Λέω να πιάσω το μπάσσο...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D

Να φανταστείς ότι όταν ήρθαν δεν πήγα να τους δω, διότι κάπως έτσι παθαίνεις... κατάθλιψη  ;D ;D ;D
Motivation το λένε στο χωρίο μου.... ;D ;D

yourbestjokes_bass_solo.jpg

audiokostas είπε:
Α, το Orchestrion σε portable έκδοση  ;D ;D ;D

Να, κοίτα τώρα που θα βάλεις ιδέες στον Marathon...  :D

Φίλε μου στα 200 ευρώ που θέλεις να χαλάσεις (δε ξέρω πόσο μακριά το βλέπεις το θέμα μπάσο) μη περιμένεις να βρεις κάτι παραπάνω από ένα μπάσο starter σαν αυτό που αγοράζουν πρώτη φορα τα παιδάκια.

Οι παραπάνω κιθαρίστες σου έγραψαν πως το classic vibe κτλ είναι καλό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, οι μαγνήτες είναι για τα μπάζα (χαμηλό output, humming κτλ) και γενικά η κατασκευή φτηνιάρικη. Για 200 ευρώ όμως είναι ίσως η πιο ασφαλής επιλογή τα squier/mexican fenders επειδή μπορείς να τα ξεφορτωθείς εξίσου εύκολα (μεταπωλητική αξία).

Αν θέλεις να παίξεις φανκ τότε το τζαζ είναι καλύτερη επιλογή αφού οι μονοί μαγνήτες του μιλάνε καλύτερα για σλαπ, το precision βέβαια μπορεί να παιξει και αυτό σλαπ (με δικό του χαρακτήρα βέβαια). Το πιο λεπτό μανίκι στο τζαζ βοηθάει στο γρήγορο παίξιμο (εγω προτιμώ πιο γεμάτα μπράτσα).

Αν θέλεις να παίξεις στονερ τότε κατα 99% μιλάς για χαμηλά κουρδίσματα (Β κτλ).

Η εύκολη λύση θα ήταν ένα 5χορδο αλλά σε αυτα τα χρήματα η Β χορδη σου το υπογράφω θα είναι ΕΛΕΙΝΗ. Για να πάρεις 5ρι με σφιχτή Β πρέπει να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα... Οπότε καταλήγουμε στο 4χορδο (καλύτερα κατα τη γνώμη μου) που θα πρέπει να του φορέσεις πιο βαριές χορδές. Εκεί εκτος απο το νεο σετάρισμα ίσως να παρουσιαστεί πρόβλημα με τη φτηνιάρικη γέφυρα του squier.

Γενικά καλή αρχή στον μαγικό κόσμο του μπάσου, θα σου πρότεινα όταν θέλεις να μάθεις κάτι να ρωτάς ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ.

om είπε:
όταν θέλεις να μάθεις κάτι να ρωτάς ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ.

Χρόνια στα μπουζούκια

Χρόνια συνοδεύω

Μες τα μαύρα τα σκυλιά

Τα δάχτυλα παιδεύω

Χρόνια στα μπουζούκια

Χρόνια συνοδεύω

Εμείς οι ρυθμσεξιονικοί

Εμείς οι ρυθμσεξιονικοί

Σόλο δε μας βλέπει

Πότε ΛΑ και πότε ΜΙ

om είπε:
Γενικά καλή αρχή στον μαγικό κόσμο του μπάσου, θα σου πρότεινα όταν θέλεις να μάθεις κάτι να ρωτάς ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ.
Καλά σου λέει ρε Ηρακλή !!!!  >:( >:( >:(

Join, Join, προδότες, Join

Δε λέω άλλα γιατί βιάζομαι να πάω να βγάλω τους low output single coil μπαζομαγνήτες από το μπάσο μου. Τι ντροπή κι αυτή ρε που να πάρει.

Σε ευχαριστώ om

Τελικά είναι ή δεν είναι καλή επιλογή στα 200 τα Vibe μπασίστα;

Με μπέρδεπςεσ

Δε λέω άλλα γιατί βιάζομαι να πάω να βγάλω τους low output single coil μπαζομαγνήτες από το μπάσο μου.
εγω εκτος απο τους low output μαγνητες θα αφαιρεσω σημερα κιολας   και την φτηνιαρικη γεφυρα του PBass (του 1967) που εχει ενας φιλος μου , ειμαι σιγουρος οτι θα βελτιωθει πολυ ο ηχος...

Superfunk είπε:
εγω εκτος απο τους low output μαγνητες θα αφαιρεσω σημερα κιολας  και την φτηνιαρικη γεφυρα του PBass που εχει ενας φιλος μου (κατασκευης 1967) ειμαι σιγουρος οτι θα βελτιωθει πολυ ο ηχος...
Για να μη γεμίζεις σκουπίδια, θα στείλω φιλαράκι που ασχολείται με ανακύκλωση να τα μαζέψει.

pakistanos_karotsaki_360x270.jpg

Δώστου και εκείνα τα κωlollipop tuners να μην τον ξαναστέλνω.

Αν δεν έχεις άλλα θα σου στείλω Wilkinson κλειδιά και μου δίνεις τη διαφορά όταν έχεις.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είσαστε πάνω απο 30 χρονών.

om είπε:
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είσαστε πάνω απο 30 χρονών.
Ανήλικα είναι που περιμένουν να έρθει Παρασκευή  ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Για να μη γεμίζεις σκουπίδια, θα στείλω φιλαράκι που ασχολείται με ανακύκλωση να τα μαζέψει.

pakistanos_karotsaki_360x270.jpg

Δώστου και εκείνα τα κωlollipop tuners να μην τον ξαναστέλνω.

Αν δεν έχεις άλλα θα σου στείλω Wilkinson κλειδιά και μου δίνεις τη διαφορά όταν έχεις.
ο φιλος μου παντως μου ειπε οτι ειναι χαλια το μπασο και οτι ενδιαφερεται να το ανταλλαξει με ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΟ απο ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ πλευρας...

να σαν και αυτο

DSC_0005.jpg

;D

Δηλαδή εγώ που έχω σχεδόν στοκ το 1o μου affinity P-bass, πέρνω κατευθείαν την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου?...

Άλλη φορά θα ρωτώ μπασίστα ή μπασίστρια(ακόμη καλύτερα, μπορεί να βγει και κάτι)  ;D

Αυτός εδώ θα ξέρει:

http://youtu.be/eTxQ51wqcJg

Το χειρότερο είναι πως εδω μέσα μπαίνουν παιδάκια που πραγματικά πιστεύουν αυτά που γράφουν οι παραπάνω κύριοι.

Τεσπα, δε ξοδεύω ούτε ένα παραπάνω εγκεφαλικό κύτταρο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back