- Πόντοι
- 38
Νομιζω πως οταν ακους ενα κλιπ,το πρωτο πραγμα που μπορεις να σκεφτεις ειναι αν σου αρεσει σαν ιδεα-συνθεση.
Επομενως ειναι αναποφευκτη μια γνωμη πανω σ αυτο.
Θελω να πω οτι ειναι δυσκολο να αφαιρεσεις εντελως το προσωπικο γουστο απο μια ενδεχομενη κριση.
Προσωπικα δε θα εμπαινα ποτε στη διαδικασια να γραψω ενα σχολιο για μουσικο ειδος στο οποιο ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ, π.χ. Χιπ-Χοπ.
Κι αυτο γιατι δεν γνωριζω την ηχητικη δομη και ταση για το ειδος επομενως ο,τι και να πω,θα ειναι απλα για να πω κατι καταληγοντας ενας ασχετος ξερολας.
Απο κει και περα αν το κομματι ειναι στα νερα καποιου μπορει ν αρχισει το ξεψειρισμα....
η παραγωγη γενικα με ολα τα επιμερους στοιχεια
eq-dynamics-mix.
Οφειλω να πω πως εχω βοηθηθει πολυ και εχω αλλαξει ισορροπιες σε μιξεις μου
(π.χ. πιο δυνατα το σολο,χαμηλωμα το μπασο,αφαιρεση low rumble)
χαρη σε σχολια μελων του νοιζ.
Γενικα πιστευω πως χρειαζεται ισορροπια...
ΚΑΙ επαινος μιας προσπαθειας ΚΑΙ σχολια που θα καλυτερευαν το αποτελεσμα.
Επομενως ειναι αναποφευκτη μια γνωμη πανω σ αυτο.
Θελω να πω οτι ειναι δυσκολο να αφαιρεσεις εντελως το προσωπικο γουστο απο μια ενδεχομενη κριση.
Προσωπικα δε θα εμπαινα ποτε στη διαδικασια να γραψω ενα σχολιο για μουσικο ειδος στο οποιο ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ, π.χ. Χιπ-Χοπ.
Κι αυτο γιατι δεν γνωριζω την ηχητικη δομη και ταση για το ειδος επομενως ο,τι και να πω,θα ειναι απλα για να πω κατι καταληγοντας ενας ασχετος ξερολας.
Απο κει και περα αν το κομματι ειναι στα νερα καποιου μπορει ν αρχισει το ξεψειρισμα....
η παραγωγη γενικα με ολα τα επιμερους στοιχεια
eq-dynamics-mix.
Οφειλω να πω πως εχω βοηθηθει πολυ και εχω αλλαξει ισορροπιες σε μιξεις μου
(π.χ. πιο δυνατα το σολο,χαμηλωμα το μπασο,αφαιρεση low rumble)
χαρη σε σχολια μελων του νοιζ.
Γενικα πιστευω πως χρειαζεται ισορροπια...
ΚΑΙ επαινος μιας προσπαθειας ΚΑΙ σχολια που θα καλυτερευαν το αποτελεσμα.