Δεν έχετε ιδέα. Γι αυτό δεν σας παρεξηγώ.
Έχω σκοπό να σας κάνω μαζική επίθεση επειδή δεν έχουμε τώρα στο forum το section στην espresso με pm για διάφορα κοινωνικά και πολιτικά θέματα αλλά και λειτουργικά θέματα και για θέσεις σας του παρελθόντος. Την άλλη εβδομάδα,? θα στείλω ομοβροντία μανιφέστων και αν με μπλοκάρετε ακόμα θα προσπαθήσω να βρω τρόπο να τα λαμβάνετε? Μου την έχει δώσει μιλάμε από τη ζέστη?, σε εσάς όλους θα ξεσπάσω?Τι εννοείς; Θα πάρεις Μοντάζ τελικά;
Ζει ο Σκόττ;
Έχω σκοπό να σας κάνω μαζική επίθεση επειδή δεν έχουμε τώρα στο forum το section στην espresso με pm για διάφορα κοινωνικά και πολιτικά θέματα αλλά και λειτουργικά θέματα και για θέσεις σας του παρελθόντος.
Ωραία τα λες, αλλά ξέχασες ότι όλη η τηλεφωνία στη χώρα (σχεδόν) είναι IP τηλεφωνία και δεν θα λειτουργεί ούτως ή άλλως αν "πέσει" ο internet provider. Εσύ έχεις τηλέφωνο στο σπίτι (ή το γραφείο) αν κλείσεις το modem/router; Το πιθανότερο είναι πως δεν έχεις, ούτε και εγώ φυσικά. Από τους εκατοντάδες ανθρώπους με τους οποίους έχω μιλήσει για την ίντερνετ σύνδεσή τους, μόνο ένας έχει μείνει με παραδοσιακή καλωδιακή απλή τηλεφωνία και έχει ήδη προγραμματιστεί να του την αλλάξουν.
Έχω fax ακόμα και brand new στο κουτί του.Για ρώτα τον @LK πόσα FAX έχει στο δωμάτιο επικοινωνίας στον 1ο όροφο.... Τα έχει σε dexion εκει διπλα στο κόκκινο τηλέφωνο.
British Telecoms είναι να ρίξει τον γενικό στο PSTN δίκτυο το 2027, μέχρι τότε θα έχουν μεταφερθεί όλα (τηλέφωνα, φαξ, κουδούνια, POS) θέλουν δε θέλουν σε IP.
Εγω εχω και τηλεφωνητη panasonic με κασετα.Έχω fax ακόμα και brand new στο κουτί του.
Αυτό λέω. Ενσύρματες. Απλώνεις το σύρμα από το σημείο Χ στο σημείο Ψ, συνδέεις δύο μαγνητικά στις άκρες και έχεις ένα αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο επικοινωνίας. Μέχρι ο εχθρός να βρει το σύρμα -πράγμα υπερσπάνιο- και να σου κόψουν την επικοινωνία ή να σου υποκλέψουν τα πάντα.Στο στρατο υπάρχουν ακομα οι ενσυρματες.
Καλά τηλεφωνητές έχω πολλούς.Εγω εχω και τηλεφωνητη panasonic με κασετα.
Και κρατημενες τις τοτε κασετες. Το φαξ με το θερμικο χαρτι δυστυχως ή ευτυχως το χαρισα