Ξεκινάς από το μικρό...και πάς στο μεγάλο ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Πάλι καλά που δεν είπες να πάρει κάνα... τέτοιο ;D
Είσαι υπερπαραγωγή- οφείλω να στο αναγνωρίσω αυτό 8)marathon είπε:Ξεκινάς από το μικρό...και πάς στο μεγάλο ;D ;D
Υπάρχει και αυτό βέβαια...αφού παίζει πνευστά
http://www.eigenlabs.com/
![]()
Οπότε να υποθέσω ότι λογικά δεν θα σε δούμε σε κανένα live τύπου Marcus Miller etc....... ;DSuperfunk είπε:(κανεις ανθρωπος που ειναι στα...καλα του δεν θα δωσει λεφτα για να παει να ακουσει...σολο μπασο.. ;D ;D)
Πες τα... πες τα... Που πήρε αέρα ο απαυτός τους (των τετράχορδων) και θέλουν να κάνουν και σόλα ;D Εκεί... αυστηρά συνοδεία ;D ;D ;DSuperfunk είπε:καλως η κακως (καλως ΙΜΗΟ) το μπασο ειναι συνοδευτικο οργανο...
Terry, έχεις καμιά σχέση με χειρουργική??? ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Πες τα... πες τα... Που πήρε αέρα ο απαυτός τους (των τετράχορδων) και θέλουν να κάνουν και σόλα ;D Εκεί... αυστηρά συνοδεία ;D ;D ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:Πες τα... πες τα... Που πήρε αέρα ο απαυτός τους (των τετράχορδων) και θέλουν να κάνουν και σόλα ;D Εκεί... αυστηρά συνοδεία ;D ;D ;D
Λίγα φίλος...με τα ασανσέρ ;D ;DSuperfunk είπε:Αυτο παντως μου θυμιζει μουσικη ΑΣΑΝΣΕΡ..
Marathon σε φωνάζουν... ;D ;D ;D Ο κ. Νίκος λέει κάτι για... ασανσέρ ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Αυτο παντως μου θυμιζει μουσικη ΑΣΑΝΣΕΡ..μονο που το ασανσερ ειναι...ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ και το ..κασσετοφωνο χανει στροφες.... ;D
Πω,πω φαντασου να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ κι ολας για να πας να ακουσεις αυτο το....πραμα...
Σα ζευγαρωμα ιποοποταμου με ελεφαντα ακουγεται... ;D
Κάτι μου έκανε προς τα εκεί η τελευταία σου "επέμβαση" με παράθεση από "εσύ-σωλήνα"Terry RoscoeBeck5 είπε:@Vac: Μπα όχι...-αν εννοείς ότι παίζω με... χειρουργική ακρίβεια ;D ;D ;D θα ήθελα, αλλά... ;D
;D ;D ;DVac είπε:Κάτι μου έκανε προς τα εκεί η τελευταία σου "επέμβαση" με παράθεση από "εσύ-σωλήνα"
;D
Είναι κιθαρίστας που ασχολείται με πνευστά αλλά παίζει ντραμς σε γκρουπ και θέλει να παίζει μπάσο.longshadow είπε:Ηρακλή, αν κατάλαβα καλά, παίζεις ήδη τύμπανα σε μία μπάντα αλλά θέλεις να βρείς και μιά δεύτερη μπάντα ως μπασίστας?![]()
Motivation το λένε στο χωρίο μου.... ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D
Να φανταστείς ότι όταν ήρθαν δεν πήγα να τους δω, διότι κάπως έτσι παθαίνεις... κατάθλιψη ;D ;D ;D