- Πόντοι
- 38
Παιδιά θέλω μία μικρή βοήθεια... Θέλω να αγοράσω ένα 5χορδο μπάσσο και έχω κάποιες απορίες. Καταρχάς πόσες πιθανότητες έχω να βρω passive μαγνήτες σε 5χορδο μπάσσο? Επειδή έχω (σε 4χορδα) ένα active και ένα passive έχω καταλήξει πως προτιμώ το passive καθώς έχει πιο στρωτό ήχο. Απο 'κει και πέρα θα μπορούσατε να μου πείτε κάποιες μάρκες να δοκιμάσω? Αποκλείω μάρκες όπως η Jackson, BC Rich,ESP διότι απο όσα έχω δοκιμάσει στισ τιμές 450 εώς 600 ευρώ που διαθέτω δεν με ικανοποιούν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα Ibanez, Schetcer, Bachuco, Cort που δοκίμασα αλλά όλα είναι active και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι και σε passive. Επίσης θέλω να δοκιμάσω τα Traben τα οποία κάποια στιγμή θα τα φέρει ο Κουρμπής αλλά μέχρι τότε ξέρει κάποιος τι παίζει με αυτά τα μπάσσα? www.trabenbass.com Εγώ έχω ένα fender jazz bass και ένα Ibanes gsr 200 πειραγμένο και το 5χορδο το θέλω για να βγάζω έναν ήχο προς τους Korn. Μη μου πείτε να πάρω το signature του fieldy διότι είμαι 110% ενάντια στα signature μοντέλα καθώς αντιπροσοπεύουν κάποιον άλλον και όχι εμένα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει.
Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ...