαρεθω γιατι αφενος μαρεσει ο συνοδευτικός ρόλος και αφετέρου φαντάζομαι θα βρω πιο ευκολα μια μπαντα σα μπασίστας.Είναι κιθαρίστας που ασχολείται με πνευστά αλλά παίζει ντραμς σε γκρουπ και θέλει να παίζει μπάσο.
Για να είμαστε ακριβείς.
Κάτσε ,έχει και συνέχεια ,σε λίγο θα μας πει πως το βασικό του όργανο είναι η μπουθάρα ,αλλά το όνειρό του είναι να παίκει κιζούκι σε μπάντα ;Dmarathon είπε:...ένα-ένα μας τα λές... ;D ;D
Ξεκατίνιασμα???IraklisZS είπε:το βασικο μου οργανο ειναι το καζου τα αλλα τα εχω για ξεκ...μα