+1000 Το p bass ξύνει ενοχλητικά στο slap νομίζω.odis13 είπε:Ωραιο και αγιο το P-bass (ειμαι και εγω μεγαλος φαν) αλλα και το J σε stoner και ποσο μαλλον σε funk παιξιματα δεν παει ΚΑΘΟΛΟΥ πισω
Eιδικα σε μοντερνο funk παιξιμο με slap και λοιπες ιστοριες η καραμουζα ειναι χρησιμη.
Stoner Jackass είπε:*Terry δεν συμφωνείς για το p bass;Μάλλον εννοείς old school funk...
*
Όχι εγώ εννοώ αν συμφωνείς για το ότι δεν πληροί τα funk κριτήρια...τουλάχιστον από τη disco εποχή και μετά!Καλά για stoner κάμει...μην ξεχνάμε (βουτώντας στο παρελθόν) και τον τιτανοτεράστιο geezer!Για το ότι κάνει περισσότερο απο j bass δεν βλέπω τον λόγο όμως.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ορέ Μήτσε εγώ του πρότεινα του άνθρωπα να στραφεί προς P
Ε η αλήθεια είναι ότι από τόσο προοδόπληκτο άνθρωπα δεν το περίμενα ;DΥΓ: Ξέρω... ξέρω... σε έχω σοκάρει ;D ;D ;D ;D
Δεικτης και μεσος εννοεις; Το να αποκτησεις ευχερια στο alternating ειναι σιγουρα καλο.IraklisZS είπε:Μεχρι να μαζέψω τα λεφτα δανείστηκα το μπάσο ενός φίλου να αρχίσω να μαθαινω!
Με δυσκολεύει λίγο το δεξί χέρι, αφού προσπαθών παίζω με τα δάχτυλα. Ρε παιδιά ισχύει αυτό που ακούω, δειχτης και αντίχειρας στο ανέβασμα να πηγαινουν πάντα εναλλάξ?
δε τοπιασα :-[Vac είπε:Δεν μου το βγαζεις απ το μυαλο.....ειναι η candid camera.... ;D
Μια άσκηση που έκανα εγώ για το δεξί χέρι είναι να παίζεις με 1/4 ή 1/8 ή ότι σε βολεύει μια-μια τις χορδές (δλδ. 1ο 1/8 Μι 2ο 1/8 Λα και ούτο καθ'εξής) χρησιμοποιόντας σε κάθε χτύπημα διαφορετικό δάχτυλο. Ξεκινάς απο Μι προς Σολ και ανάποδα αφου νιώσεις άνετα ξεκινά Μι->Ρε->Λα->Σολ και ανάποδα και Μι->Σολ->Λα->Ρε και γενικά ότι συνδυασμο θέλεις μεχρι να νιώσεις άνετα και προχωράς στον επόμενο.IraklisZS είπε:ναι δεικτης και μεσος.
Ευχαριστώ! τι οργανάρα! ;D