Motivation το λένε στο χωρίο μου.... ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D
Να φανταστείς ότι όταν ήρθαν δεν πήγα να τους δω, διότι κάπως έτσι παθαίνεις... κατάθλιψη ;D ;D ;D
Motivation το λένε στο χωρίο μου.... ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D
Να φανταστείς ότι όταν ήρθαν δεν πήγα να τους δω, διότι κάπως έτσι παθαίνεις... κατάθλιψη ;D ;D ;D
Α, το Orchestrion σε portable έκδοση ;D ;D ;Daudiokostas είπε:
...δεν έχω τέτοιο παντελόνι... :'(Terry RoscoeBeck5 είπε:Να, κοίτα τώρα που θα βάλεις ιδέες στον Marathon...
...ή τον Τρόλλευ...om είπε:θα σου πρότεινα όταν θέλεις να μάθεις κάτι να ρωτάς ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ.
om είπε:όταν θέλεις να μάθεις κάτι να ρωτάς ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ.
Καλά σου λέει ρε Ηρακλή !!!! > > >om είπε:Γενικά καλή αρχή στον μαγικό κόσμο του μπάσου, θα σου πρότεινα όταν θέλεις να μάθεις κάτι να ρωτάς ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ.
εγω εκτος απο τους low output μαγνητες θα αφαιρεσω σημερα κιολας και την φτηνιαρικη γεφυρα του PBass (του 1967) που εχει ενας φιλος μου , ειμαι σιγουρος οτι θα βελτιωθει πολυ ο ηχος...Δε λέω άλλα γιατί βιάζομαι να πάω να βγάλω τους low output single coil μπαζομαγνήτες από το μπάσο μου.
Για να μη γεμίζεις σκουπίδια, θα στείλω φιλαράκι που ασχολείται με ανακύκλωση να τα μαζέψει.Superfunk είπε:εγω εκτος απο τους low output μαγνητες θα αφαιρεσω σημερα κιολας και την φτηνιαρικη γεφυρα του PBass που εχει ενας φιλος μου (κατασκευης 1967) ειμαι σιγουρος οτι θα βελτιωθει πολυ ο ηχος...
Ανήλικα είναι που περιμένουν να έρθει Παρασκευή ;D ;D ;Dom είπε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είσαστε πάνω απο 30 χρονών.
ο φιλος μου παντως μου ειπε οτι ειναι χαλια το μπασο και οτι ενδιαφερεται να το ανταλλαξει με ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΟ απο ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ πλευρας...audiokostas είπε:Για να μη γεμίζεις σκουπίδια, θα στείλω φιλαράκι που ασχολείται με ανακύκλωση να τα μαζέψει.
Δώστου και εκείνα τα κωlollipop tuners να μην τον ξαναστέλνω.
Αν δεν έχεις άλλα θα σου στείλω Wilkinson κλειδιά και μου δίνεις τη διαφορά όταν έχεις.