- Πόντοι
- 2,148
δεν καταλαβαίνω γιατί ακριβώς λυπάσαι.η ειρωνεία δεν πρέπει να είναι τρόπος για.....τίποτα
Λυπάμαι πραγματικά γι αυτά που διάβασα απ τον dimsonic . Δείχνει το πόσο ελιτίστικο είναι αυτό το φόρουμ. Και σίγουρα τα πράγματα εδώ μέσα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει
όταν έκανα εγγραφή , είχα αλλιώς στο μυαλό μου τον ρόλο του φόρουμ αυτού. Βέβαια, το τι περίμενα ή ήθελα δεν ενδιαφέρει κανένα στην τελική και είναι και πρόβλημα μου . Το φόρουμ είναια υτό που είναι ασχέτως αν εγώ πάντα διαφωνούσα με την κατεύθυνση που είχε ή έχει πάρει ( νομίζω παλιότερα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα και με πολλαπλάσιους χρήστες )
Τέλος, φαντάζομαι και έχω καταλάβει πως κανείς δε ζητά likes εδώ μέσα , μια καλή κουβέντα αν την αξίζει το κάθε πόνημα είναι πάντα ευπρόσδεκτη , σίγουρα όχι το ζητούμενο .
Δεν διαμορφώνω εγώ την προς τα έξω εικόνα του φόρουμ. Το φόρουμ αποτελείται από τον ιστό των μελών του. Τα μέλη είναι αυτά που είναι όταν γράφεσαι και πιθανότατα δεν είναι κόσμος αγγελικά πλασμένος. Ούτε μπορούμε να επιβάλουμε στον καθένα πως να σκέφτεται ή να αλλάζει τα κριτήριά του τα οποία ανέπτυξε και ζει μ αυτά για να μην "παρεξηγηθεί" οποιοσδήποτε poster.
Όταν γράφτηκα ήδη διάβαζα πολύ καιρό πριν. Και ήξερα περίπου που γράφομαι. Και όπως είπα πιό πάνω σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω κομμάτι και δεν ήταν πάντα οι κριτικές ρόδινες, και είμαι ευχαριστημένος που δεν ήταν.
Λοιπόν επι του προκειμένου, διότι δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση ούτε θέλω να το παίξω συνήγορος κανενός "είρωνα"
το κομμάτι που ανέβηκε πάσχει στιχουργικά και βασικά επειδή είναι γραμμένο από άνθρωπο που η μητρική του δεν είναι η αγγλική. Το θέμα θίχτηκε εξ αρχής, και αντ αυτού μάθαμε (τα αντεπιχειρήματα είναι αυτά) ότι ο op κάνει διδακτορικό σε στιχουργία ή δεν ξέρω τι ακριβώς και έχει άγγλους και αυστραλούς επιβλέποντες... Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω σε ποιά σχολή γίνονται αυτά. Ειλικρινά. Εχουμε λοιπόν ένα κομμάτι που (τουλάχιστον και εγώ) αρκετοί έθιξαν ότι οι στίχοι του δεν στέκουν και ότι έχει μια "ευχάριστη 'η αποδεκτή" ποπ μελωδία και επίσης αποδεκτή παραγωγή. Αν κάποιοι ξέφυγαν προς το ειρωνικό δικαίωμά τους και δεν είναι οι υπόλοιποι υπόλογοι ούτε ή κοινότητα.