Λέω να πιάσω το μπάσσο...

Vac, το πνευστό είναι πνευστό και δεν εχει καμια σχεση με ένα συνοδευτικό όργανο σαν το μπάσο. Την τρομπέτα θα τη συνεχισω απλά γιατι μου αρεσει παρα πολυ και γιατι δεν επηρρεαζει το να μαθω κάτι άλλο. Ούτως η άλλως εγώ ποτέ δε τοχω ριξει 100% στην εκμάθηση ενος και μόνο οργάνου και ουτε θέλω. Προτιμώ να παιζω πολλά όργανα μετρια.

Στην κιθάρα η αλήθεια είναι οτι δεν τα κατάφερα. Το θέμα είναι όμως ΤΙ δεν κατάφερα. Αυτο που δε κατάφερα είναι να μη βαρεθώ επειδή δε μπορεσα να έχω πάντα φιλους να παιζω μαζι τους σαν κιθαρίστας. Όσο επαιζα σαν κιθαριστας με άλλους βελτιωνόμουν και το γουσταρα κιολας το όργανο. Οι συγκυρίες ομως τα φεραν ετσι ωστε να γνωρισω 2 φοβερους κιθαριστάρες επομένως (μια και μαυτους παιζω πια) αποφασισα να ασχοληθώ με την άλλη μεγάλη μου αγάπη, τα ντραμς. Συνοδευτικό όργανο κια αυτο.

Και κιθάρα, συνοδευτικά επαιζα πάντως (κυριως φανκ). Σα κιθαριστας στο επιπεδο που ειμαι αποδειχτηκε οτι βαριεμαι να βελτιωθω μονος μου σπιτι, και μπαντα δε παιζει να βρω ποσο μαλλον στα δικα μου γουστα. Οπότε γιατι να έχω κιθαρα και ενισχυτη των 1200 ευρώ σπιτι μονο για να παιζω με backing track?

Έχοντας καταλάβει όλα αυτα τα χρόνια οτι τα πάω καλα σε ενα συνοδευτικό ρόλο, μου γυαλισε τώρα το μπάσο. ;D

που ειναι το κακό?

Στη χειρότερη αμα δε καταλαβω τη φιλοσοφια και τη λογική του οργάνου, θα είμαι ενας απο τους αμετρητους τυπους που δωσανε 300 ευρω για να παρουν ένα οργανο και εναν ενισχυτη και ποτε δε μαθανε. Δεν εγινε και τιποτα

;D

marathon είπε:
Παλικάρι μου...πάρε ένα τέτοιο

και ούτε άλλους ενισχυτές ούτε τίποτις 8)
Πάλι καλά που δεν είπες να πάρει κάνα... τέτοιο  ;D

Pat-Metheny-The-Orchestrion-Project-2.jpg

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάλι καλά που δεν είπες να πάρει κάνα... τέτοιο  ;D
Ξεκινάς από το μικρό...και πάς στο μεγάλο ;D ;D

Υπάρχει και αυτό βέβαια...αφού παίζει πνευστά ;)

http://www.eigenlabs.com/

eigenharp2009-10-14-main2.jpg

Καλησπέρα και πάλι,

Ασφαλώς και δεν έχω πρόθεση και λόγο να θίξω κανέναν, ένας λόγος παραπάνω για άνθρωπο που δεν γνωρίζω και δεν έχω να χωρίσω τίποτα. ;)

Φίλε Ηρακλή, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσεις γιατί θέλεις να παίξεις μπάσο και sorry αν σε έβαλα σε τέτοια διαδρομή και αν ο τόνος μου σε στεναχώρησε.

Απλά ήθελα να υπογραμίσω την πεποίθηση μου ότι όταν κάνω κάτι, ξέρω γιατί το κάνω και το υποστηρίζω 100% έχοντας βαθιά αγάπη και συναίσθηση.

Από τα γραφόμενα σου αντιλαμβάνομαι ότι έχεις αγάπη για τα όργανα.....

Keep rocking

ΜΦΧ  

marathon είπε:
Ξεκινάς από το μικρό...και πάς στο μεγάλο ;D ;D

Υπάρχει και αυτό βέβαια...αφού παίζει πνευστά ;)

http://www.eigenlabs.com/

eigenharp2009-10-14-main2.jpg
Είσαι υπερπαραγωγή- οφείλω να στο αναγνωρίσω αυτό  8)

Πάντως- μπάσο (δηλ. Fender)+stoner+funk= Precision  ;) και όπως θα έλεγε και ο Καλοχαιρέτας: Το ζήτημα ετακτοποιήθει  ;D

Superfunk είπε:
(κανεις ανθρωπος που ειναι στα...καλα του δεν θα δωσει λεφτα για να παει να ακουσει...σολο μπασο.. ;D ;D)
Οπότε να υποθέσω ότι λογικά δεν θα σε δούμε σε κανένα live τύπου Marcus Miller etc....... ;D

ο Miller εχει παιξει σε εκατονταδες δισκους ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ... ;D μπασο (απο την Aretha & τον Vandross μεχρι τον...Billy Idol....ασε που 2 ολοκληρα χρονια στο Saturday Night Live δεν εκανε ουτε ενα σολο... ;D)...και δοξα τω θεω τις 3 φορες που τον εχω δει  ζωντανα δεν επαιζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ σολο μπασο....αφηνε και στα υπολοιπα μελη της μπαντας να σταυρωσουν καμμια νοτα... ;D

καλως η κακως (καλως ΙΜΗΟ) το  μπασο ειναι συνοδευτικο οργανο και καλο ειναι,ειδικα σε ροκ & ποπ μπαντες,να....παραμενει τετοιο... :)

φαντασου να πας να δεις του OASIS ή τους U2 & να αρχισει να παιζει σολο μπασο.... ;D...θα αδειασει το σταδιο σε 1 λεπτο... ;D

Οπότε συμφωνούμε και ειδικά στο σημείο ότι και οι 2 δεν είμαστε στα καλά μας  ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
καλως η κακως (καλως ΙΜΗΟ) το  μπασο ειναι συνοδευτικο οργανο...
Πες τα... πες τα... Που πήρε αέρα ο απαυτός τους (των τετράχορδων) και θέλουν να κάνουν και σόλα  ;D Εκεί... αυστηρά συνοδεία  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πες τα... πες τα... Που πήρε αέρα ο απαυτός τους (των τετράχορδων) και θέλουν να κάνουν και σόλα  ;D Εκεί... αυστηρά συνοδεία  ;D ;D ;D

Terry, έχεις καμιά σχέση με χειρουργική???  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:

Αυτο παντως μου θυμιζει μουσικη ΑΣΑΝΣΕΡ..μονο που το ασανσερ ειναι...ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ και το ..κασσετοφωνο χανει στροφες.... ;D

Πω,πω φαντασου να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ κι ολας για να πας να ακουσεις αυτο το....πραμα... :P

Σα ζευγαρωμα ιπποποταμου με ελεφαντα ακουγεται... ;D

Ιππελέφαντας.............χμμμ σαν όνειρο ακούγεται.

Φαντάσου να μην πληρώσεις κιόλας... ;D

Superfunk είπε:
Αυτο παντως μου θυμιζει μουσικη ΑΣΑΝΣΕΡ..μονο που το ασανσερ ειναι...ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ και το ..κασσετοφωνο χανει στροφες.... ;D

Πω,πω φαντασου να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ κι ολας για να πας να ακουσεις αυτο το....πραμα... :P

Σα ζευγαρωμα ιποοποταμου με ελεφαντα ακουγεται... ;D
Marathon σε φωνάζουν...  ;D ;D ;D Ο κ. Νίκος λέει κάτι για... ασανσέρ  ;D ;D ;D

Άκου ελέφαντες και ιπποπόταμοι... αλλά αν ο άνθρωπας παίζει μόνο με tele  :o που να εκτιμήσει την υψηλή (μπασιστική) τέχνη  ;D  8)

@Vac: Μπα όχι...  :D -αν εννοείς ότι παίζω με... χειρουργική ακρίβεια  ;D ;D ;D θα ήθελα, αλλά...  ;D

Ελέγχω εντατικά τη πρόοδο του Τρόλει ,εις την μπασιστική του πορεία και νομίζω είναι σε σουστό δρόμο ,συνοδεύει λιτά

Θα γίνει αυτό που λαίμαι συνοδευτικός  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
@Vac: Μπα όχι...  :D -αν εννοείς ότι παίζω με... χειρουργική ακρίβεια  ;D ;D ;D θα ήθελα, αλλά...  ;D
Κάτι μου έκανε προς τα εκεί η τελευταία σου "επέμβαση" με παράθεση από "εσύ-σωλήνα"

;D

Vac είπε:
Κάτι μου έκανε προς τα εκεί η τελευταία σου "επέμβαση" με παράθεση από "εσύ-σωλήνα"

;D
;D ;D ;D

Να φανταστείς ότι όταν ήρθαν δεν πήγα να τους δω, διότι κάπως έτσι παθαίνεις... κατάθλιψη  ;D ;D ;D

Ηρακλή, αν κατάλαβα καλά, παίζεις ήδη τύμπανα σε μία μπάντα αλλά θέλεις να βρείς και μιά δεύτερη μπάντα ως μπασίστας?  :)

longshadow είπε:
Ηρακλή, αν κατάλαβα καλά, παίζεις ήδη τύμπανα σε μία μπάντα αλλά θέλεις να βρείς και μιά δεύτερη μπάντα ως μπασίστας?  :)
Είναι κιθαρίστας που ασχολείται με πνευστά αλλά παίζει ντραμς σε γκρουπ και θέλει να παίζει μπάσο.

Για να είμαστε ακριβείς.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back