- Πόντοι
- 36
σωστός ο elavd...elavd είπε:Μήπως θα έπρεπε να τα ψέλνουν και στις ελληνικές εκκλησίες έτσι, μπας και καταλαβαίνουν τίποτα και οι νεοέλληνες που μιλάνε περισσότερο αγγλικά από ότι ελληνικά;
σωστός ο elavd...elavd είπε:Μήπως θα έπρεπε να τα ψέλνουν και στις ελληνικές εκκλησίες έτσι, μπας και καταλαβαίνουν τίποτα και οι νεοέλληνες που μιλάνε περισσότερο αγγλικά από ότι ελληνικά;
Α μπα. Όσοι δεν έχουν εντατικές παρτίδες με net ή ορισμένες πετριές (Hobby) που να απαιτούν μια στοιχειώδη τριβή με τα αγγλικά, βρίσκονται μόλις και μετά βίας πάνω από το επίπεδο αγγλικών ενός "καμακιού" στη Ρόδο των '70s.elavd είπε:Μήπως θα έπρεπε να τα ψέλνουν και στις ελληνικές εκκλησίες έτσι, μπας και καταλαβαίνουν τίποτα και οι νεοέλληνες που μιλάνε περισσότερο αγγλικά από ότι ελληνικά;
αμφιβάλλω για το ότι δεν ήξερα πάντως....menelaos είπε:Πετάξου μία στην Ισπανία όμως και μετά θα νομίζεις ότι όταν φτάσεις Αθήνα θα είσαι στο Λονδίνο!! Εκεί θα καταλάβεις τι θα πει "δεν ξέρω αγγλικά"!!! Μιλάμε για παράνοια!!! Δεν ήξεραν αγγλικά στη φύλαξη αποσκευών στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης καθώς και στην αστυνομία της Malaga!!!! Τι άλλο να πω;;
Συγκάτοικος... Μάλιστα... :FatalK είπε:...καθώς όντως συγκάτοικος για 1,5 χρόνο με Ισπανίδα κοπέλα...
Καλά εδώ δεν καθόμαστε να ακούσουμε λάιβ ψαλμωδίες στην εκκλησία, θα κάτσουμε να τις ακούσουμε και σε cd?boody είπε:το κακο με αυτες τις ιστοριες ειναι οτι χαλας και το ονομα σου στην πιατσα χωρις να φταις . "ποιος το εκανε αυτο?" "ο ταδε ρε" "πω πω χαλια ρε " δε θα μαθει κανεις οτι δε φταις εσυ γιατι δε θα σε δικαιολογησει κανεις λεγοντας τι πραγματικα εγινε.
Για Γαλλία το επιβεβαιώνων κι εγώ. Ή αυτό ή παίζει και να ξέρουν και να μην μιλάνε γιατί είναι σωβινιστές. Εμένα πάντως, μέχρι που δεν μίλησα γαλλικά έκαναν σαν να μην υπάρχω. Που θα πάει δεν θα πετύχω κανέναν Γάλλο το καλοκαίρι;; >αμφιβάλλω για το ότι δεν ήξερα πάντως....σε Ρώμη, Βενετία και Φλωρεντία τα ίδια χάλια.....Να τους μιλάς Αγγλικά και να σου απαντούν (που σημαίνει ότι κατάλαβαν) σε ιταλικά και να μαντεύεις τι θέλουν να πούνε από τις κινήσεις τους και μόνο....Σε Γαλλία τα ίδια επίσης.....Μα να ξέρουν και να μη σου μιλάνε!
Να εξομολογηθώ την αμαρτία μου... σε κάποιο σημείο είχα ξενερώσει τόσο πολύ που δεν άντεξα κι έβαλα κάτι αιθέρια pads από το Triton Extreme... από κείνα τα τεράστια, με μπόλικο phaser... έγινε τελείως Gregorian και με ένα ελαφρύ beatάκι στυλ Enigma, βγάζουμε κι ένα single... Ακούω προτάσεις για remix.ruffneck είπε:Εγώ αντιθέτως με τα όσα άκουσα θα ζητούσα τα πενταπλάσια σε χρήματα και όχι τζάμπα αν ήξερα ότι είναι σε τόσο απαίσιο χάλι,(άσε που δεν θα δεχόμουνα κιόλας κάτι τέτοιο).Τέλος δεν τους μάζευες και τους 4 για να κάνετε 17 νέες ψαλμωδίες να τελειώνει το θέμα και συ, λιγότερο χρόνο θα σου έπαιρνε.
+1Α μπα. Όσοι δεν έχουν εντατικές παρτίδες με net ή ορισμένες πετριές (Hobby) που να απαιτούν μια στοιχειώδη τριβή με τα αγγλικά, βρίσκονται μόλις και μετά βίας πάνω από το επίπεδο αγγλικών ενός "καμακιού" στη Ρόδο των '70s.Μήπως θα έπρεπε να τα ψέλνουν και στις ελληνικές εκκλησίες έτσι, μπας και καταλαβαίνουν τίποτα και οι νεοέλληνες που μιλάνε περισσότερο αγγλικά από ότι ελληνικά;
Αυτό τουλάχιστον μου διδάσκει η δική μου παρατήρηση.
Συμφωνώ με αυτό που λες.. αλλά μου θύμισε και λίγο gospel η όλη κατάσταση... ξέρεις αυτούς που χτυπάνε παλαμάκια μες την τρελή χαρά και τραγουδάνε Jesus love you ... λέτε απο κει να επηρρεάστηκαν οι Genesis? ;Dμην το γελας . στις ορθοδοξες εκκλησιες στην αμερικη ετσι τα λενε. σε συγχρονα αγγλικα.Πχ. το σώσον Κύριε τον λαό σου, να το κάνουμε save God your people... ειλικρινά μετά βίας συγκρατήθηκα να μην γελάσω για να μην τον προσβάλλω. Όχι ότι δεν γίνεται, αλλά λογικά θα θέλει αρχαίζουσα αγγλική και μην κοιτάτε προς τα δω να μεταφράσω 17 τροπάρια... άσε προτιμώ την μίξη :'(
πχ του κυριου δεηθωμεν = let us pray to the Lord.
Αν και παραδεχομαι οτι οταν το ακουσα πρωτη φορα γελασα , αλλα ειναι πολυ χρησιμο και τιμιο να ψαλονται ετσι γιατι η ελληνες τελευταιας γενιας δεν γνωριζουν ελληνικα , και επισης δεν ειναι μονο οι Ελληνες ορθοδοξοι.
Ι tell you ρε bitch οτι μια χαρα τη μιλαμε τη γλωασαelavd είπε:Μήπως θα έπρεπε να τα ψέλνουν και στις ελληνικές εκκλησίες έτσι, μπας και καταλαβαίνουν τίποτα και οι νεοέλληνες που μιλάνε περισσότερο αγγλικά από ότι ελληνικά;
Που ειναι ρε τα τροπαρια να ακουσουμε λιγο?OurDarkness είπε:Αυτά τα δύο έμοιαζαν αρκετά με αυτό που μπορείτε να ακούσετε στον ιστοχώρο του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων (http://www.jerusalem-patriarchate.info) και ευτυχώς που δεν έστειλαν και τα δικά μας, γιατί θα πήγαινε ο αφορισμός σύννεφο..![]()
Στο http://www.jerusalem-patriarchate.info υπάρχει το "Χαίρε Σιών Αγία" το οποίο μοιάζει κατά το ήμισυ με 1-2 από αυτά που έκανα εγώ.delta66 είπε:Που ειναι ρε τα τροπαρια να ακουσουμε λιγο?Αυτά τα δύο έμοιαζαν αρκετά με αυτό που μπορείτε να ακούσετε στον ιστοχώρο του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων (http://www.jerusalem-patriarchate.info) και ευτυχώς που δεν έστειλαν και τα δικά μας, γιατί θα πήγαινε ο αφορισμός σύννεφο..![]()
ΥΓ απο κατι ευκολοπιστους σαν και σενα εκανε τοσα λεφτα η εκκλησια. ;D