Κουίζ

gregg είπε:
Μεγεια μαν! :)

Καλοπαιχτος!
Ευχαριστώ Γρηγόρη.

Aν σου αρεσε το ηχοχρωμα Laney, βρες να ριξεις μια αυτια και στον Lionheart, ετσι για εγκυκλοπαιδικους λογους ;D

Διαφερει βεβαια απο τον VC (και ειναι 5 watt οποτε για καθαρα σε προβα δεν ειναι και οτι καλυτερο) αλλα ειναι παρα πολυ ωραιο ενισχυτακι - μου ειχε αρεσει πολυ οταν το δοκιμασα, ειδικα με fender-ο-οργανα.

Ασε που ερχεται και Earendil approved :P

Y.Γ. Yπαρχει και 20watt εκδοση την οποια ομως δε δοκιμασα ποτε.
Αν τον πετύχω πουθενά θα τον ακούσω σίγουρα. Είμαι Laney fan πλέον. Δυστυχώς, στο Νάκα που είχα παίξει με τους VC όταν πήρα τον μικρό, δεν είχε καθόλου Lionheart.

LK είπε:
Με τη δωροεπιταγή μου τι θα γίνει;;;; :P
Την είχες στο τσεπάκι αλλά στην έφαγε εκείνο το:

Το slide είναι γυάλινο.. :P
;D

Jazzjoker είπε:
Την είχες στο τσεπάκι αλλά στην έφαγε εκείνο το:

;D
Δεν ήταν;;;;;

Ήμουν 1000% σίγουρος.

Φταίνε οι χορδές τότε….. :P :P

Σε καλή μεριά Σπύρο. ;D ;D ;D Καλόπαιχτος και από μένα! :)

Έναν Marshall και έναν Mesa πάρε τώρα, και έκλεισες από ενισχυτές. :D

fusiongtr είπε:
Έναν Marshall και έναν Mesa πάρε τώρα, και έκλεισες από ενισχυτές. :D
Μα τι λες?!?!?! Τωρα θα παρει εναν μοντελινγκ και κουμπωσε! Μετα θα βαλει αγγελια για

να δωσει τους αλλους και θα γινει ανθρωπος.

Καλοταξιδος να ειναι Σπυρε ;)

digisilence είπε:
Μα τι λες?!?!?! Τωρα θα παρει εναν μοντελινγκ και κουμπωσε!
Αφού μόντελινγκ έχει! Να 'ναι καλά η ξαδέρφη του! ;D ;D ;D ;D

Πέτρο και Στράτο ευχαριστώ για τις ευχές. Σήμερα ήδη έπαιξε σε πρόβα ο ενισχυτής και απέδωσε τα μέγιστα.

gvour είπε:
Μεγεια και καλοπαικτα Σπυρακλα!
Να 'σαι καλά Γιώργο.

Σπυρο πολυ ωραιο το παιξιμο,ο ηχος και μεγειες τρελές!

Τελευταια,δεν ξερω,χαιρομαι πολυ οταν ακουω αλλους ν αγοραζουν πραγματα.. :)

Μουσικα προιοντα,εννοειται...

Παλια με αφηνε αδιαφορο..

Ερωτηξις ανουσια:Τον LC30 τον ακουσες?τον ειχε εκει?

freerock1974 είπε:
Σπυρο πολυ ωραιο το παιξιμο,ο ηχος και μεγειες τρελές!

Τελευταια,δεν ξερω,χαιρομαι πολυ οταν ακουω αλλους ν αγοραζουν πραγματα.. :)

Μουσικα προιοντα,εννοειται...

Παλια με αφηνε αδιαφορο..

Ερωτηξις ανουσια:Τον LC30 τον ακουσες?τον ειχε εκει?
Σταύρο ευχαριστώ πολύ.

Δε θυμάμαι καν αν είχε LC30 στο κατάστημα. Είχα πάει καρφωτός για VC. Τον μόνο που θυμάμαι που δεν άκουσα ήταν ο VC30 212 (με τα 2 δωδεκάρια μεγάφωνα) γιατί σκέφτηκα ότι είναι μάλλον υπερβολικός για τη χρήση που τον θέλω.

Jazzjoker είπε:
Δε θυμάμαι καν αν είχε LC30 στο κατάστημα. Είχα πάει καρφωτός για VC. Τον μόνο που θυμάμαι που δεν άκουσα ήταν ο VC30 212 (με τα 2 δωδεκάρια μεγάφωνα) γιατί σκέφτηκα ότι είναι μάλλον υπερβολικός για τη χρήση που τον θέλω.
Ωραιος!

Καλυτερα να μην μπερδευομαστε καποιες φορες και να φευγουμε χωρις...''ρε μηπως επρεπε να παρω τον αλλον?'' ;D

Οχι οτι θα σου συνεβαινε με τον LC30.

Τoν ανεφερα γιατι ειναι Laney classic μοντελο και θυμαμαι οτι μου ειχε αφησει  καλες εντυπωσεις.

Jazzjoker είπε:
Είχα πάει καρφωτός για VC. Τον μόνο που θυμάμαι που δεν άκουσα ήταν ο VC30 212 (με τα 2 δωδεκάρια μεγάφωνα) γιατί σκέφτηκα ότι είναι μάλλον υπερβολικός για τη χρήση που τον θέλω.
αυτός που πήρες είναι εντάξει από ένταση για διαμέρισμα ?

blue είπε:
αυτός που πήρες είναι εντάξει από ένταση για διαμέρισμα ?
Μέχρι το 2, βαριά 3 με μονοπήνιους χαμηλής εξόδου. Εν ολίγοις, όχι. Δε συνιστάται για διαμέρισμα, είναι υπερβολικά δυνατός.

Edit: Ανακαλώ. Μόλις θυμήθηκα ότι, όπως όλοι της σειράς VC, ο ενισχυτής έχει δεύτερο input που είναι attenuated κατά 50%. Οπότε κάνεις δουλειά και σε διαμέρισμα. Όχι ότι υπάρχει καμία περίπτωση να ακούσεις το καθαρό κανάλι να σπάει ακόμη και στο low input, αλλά λέμε τώρα.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back